Ik blijf bij de goede service van Drukwerkdeal

Al jaren laat ik mijn drukwerk door deze mensen doen. Vakmensen, en als het niet goed is, doen ze het razendsnel en gratis opnieuw.

Mooie kwaliteit

Goede info, duidelijke site

Problemen worden snel opgelost

Proffesioneel, eerlijk, snel, betaalbaar

Levering op tijd en kwaliteit prima!

Zeer klantvriendelijk, prima kwaliteit en niet duur.

Mijn eerste ervaring met drukwerkdeal is heel goed. Had dat van anderen al gehoord. Online aanleveren was even uitzoeken hoe het werkte. Levering eerder dan verwacht.

Snel geleverd, goed verpakt. Ben tevreden.

Snel geleverd, tevreden klant.

Mijn ontwerp heb ik opgemaakt in Affinity Publisher op A4. Thuis verschillende proefdrukken gemaakt en nadat ik tevreden was de bestanden opgeslagen als pdf met afloop. Tijdens het bestellen dit bestand ingestuurd, en toen de melding gekregen dat een van de beelden een lage resolutie had. Door een storing in mijn laptop kon ik dit pas de volgende dag oplossen. Nadat ik de bestanden de volgende dag heb ingestuurd zag ik dat ik het voorbeeld in 3D kon bekijken. Meer uit nieuwsgierigheid klikte ik hier op en was blij dát ik dat heb gedaan. Mijn printer thuis oriënteerde de voor en achterzijde op de juiste manier. In de 3D bleek de achterkant verkeerd-om. Gelukkig was dit online simpel op te lossen door in de configurator de achterzijde te roteren. Zoals gemeld, stuurde ik het bestand een dag later in. De verwachte leverdatum was daarna echter niet aangepast. Uiteraard ga ik er vanuit dat deze datum nu niet gehaald gaat worden. Misschien is het in de software nog aan te passen dat de verwachtte leverdatum niet wordt berekend vanaf de bestel-datum maar vanaf de bestanden aangeleverd-datum. Dan komt de doos met drukwerk binnen, op de eerder genoemde dag. En nog geen veertig uur nadat ik mijn bestanden heb ingestuurd. Benieuwd maak ik de doos open. Een foto, tikie donkerder dan ik op het scherm zag. Dat ligt meer aan de instellingen van mijn monitor dan aan de drukker. Bovendien geeft de monitor zelf licht, en moet de kaart het licht weerkaatsen. Al met al ben ik zeer tevreden over het resultaat.

makkelijk en duidelijk

makkelijk foldertje maken, prijs prima, snelle levering

Snel en goed

Meerder bestellingen inmiddels gedaan en steeds weer erg tevreden over het resultaat.

Waarom geen keuze in factuur voor laag BTW tarief?

Als mail met verzoek voor laag BTW tarief is ingediend duurt het vaak lang voordat bericht komt dat factuur aangepast gaat worden. Soms is een tweede verzoek nodig.

Makkelijk en snel

Met de design app is het heel makkelijk om je eigen design te maken. Kaartjes zijn van mooie kwaliteit en waren snel geleverd.

Snel, uitstekende kwaliteit, zoals ik gewend ben van drukwerkdeal...

Binnen een dag prachtig drukwerk in huis waar ik goed mee voor de dag kom...

Goede kwaliteit

Jammer dat ik bij de eerste bestelling geen melding kreeg dat ik niks aangeleverd had. Had iets al betaald maar had nog niks. Gelukkig op tijd gezien en mijn ontwerp aangeleverd maar nu zat er een veel langere levertijd aan. Te laat voor de verjaardag! Alles kon geannuleerd worden en ik kon versneld weer een bestelling foen, maar was meer kwijt. Als er een herinnering gestuurd kan worden dat er geen ontwerp aangeleverd is zou dat mijn tip zijn. Kwaliteit is super.

Teleurstellend

Ik ben geen professional voor wat betreft drukwerk ontwerpen. Ik wilde iets herbestellen maar wilde mijn mailadres nog wijzigen. Dat ging niet in dit programma... Na uren had ik het voor elkaar om zelf een nieuw ontwerp te maken. Bij levering waren ze veel donkerder als wat ik op mijn scherm zag en glanzend terwijl ik toch echt mat had aangegeven. Na telefonisch overleg kreeg ik te horen dat er simpelweg niets aan te doen was. Volgende keer beter zeiden ze.

Goede kwaliteit

duidelijke site en snelle levering

Eigen ontwerp perfect gedrukt en gesneden

Ik heb een eigen ontworpen pdf aangeleverd, exact volgens het template. Resultaat was ook exact volgens belofte. In een woord: perfect.

Lekker snel, prima kwaliteit

Product wordt snel geleverd en de kwaliteit is prima. Prijs is ook goed. Ik ben een tevreden klant.

Exact zoals afgesproken

Goede kwaliteit én zeer snelle levering

Op een donderdagavond net voor 'sluitingstijd' besteld en weldra werd het zaterdag al bezorgd (helaas was ik niet thuis en PostNL deed geen poging bij de buren, dus kon ik het resultaat pas op de maandag zien). Kwaliteit is zeer goed! Ik tevreden en de jarige job ook :-)

Echt fantastisch!

De mensen van drukwerkdeal hebben mij super goed geholpen! Komen hun afspraken na en helpen als je zelf ervan niet uitkomt! Top en ik ga hier zeker meer exemplaren bestellen! Bedankt

Goede kwaliteit, veel keus en voor een goede prijs

Drukwerkdeal is een prettig bedrijf om mee te werken. Zoveel keus dat we altijd vinden wat we nodig hebben. Snelle levertijd die ook nagekomen wordt. Mocht er toch een keer iets mis gaan wordt dit snel opgelost.

Erg goede ervaring

Snelle correcte levering.

Makkelijk online ontwerpen, prima resultaat

De combinatie van foto en tekst ziet er goed uit. Het ontwerpen van voor- en achterkant gaat makkelijk, en steeds wordt de meest gekozen optie aangegeven, heel handig. De stapel kaarten werd snel thuisbezorgd.

Super service

Beschikbaarheid per telefoon, goede informatie en communicatie. Fijne website en fijne en behulpzame medewerkers.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer