Al jaren laat ik mijn drukwerk door deze mensen doen. Vakmensen, en als het niet goed is, doen ze het razendsnel en gratis opnieuw.
Hi Karin, Bedankt voor deze top review! Onze dag kan niet meer stuk! :-D Heel fijn om te horen dat je zo blij met met onze drukwerk en service! Wij zijn ook heel blij met jou als klant. Bedankt voor het vertrouwen in drukwerkdeal en uiteraard zien we je graag weer bij de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Goede info, duidelijke site
Beste Ron, Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met het mooie eindresultaat van jouw drukwerk. We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Proffesioneel, eerlijk, snel, betaalbaar
Hi Wopke, Bedankt voor deze mooie review; kort en krachtig! Blij om te horen dat je tevreden met ons bent en we zien je graag weer terug op www.drukwerkdeal.nl Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Levering op tijd en kwaliteit prima!
Beste Martijn, Enorm bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn dat je zo tevreden bent over de gevelvlaggen. Hopelijk wapperen ze mooi in de wind :). We zien je graag weer terug op www.drukwerkdeal.nl. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Mijn eerste ervaring met drukwerkdeal is heel goed. Had dat van anderen al gehoord. Online aanleveren was even uitzoeken hoe het werkte. Levering eerder dan verwacht.
Beste Chris, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat leuk dat je, doordat anderen zo positief waren, een bestelling hebt geplaatst! Mocht je vragen over het aanleveren van het bestand hebben, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice, telefonisch en via de chatfunctie. Zij helpen je graag verder! We zien je graag weer terug op www.drukwerkdeal.nl. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Snel geleverd, goed verpakt. Ben tevreden.
Beste Hans, Bedankt voor deze mooie review, kort maar krachtig! We zien je graag weer terug op www.drukwerkdeal.nl. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Mijn ontwerp heb ik opgemaakt in Affinity Publisher op A4. Thuis verschillende proefdrukken gemaakt en nadat ik tevreden was de bestanden opgeslagen als pdf met afloop. Tijdens het bestellen dit bestand ingestuurd, en toen de melding gekregen dat een van de beelden een lage resolutie had. Door een storing in mijn laptop kon ik dit pas de volgende dag oplossen. Nadat ik de bestanden de volgende dag heb ingestuurd zag ik dat ik het voorbeeld in 3D kon bekijken. Meer uit nieuwsgierigheid klikte ik hier op en was blij dát ik dat heb gedaan. Mijn printer thuis oriënteerde de voor en achterzijde op de juiste manier. In de 3D bleek de achterkant verkeerd-om. Gelukkig was dit online simpel op te lossen door in de configurator de achterzijde te roteren. Zoals gemeld, stuurde ik het bestand een dag later in. De verwachte leverdatum was daarna echter niet aangepast. Uiteraard ga ik er vanuit dat deze datum nu niet gehaald gaat worden. Misschien is het in de software nog aan te passen dat de verwachtte leverdatum niet wordt berekend vanaf de bestel-datum maar vanaf de bestanden aangeleverd-datum. Dan komt de doos met drukwerk binnen, op de eerder genoemde dag. En nog geen veertig uur nadat ik mijn bestanden heb ingestuurd. Benieuwd maak ik de doos open. Een foto, tikie donkerder dan ik op het scherm zag. Dat ligt meer aan de instellingen van mijn monitor dan aan de drukker. Bovendien geeft de monitor zelf licht, en moet de kaart het licht weerkaatsen. Al met al ben ik zeer tevreden over het resultaat.
Beste Ed, Bedankt voor deze mooie en uitgebreide review. Wat goed dat je de 3D functie hebt gebruikt, daarop kun je inderdaad goed zien of beide zijdes juist staan geportioneerd. Wanneer het bestand na de deadline wordt aangeleverd, verspringt de verwachte leverdatum automatisch ook met 1 dag. Dit zie je terug op de orderbevestiging. Fijn dat je tevreden bent met het eindresultaat. We zien je graag weer terug op www.drukwerkdeal.nl Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
makkelijk foldertje maken, prijs prima, snelle levering
Beste Pauline, Bedankt voor deze mooie review en complimenten! We zien je graag weer terug op www.drukwerkdeal.nl Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Meerder bestellingen inmiddels gedaan en steeds weer erg tevreden over het resultaat.
Beste Gerard,, Bedankt voor deze mooie review; Snel en goed - kort en krachtig! We zien je graag weer terug op www.drukwerkdeal.nl Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Als mail met verzoek voor laag BTW tarief is ingediend duurt het vaak lang voordat bericht komt dat factuur aangepast gaat worden. Soms is een tweede verzoek nodig.
Goedemorgen Henk, Bedankt voor jouw review! Het lagere BTW tarief geldt alleen maar voor bepaalde producten en het moet aan specifieke eisen voldoen. Wij kunnen van tevoren niet bepalen of een order hieraan voldoet, dat kan alleen achteraf. Om die reden is een mail sturen dus wel nodig. Het is alleen helaas erg druk bij onze Administratie op het moment, waardoor het iets langer kan duren. We zijn al bezig met een oplossing hiervoor, hopelijk is het snel opgelost! Mocht je nog vragen hebben of contact willen hebben, dan mag je mailen naar [email protected] t.a.v. Webcare/Hanneke Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Met de design app is het heel makkelijk om je eigen design te maken. Kaartjes zijn van mooie kwaliteit en waren snel geleverd.
Hi Erik, Dankjewel voor je mooie review en wát een leuke kaartjes! Ik ga er vanuit dat jullie een prachtige dag hebben gehad. Geniet nog lekker even na en we zien jullie heel graag terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Binnen een dag prachtig drukwerk in huis waar ik goed mee voor de dag kom...
Beste Jim, Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met het eindresultaat. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Jammer dat ik bij de eerste bestelling geen melding kreeg dat ik niks aangeleverd had. Had iets al betaald maar had nog niks. Gelukkig op tijd gezien en mijn ontwerp aangeleverd maar nu zat er een veel langere levertijd aan. Te laat voor de verjaardag! Alles kon geannuleerd worden en ik kon versneld weer een bestelling foen, maar was meer kwijt. Als er een herinnering gestuurd kan worden dat er geen ontwerp aangeleverd is zou dat mijn tip zijn. Kwaliteit is super.
Beste Astrid, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wij versturen een e-mail indien wij nog geen bestand bij een order hebben ontvangen. Helaas is dit bij jou mis gegaan, mijn excuses hiervoor. Er loopt een onderzoek om te kijken wat er mis gaat, ik houd je op de hoogte hiervan. Uiteraard ontvang je de meerkosten bij ons terug. Mocht je nog vragen hebben, verneem ik deze graag en wij helpen je uiteraard graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Ik ben geen professional voor wat betreft drukwerk ontwerpen. Ik wilde iets herbestellen maar wilde mijn mailadres nog wijzigen. Dat ging niet in dit programma... Na uren had ik het voor elkaar om zelf een nieuw ontwerp te maken. Bij levering waren ze veel donkerder als wat ik op mijn scherm zag en glanzend terwijl ik toch echt mat had aangegeven. Na telefonisch overleg kreeg ik te horen dat er simpelweg niets aan te doen was. Volgende keer beter zeiden ze.
Beste Sylvia, Bedankt voor het plaatsen van een review. Ik zie dat je via de chat hebt gesproken met mijn collega. Hij gaf hierin aan dat je bij het plaatsen van de order voor het papiersoort houtvrij mat mc hebt gekozen met een als afwerking een dubbelzijdige glanslaminaat. De order, waarmee je deze order vergelijkt, had als afwerking matlaminaat. Hierdoor komt dus het kleurverschil. In de chat gaf hij overigens niet aan 'volgende keer beter' deze opmerking gaf jij aan in het gesprek. Indien je het chatgesprek terug wilt lezen, kan ik je deze per e-mail versturen. Ik kan geen telefoongesprek terug vinden op het telefoonnummer die in jouw account vermeld staat. Mocht je nog vragen hierover hebben, hoor ik dit graag! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Beste Nico, Bedankt voor deze review, kort maar krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
duidelijke site en snelle levering
Hallo Yvon, Bedankt voor deze top review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze website en snelle levering! Daar worden we blij van :-) Veel plezier van jouw drukwerk en we zien je graag snel weer terug! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik heb een eigen ontworpen pdf aangeleverd, exact volgens het template. Resultaat was ook exact volgens belofte. In een woord: perfect.
Hi Nicole, Bedankt voor deze perfecte review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden ben, daar worden we heel blij van! Heel veel plezier van het drukwerk en we zien je graag snel weer terug! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Product wordt snel geleverd en de kwaliteit is prima. Prijs is ook goed. Ik ben een tevreden klant.
Hi Saskia, Bedankt dat je de tijd hebt genomen deze prachtige review achter te laten! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, dat horen we graag. Tot snel weer op www.drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Exact zoals afgesproken
Hoi Leonie, Bedankt voor deze top review. Kort maar krachtig! Fijn dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag weer een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Op een donderdagavond net voor 'sluitingstijd' besteld en weldra werd het zaterdag al bezorgd (helaas was ik niet thuis en PostNL deed geen poging bij de buren, dus kon ik het resultaat pas op de maandag zien). Kwaliteit is zeer goed! Ik tevreden en de jarige job ook :-)
Hi Koen, Je hebt snel en je hebt snel! Ondanks dat PostNL even ongelukkig langs kwam, ben ik blij om te horen dat je het pakket zo snel hebt mogen ontvangen. En wat een ontzettend mooie foto heb je aangeleverd! Dankjewel voor het achterlaten van jouw mooie review en hopelijk zien we je snel terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
De mensen van drukwerkdeal hebben mij super goed geholpen! Komen hun afspraken na en helpen als je zelf ervan niet uitkomt! Top en ik ga hier zeker meer exemplaren bestellen! Bedankt
Goedemorgen Romee, Bedankt voor je prachtige review, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons! Dat horen we heel graag. Ik heb jouw complimenten ook doorgegeven aan de collega die jou geholpen heeft met het boek. Heel veel plezier ermee en we zien je graag snel terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Drukwerkdeal is een prettig bedrijf om mee te werken. Zoveel keus dat we altijd vinden wat we nodig hebben. Snelle levertijd die ook nagekomen wordt. Mocht er toch een keer iets mis gaan wordt dit snel opgelost.
Goedemiddag Eef, Bedankt voor het achterlaten van je review. Enorm fijn om te horen dat je tevreden bent met onze klantenservice en de website. We zien je heel graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Snelle correcte levering.
Hallo Frank, Bedankt voor het plaatsen van een review. Kort maar krachtig! Fijn dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
De combinatie van foto en tekst ziet er goed uit. Het ontwerpen van voor- en achterkant gaat makkelijk, en steeds wordt de meest gekozen optie aangegeven, heel handig. De stapel kaarten werd snel thuisbezorgd.
Goedemiddag Danny, Bedankt voor het achterlaten van je review. Enorm fijn om te horen dat je tevreden bent met het online ontwerpen en de snelle levering van je kaarten. We zien je heel graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Beschikbaarheid per telefoon, goede informatie en communicatie. Fijne website en fijne en behulpzame medewerkers.
Goedemorgen Alianne, Bedankt voor het achterlaten van je review. Enorm fijn om te horen dat je tevreden bent met onze klantenservice en de website. We zien je heel graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer