gemakkelijk en snel

Het maken van een flyer was gemakkelijk en snel. Werkt overzichtelijk.

Betrouwbaar en gebruiksvriendelijk

Al jaren tevreden klant

Prachtige kwaliteit poster, heel snel geleverd.

Goede website. Duidelijke instructies. Eenvoudige afhandeling.

Uitstekend drukwerk

What I see is what I get

Goede en snelle service, mooi duurzaam papier

Goede en snelle service, mooi duurzaam papier

Veel keuze en goede service

5 x 500 visitekaartjes besteld. Veel keuze uit materialen, waaronder materiaal van hoge kwaliteit en zelfs met een mooie hoogglans afwerking.

Perfect en snel!

Wij bestellen ons drukwerk altijd bij Drukwerkdeal. Ziet er altijd perfect uit én het wordt snel geleverd! Ons Mierloos Theater

Snelle levering, maar niet altijd even goed.

Zie boven. Het komt regelmatig voor, dat het drukwerk (bijv. sluitwerk) net niet slecht genoeg is om af te keuren. Mede omdat de klant erom zit te springen. Let goed op welke leveranciers jullie werken...

Prima kwaliteit, prijsverhouding en erg snel

Prima kwaliteit, prijsverhouding en erg snel. Daarnaast vaak prima advies om een afwijkende order soms toch bij Drukwerkdeal onder te kunnen brengen.

Helpdesk ook nog even gebeld toen ik verkeerd besteld had (lowres aangeleverd). Prima opgelost.

Snel, betrouwbaar en goedkoop!

Al jaren tevreden over de diensten van Drukwerkdeal!

Mooie, goedverzorgde canvassen

producten die ik besteld heb zijn prima geleverd en op tijd. Enige vreemde vond ik dat de twee canvassen, die ik als een order besteld had, in twee pakketjes werden verzonden. Dus ook twee track&trace nummer etc. Zonde van de onnodige, dubbele handeling in het hele proces.

Zeer tevreden.

Het eindresultaat was heel goed en netjes binnen de beloofde termijn verzonden.

Vriendelijke service en top resultaat!

Bij vragen ontvang je een vriendelijke dame aan de telefoon met advies en het eindresultaat was ook top. Super mooie kwaliteit bierviltjes. Bedankt!

Maat werk, zo als je het wil !

Druk werk voor de zaak via Autovakmeester, komt ook van drukwerkdeal. Dikke prima!

Perfecte service!

Elke keer ontzettend tevereden met de kwaliteit van de posters en flyers en de snelheid waarmee ze gedrukt en geleverd worden. Top!

Netjes afgehandeld

Er was iets mis met mijn bestelling. Ik ben snel geholpen en heb direct het bedrag retour ontvangen.

Top. Zondagavond bestellen, dinsdag alles in huis. En mooi!

Uitstekend gedaan!

Snel en mooi gedrukt

Bij Drukwerkdeal een serie huisstijl boekjes voor een klant laten drukken en ze zagen er weer helemaal top uit. Snelle levering en van hele goede kwaliteit. Klant ook helemaal blij!

1e drukwerk spandoek was onduidelijk, de foto. Gelukkig advies gevraagd. Jullie hebben het voor mij geannuleerd en het geld had ik snel terug. De 2e poging van mij was wel duidelijk. De levering was mooi op tijd. Allemaal goed geregeld.

super service

Bestellen gaat fijn, telefonisch kun je altijd je vraag stellen. Product is er soms eerder als gepland.

Zeer betrouwbaar, goede kwaliteit

Ik bestel mijn drukwerk al jaren bij Drukwerkdeal. Altijd dik in orde. Meestal sneller geleverd dan vooraf aangegeven.

goede hulp bij de bestelling, levering nog sneller dan verwacht

goede hulp bij het bestellen van de banners. levering sneller dan verwacht. zeer tevreden

Snelle levering, goede prijs

Prima kwaliteit, snel geleverd met nog snellere opties. En bovendien een steeds verder uitdijend assortiment. Daar word ik blij van! Enige minpunt zijn de koeriersdiensten die weleens te laat zijn of zelfs adressen niet kunnen vinden (en dan geen moeite doen). En die geen onderscheid maken tussen zakelijke adressen en privé-adressen (dus zaterdag op kantoor willen afleveren)

Niet geleverd zoals altijd

Missen chronish de deadlines - dus als je elders terecht kan zeker doen. Klantenservice ook magertjes - je hoeft niet op je geld te rekenen als het (weer en weer en weer) fout gaat.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer