Top service!

Wij hebben een prachtige banner ontvangen, maar helaas ging na een tijdje het doek niet meer goed in het onderstel. We hebben dit via de chat aangegeven, ze vertelden me dat dit soort kwesties binnen 3 maanden onder de garantie vallen. Tot mijn blijdschap hebben we direct een nieuwe banner ontvangen. Super snel en goed geregeld. Bedankt!

Prima kwaliteit en levering snel!!

Ging prima met eigen ontwerp aanleveren in de tool Resultaat was erg goed En daardoor nog een bestelling gedaan in groter formaat.. ;-)

makkelijk en voordelig

via website eenvoudig sticker ontwerp uploaden, en binnen paar dagen gereed, en voordelig

Snelle leverig en uitstekende kwaliteit.

Ik heb een mooie vlag voor op een festival laten maken met een eigen ontwerp. Deze werd snel geleverd en de kwaliteit is zeer goed.

altijd goede producten en goede service

makkelijk contact via de chat.

kwaliteit

Bestellen is makkelijk, maak je keuze, controleer en binnen een paar dagen liggen het op de mat. En ziet er top uit!

Simpel uploaden en snel geleverd

Als ontwerper is het uploaden van een eigen ontwerp makkelijk. En sneller dan afgesproken geleverd.

Gewoon goed.

Eenvoudig te ontwerpen. Goede prijs/prestatieverhouding. Snelle levering. Dus gewoon goed.

Een heel goede servies!!

Ik zal iedereen aanbevolen voor drukwerkdeal.nl. Je wordt altijd heel goed geholpen als je vragen of problemen hebt. Ik ben heel tevreden!!

Altijd prima kwaliteit drukwerk

Al jaren bestel ik mijn drukwerk - groot en klein formaat stickers, postkaarten - bij Drukwerkdeal en ik ben steeds zeer tevreden over de kwaliteit en de snelheid van leveren. Ook de prijs is altijd goed.

Tevreden klant! Visitekaartjes snel in huis

Eenvoudig uploaden, bestellen en twee dagen later in huis. Dankjewel!

Slechte kwaliteit

Het drukwerk is wazig. Als dat komt omdat het aangeleverde materiaal niet goed genoeg is, is het fijn daar terugkoppeling op te ontvangen. We hadden een raamsticker besteld. Dan ga ik er van uit dat het sticker is de je binnen opplakt zodat dit buiten te lezen is, maar helaas dat is niet het geval.

Goede kwaliteit en supersnelle bezorging

Ik bestel hier regelmatig voor het netwerk. Zeer tevreden. Goede prijs- kwaliteitverhouding en snelle levering.

Visitekaartjes

Ik heb twee keer een visitekaartje besteld alle twee hetzelfde alleen andere gegevens. Bij het tweede visitekaartje was een wit randje verschenen, even over gecommuniceerd, lag misschien wel aan mijzelf,(onkunde) maar direct door drukwerkdeal opgepakt en verholpen. Wat een voortreffelijke firma, mijn drukwerk weet nu de weg naar Drukwerkdeal. Complimenten voor jullie aanpak

Snelle en goede service!

Snelle en goede service

Goed en snel voor een zeer fatsoenlijke prijs! :)

Ik ben absoluut geen ervaren beeldbewerker en al die opmerkingen over aanleveren in pdf-formaat en CMYK met overdruk etc. zijn voor mij abracadabra. Op hoop van zegen een goed JPG-bestand ingeleverd voor een enorme afdruk van 140x200cm op canvasdoek. Het is perfect geprint en super snel afgeleverd. Dat voor een zeer fatsoenlijk bedrag. Helemaal blij mee! Zeer aan te bevelen. Merci!

snel en netjes

Drukwerk ziet er goed uit en werd erg snel geleverd. Gaan we vaker gebruiken.

Netjes en snel

Altijd netjes en mooi snel geleverd!

Werk al een gehele pose met drukwerkdeal. Het is altijd perfect geregeld.

Goede service en snel geleverd

Goede service en snel geleverd

Goede folders

Altijd goede druk. Mooie folders.

zeer klantvriendelijk, goede kwaliteit en betrouwbaar

Werk al jaren met Drukwerkdeal. Ze doen wat ze beloven en leveren kwaliteit. Het is ook fijn dat je ze kunt bellen als je een probleem hebt. Dan wordt er ook echt met je meegedacht.

TOP

Goede en snelle service! Makkelijk om zelf online een print te creeren

Zeer tevreden over het eindresultaat

Kwaliteit en leversnelheid zijn beide top!

snel en top in service en levering

Van moment van bestellen tot levering gaat alles vlug en goed. Keurig verpakt voor vervoer. In perfecte staat mogen ontvangen.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer