Prima resultaat in korte tijd!

Makkelijk en snel geregeld. Je weet waar je aan toe bent met kosten en leverdatum. De aflevering en kwaliteit waren volgens verwachting.

Goede visitekaartjes

Voor een prima prijs, snel en gemakkelijk gemaakt met de online tool en snel besteld en geleverd.

Doen wat ze beloven

Ben al jaren klant en moet zeggen dat service kwaliteit en prijs goed zijn

Het ontwerpen was goed te doen. Prima uitgevoerd op goede kwaliteit papier met heldere kleuren. En sneller geleverd dan werd aangegeven. (Binnen een week) Prijs kwaliteit was uitstekend.

top

Goed bereikbaar voor vragen en hulp. Deskundig team en prijs/kwaliteit is goed.

Altijd top!

Goede klantenservice, prima advies, goede kwaliteit-prijsverhoudineg en prima levering.

superblij!

Ik ben superblij met alles wat Drukwerkdeal voor mij maakt!

zeer tevreden

Makkelijk om te bestellen, en goede prijs verhoudingen

Ik ben heel tevreden over de producten van Drukwerkdeal.

Ik ben heel tevreden over de producten van Drukwerkdeal.

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs en snelle levering . top bedrijf .

Altijd goed!

Het is altijd goed!

Krijgt wat je bestelt

Wij hebben een banier bestelt en deze is netjes afgeleverd zoals wij aangegeven hebben. Kwaliteit is netjes!!

Bagger.

Extreem bagger dat pakjes verdwijnen (jullie dumpen bij de logistiek partner maar kijken niet wat de ontvanger wordt aangedaan) Bagger dat er giga veel e mails komen (jullie dumpen bij de logistieke partner maar kijken niet wat de ontvanger wordt aangedaan) Bagger dat jullie bijna altijd zendingen die exact dezelfde zijn en over duidelijk bij elkaar horen apart verzenden (werkverschaffing en hoge irritatie voor alle schakels verderop in de proceslijn!) en je er met smoesjes vanaf maakt aan de telefoon Oplossing --> sanctioneren partners, laat hen 'de pijn' voelen PS kappen met "we kunnen ons voorstellen dat u", "erg vervelend" etc.

Super snelle levering. Zaterdag besteld dinsdag in huis. Mooie kwaliteit. Zou wat pixels zijn stond er bij het uploaden maar dat viel op papier niet echt op. Super leuke kaarten geworden. Ff rommelen met het uploaden van het bestand maar uiteindelijk heel makkelijk.

Prima Service!!

Er komt veel op je af na het overlijden van een dierbare en je moet snel handelen. Wij hadden gekozen voor een eigen ontwerp rouwkaart. Via Drukwerkdeal de kaarten besteld en telefonisch contact opgenomen. Zo fijn geholpen en we hadden de kaarten de volgende dag binnen, Ze lieten ons dat zelfs weten via een email. Dank je wel Lincey voor de service en de lieve woorden. Ze zijn prachtig geworden!

Topservice!

Mooi spandoek, dat eerst te laat zou zijn door slechte bezorging. Maar na telefonisch contact met Drukwerkdeal, toch nog op tijd! Erg prettig dat je telefonisch je probleem kunt uitleggen, ipv een chatbox.

fantastische klantenservice

Al waren er wat fouten in de druk, is dit snel opgelost en kregen we een kosteloze herdruk van de gehele bestelling. Netjes en efficiënt opgelost.

Mooie banner

Snel geleverd en precies zoals besteld

Prima kwaliteit en snel geleverd

Regelmatig bestel ik brochures, folders, ansichtkaarten en ander drukwerk. De website is heel handig ingericht en je kunt snel je keuze maken. Aanleveren van de bestanden gaat makkelijk en je krijgt snel inzicht hoe je drukwerk er uit zal komen te zien. Voor eventuele onvolkomenheden wordt je na het uploaden van de bestanden gewaarschuwd. Een paar keer had ik toch nog een vraag: even opbellen en je wordt snel, vriendelijk en vakkundig geholpen. Afleveren gebeurt meestal sneller dan verwacht in een zeer nette verpakking zodat het drukwerk niet beschadigt. En, niet onbelangrijk, ze rekenen scherpe prijzen. Kortom: vakmensen!

Eenvoudig en duidelijk bestelproces en snelle levering

Goede begeleiding

Ik had voor de roll-up banner gekozen voor de optie “bestandscontrole” en dat was een goede zet. Dankzij de toegewijde begeleiding van medewerker Nick was ik zeker van een goed resultaat. Dat was de extra 15 euro meer dan waard.

Snel en mooie producten.

Snel, goed, betrouwbaar

Drukwerkdeal doet wat het belooft en levert ook nog eens puike kwaliteit.

slechte ervaring

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf Ik heb een visakaart besteld en moest €10 extra betalen voor een controle. Van tevoren had ik zelfs gebeld om te vragen of ze een voorbeeld van de visakaart konden sturen. Uiteindelijk heb ik mijn bestelling ontvangen, maar ik ben zeer ontevreden. De kaart is niet goed gecontroleerd en voldoet niet aan mijn verwachtingen. Toen ik contact opnam, wilden ze geen oplossing bieden. Ik raad niemand aan om hier iets te bestellen.

Beste drukker ooit!

Voor onze carnavalsvereniging hebben we regelmatig drukwerk en andere zaken nodig. We hebben al gewerkt met meerdere bedrijven en de beste ervaringen hebben we met Drukwerkdeal. Ook als er een keer iets mis gaat dan lossen we dat gewoon op zonder problemen. Even bellen en dan komt het goed. Alles is altijd prima in orde en snel in huis. Heel goed gedaan!

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer