Super tevreden!

Vlotte levering, eerlijke prijs wat betreft dartspijlen

alles tip top in orde

Tijdig en netjes geleverd. Goed materiaal. Meer moet dat niet zijn. Voor herhaling vatbaar.

Aanrader!

Zeer snel en correct!

Supperslecht

Heb bestelling gedaan al bena 14 dagen geleden nog altijd niks aangekregen heb meerdere malen mail gest elke keer een belofte dat ze het zeker gingen opsturen ben ons geld kwijt ja heel spijtig dat er mensen zich niet aan de belofte houden

Mooi materiaal en snel geleverd, bedankt

Gisteren het bord geplaatst en gestart met darten, leuke uitdaging, nu veel oefenen.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

tevreden

Zowel bestelling als afhandeling verliepen naar behoren.Mooie dartpijlen, goed in de hand liggend. Als ik één minpuntje moet vermelden: dart flights geraken vlug beschadigd door nauwe gleufjes in de dart shafts.

Alles TOP geleverd!

Ook heel leuk om een extra geschenkje te krijgen ... dank je wel!

snel en prima

duidelijke website en producten worden zorgvuldig en zeer snel verstuurd Prima !

Snel maar onvolledig

Ik had 2 sets darts besteld en betaald, maar in het pakket zat maar 1 set. Onmiddelijk mail gestuurd, maar na 4 dagen nog geen reactie ontvangen.

Snelle en correcte verzending naar België

Eerste ervaring bij ABC was positief: gemakkelijke website, betaling en opvolging

Bestelling op tijd, product beschadigd, op info website wordt niet gereageerd, jammer.....

Zoals hierboven vermeld er komt geen reactie van ABC Darts, jammer

Snelle correcte levering

Aankoop via de website ging vlot. De prijs was zeer competitief. Levering was snel en correct. Prima!

Snel en prima voor elkaar.

Snel en prima qwa levering.

kan er nieveel van zeggen ik moe nog de helft hebben!!

kan er niet veel over zeggen ik moe nog de helft hebben maar hoor er niks meer van??!!

Top!!!

Aanrader

Leverd goede en degelijke producten af En op de voorziene leverings tijd

Suoer service

Na betaling snelle levering

Alles snel en netjes geleverd

Ruime keus aan dartspullen en nette prijzen. Ik had per ongeluk een dubbele bestelling gedaan (en betaald) en na overleg (ticket aanmaken) is er 1 geannuleerd en na een week had ik mijn geld terug. Helemaal goed.

Verzorgd geleverd.

Een minpunt is dat er niet geleverd was zoals vermeld staat op de foto, wat ik bij controle bij levering te kort had, maar als je verder leest op de site staat wel degelijk wat er in de verpakking word geleverd.

Goeie Communicatie en bijgevoegd geschenk heeft veel goedgemaak

2 maal bestelling geplaatst en 2 maal vernemen dat produkt die als verkrijgbaar staat, dan toch niet leverbaar is. Jammer dat de website niet correct up to date gehouden word. Ondanks dit voorval toch tevreden over alternatief dat we gekozen hebben en als extra een leuk geschenkje bijgevoegd.

Alles correct en heel snel geleverd. top Service!!!

Alles werd correct en vlug geleverd. Top Service!!

Super snel geleverd

Super snel geleverd en goede producten

Alles correct en op tijd ontvangen. Materiaal is van goede kwaliteit en eenvoudig te monteren.

Snel

Snel mijn product gevonden en zeer snel geleverd

kennedylaan 65

5051xe Goirle