Verkeerd artikel gekregen

Ik had 23 grams besteld. Vervolgens ontving ik 24 grams. Na contact met de klantenservice bleek dat ik de pijlen retour kon sturen, maar dat 23 grams helaas niet op voorraad was. Lijkt mij op een ouderwets verkooptrucje.

Goede levering

Goede levering snelle service als het op voorraad is. 1min puntje bij slecht weer duurt het wat langer.

Snel geleverd en pijlen zijn super!

heel goed.

Ook de feedback is goed. Er was een product dat niet meer leverbaar was, toen mailden ze mij onmiddellijk met een alternatief.

Zelfs in deze tijd een perfecte levering volgens gepland

kan bc niets aan doen maar heb nog niets ontvangen

bestelling niet binnen

artikel besteld en op tijd ontvangen dus 5 sterren

artikel besteld en op tijd ontvangen dus 5 sterren

Uitstekende levering

Veel webshops waren uitverkocht. Maar hier vond ik een dartmat on de vloer te beschermen. Snel in huis.

Snelle en vlotte levering, Het smijtplezier is begonnen ^^ 180***

Alles prima geleverd.

Alles geleverd zoals gevraagd.

spullen zijn top! levertijd was niet heel geweldig ondanks ik 6.95 extra betaalde voor verzending is het belachelijk dat het dan nog met de briefpost mee komt en niet met de pakketdienst. dat zou voor de toekomst wel verbeterd kunnen worden

Super snel geleverd en mooie darts

Goede ervaring

Shafts en flights van goede kwaliteit. Alleen jammer dat Ik er vier dagen op moest wachten.

Uitstekende service!

Dartbord met gepersonaliseerde pijlen besteld en deze keurig op tijd en goed ontvangen!! Top service!

Flights met afdruk favoriete zangeres van mijn dochter perfect geregeld voor haar verjaardag (flights verkoopt zangeres niet dus dan moet je wat, en dat kon dus bij abcdarts!! )

Alles is snel en netjes verlopen.

Veel keuze en snelle levering

Op de website was er heel veel keuze in diverse prijsklasse. De levering is heel vlot en snel verlopen. Ondertussen reeds meermaals de darts pijlen gebruikt en we zijn er zeertevreden over.

Dubbele dikke duim ;)

Snelle levering en zeer goede nazorg indien nodig.

vlugge en kwaliteitsvolle levering

prima service

Gebeld voor advies. Een goede uitleg gekregen in het verschil tussen de borden. Ook fijn dat niet het duurste bord werd aangeboden, maar het bord met de meeste kwaliteit!

Goed.

Zowel de reactie op mijn vraag door middel van een antwoordmail, als het leveren van de bestelde spullen was goed. Bedankt voor de service.

Perfecte darts voor eerlijke prijs

Snelle en correcte levering, juiste omschrijving. Goede darts voor een correcte prijs.

Aan te raden

Heel vlotte afhandeling en heel vlug opgestuurd. Top!

Snelle bestelling

Tevreden over het materiaal van de bestelling

kennedylaan 65

5051xe Goirle