Bestelling juist en snel geleverd zonder problemen Dus gewoon top

Snelle levering, super tevreden

Nvt

Bestelling gedaan en dag erop thuis geleverd

Goede winkel.

Snelle en correcte service, alsook heel snel geleverd. Tevreden klant.

Kleine fout ontdekt bij mijn bestelling. Dit is zeer netjes opgelost! Verder zijn de ontvangen spullen van goede kwaliteit.

Zo als het moed

Besteld binnen snelle periode alles bezorgt

Op tijd geleverd en goede kwaliteit

snelle levering + goede prijs kwaliteit pijlen

Nettjes en snel.

Makkelijk uit zoeken op de site en de prijzen zijn redelijk.

Stevige professionele betaalbare darts!

Aangenaam verrast door de snelle levering naar België in amper 2 dagen. Dit is top! Hoefde zelfs niet thuis te blijven want het pakketje paste in de brievenbus! Deze dartpijlen zijn van hoogwaardig materiaal, 90% tungsten en aluminium shafts! Zeker dat laatste is mooi als je weet dat je bij de grote merken standaard shafts meekrijgt. Grip is heel goed en de 28gr is ideaal voor mij als beginner. De flights zijn stevig en gaan niet makkelijk uit de shafts, wat ik positief vind. Heb er meteen flightprotectors bij besteld en vind die wel handig. Zo gaan je flights langer mee. Er zat ook een mooi opbergzakje bij. Dat alles voor een schappelijke prijs! Heel tevreden klant!

Na 7 dagen bestelling nog niet ontvangen

Na 7 dagen bestelling nog niet ontvangen. Daar wordt een mens niet vrolijk van. Bij een eerdere bestelling verliep het nochtans vlekkeloos.

Goede service en kwaliteit

Supersnel

Zondagavond vanuit België besteld en dinsdag al in huis. Supersnel en netjes ingepakt! Top Alain

Zeer tevreden en zeer snelle levering

Niks op aan te merken!

Menselijk

- Bestelling over het hoofd gezien, na telefonisch contact dan toch verzonden. - Levering: verkeerde lengte van de shafts. Jammer!

Topservice

Snelle levering en goed contact. In één van de barrels zat een klein barstje. Gelijk een nieuwe opgestuurd gekregen, topservice!

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Flight van eigen merk voelen wat ‘goedkoop’ en dun aan. Dit kun je we verwachten voor de prijs. Verder prima materiaal. Wat mij stoorde is dat ik de kosten betaal voor een brievenbuspakketje met track en trace, maar de spullen verzonden worden in een envelopje zonder track en trace. Hier wordt dus winst op gemaakt wat ik onterecht vind gezien dit niet (duidelijk) wordt gecommuniceerd tijdens het bestellen.

Goed en snel

Super kwaliteit dartmat. Levering was ook super snel

Geweldig bedrijf, snelle reacties + service!!!

Ik heb 20 Januari besteld. Door een slechte ervaring bij een ander bedrijf had ik 21 Januari toch even contact gezocht met ABC wanneer mijn spullen verstuurd werden. Kreeg gelijk reactie dat 1 dartpijlen set en niet was en kreeg een voorstel voor andere, toen zelf even gekeken en heb een alternatief mogen uitzoeken naar eigen keuze! Mijn ervaring met ABC gedeeld ivm leveren via DPD en toen kreeg ik meteen de opmerking, geen probleem we sturen het met post.nl op. Netjes gevraagd of ik extra verzendkosten moest betalen, nee dat hoeft niet en we sturen het vandaag op! Zojuist mijn pakket al ontvangen via post.nl en de meneer was ook nog een vriendelijk die het afleverde, zo ken t ok natuurlijk! Wil ABC Darts nog even super bedanken voor de vriendelijkheid, snelle reactie en service!!! Top bedrijf en alles netjes en goed geregeld daar, kunnen veel bedrijven een voorbeeld van nemen!!! Nogmaals klasse ABC!!!

ik heb dinsdag wat beseld nog niet gehoord

Staat klaar voor verzending waarom nog niet verzonden

Slechte levering

Bestelling gedaan en na 5 dagen nog niks ontvangen, zelfs nog geen verzendingsbericht. Terwijl op hun site wordt vermeld dat er dezelfde dag wordt verzonden. Na 2 dagen contact opgenomen. Ze gingen het bekijken en zo snel mogelijk verzenden. Paar dagen later nog niks. Niet aan te bevelen.

Goede prijzen

Abc darts heel veel verschillende setjes pijlen. Zeer betaalbaar!

Snel darten door vlotte bezorging

De eerste bestelling duurde 3 werkdagen, zoals wordt aangegeven. De tweede bestelling werd dezelfde dag verzonden en de volgende dag in de brievenbus bezorgd. Heel fijn natuurlijk. De flights en pijlen zijn prima en er is erg veel keus. De derde bestelling gaat zeker volgen.

Gewoon goed bestelde product was er niet dus kon een andere uit zoeken

Gewoon goed word mee gedacht aan een oplossing

Prima kwaliteit. Goede prijs.

Groot assortiment, snel antwoord op mijn vraag.

Nog steeds niet ontvangen☹️

Waarom duurt het zo lang?

kennedylaan 65

5051xe Goirle