Snelle levering!

Kwalitatief goede spullen en snelle levering.

Snelle en goede leveringen, nog nooit problemen gehad.

Alles op tijd geleverd en altijd in goede staat. ik ben zeer tevreden en raad het zeker aan.

Zeer snelle levering, goed verpakt

Zeer snelle levering en perfect verpakt

Mooie bedrukte dartpijlen

Snelle levering, mooie bedrukking en fijne flights

Gewoon goed, niks mis mee

Zie hieboven

Top!!

de Actie van de 10 setjes pentathlon flights is top en ook nog een goede deal. Ik was minder geld kwijt dan wanneer ik ergens anders deze flights zou kopen. goede ervaring dus en zal hier vast nog wel meer spullen kopen!!

Alles netjes ontvangen.

Eenvoudig kunnen bestellen, en op een week tijd alles ontvangen. Side is heel overzichtelijk.

Practices what they preach

In alle opzichten een top en betrouwbare verkoper!!! Snelle service en verzending

Goed produkt

De gehele afhandeling van alles vond ik heel goed ...prima op de hoogte gehouden van hoe en.wanneer het dartbord werd geleverd

Super en snel geleverd

Snelle en goede service

Snel verzonden. Materiaal is goede kwaliteit

Ondanks alle feestdagen eind December, supersnel verstuurd en ontvangen! Scorebord, Rekenkaartje voor de laatste worp en kortingsbon erbij! Wij zijn zeer tevreden 😃👍🏻

Langzaam maar goed geholpen

Mijn bestelling net voor de jaarwisseling geplaatst, rond 9 januari ontvangen. Niet de verwachte snelheid als je 4 euro bezorgkosten betaald. Klacht neergelegd, en deze is goed opgelost. Over de producten tevreden als altijd!

Niet te duur

Geweldige service en snelle levering

Product is goed en snel thuis gekomen. Geen klagen. Alleen jammer dat ik perse aan moet geven hier of ik u zou aanbevelen. Per definitie beveel ik nooit aan :). It's not you - itd me ;). Heh - daar gaan mijn dartflights ;). Laat de dartflights maar komen :P.

Goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Ik had 10 sets dartpunten besteld en zijn prima aangekomen, fantastische kwaliteit. Ik zou zeggen: Ga zo door👍🏻👍🏻👍🏻

Snelle levering en goede kwaliteit!

Fijne overzichtelijke website. Snel en makkelijk besteld en een snelle levering. Al met al erg goed!

Precies goed

Snel bezorgd en hoefde niet te lang op te wachten.

Echt super snel binnen echt tof

Echt snel binnen en precies op tijd binnen ook echt een aanrader om dartpijlen te bestellen

correct en snel

correct en snel. ruime keuze. goed geprijsd.

goede prijs / kwaliteit en levering

snelle levering, goede prijs kwaliteit, duidelijke website, kortom beste webshop voor darts

Tevreden klant

Zojuist een elektronisch dartbord ontvangen die voldoet aan de verwachtingen.

Goede service goede kwaliteit

Ik heb het als zeer positief ervaren goede service goede kwaliteit

Duidelijke webshop ,levering conform het bestelde

Duidelijke omschrijving van de artikelen. Vervolgens wordt je duidelijk geïnformeerd over de snelle levering.

Prima dartshop

Gewoon goed verzorgde webshop