Supersnelle levering, goede service !!

Uitmuntend

Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle service

Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle service.

Alles geleverd binnen 2 werkdagen

Extra flights en shafts bijgeleverd

snel en goed.

stevig doosje dat door de brievenbus kon. Artikelen van goede kwaliteit.

Vlotte bestelling en levering na één dag . Prachtig.

Tevreden.

Snelle levering, prima communicatie!

Ondanks de drukte werd de bestelling binnen 3 dagen geleverd. Via de mail wordt je goed op de hoogte gehouden over de status van je levering.

Wallet, extra shafts en flights niet geleverd

Ik bestelde een set dartpijltjes en op de website stond dat er een wallet , een setje flights en shafts bij zouden worden geleverd. Die waren er helaas niet bij. Verder verliep de bestelling vlot.

Altijd correct in wat ik vraag. Top kwaliteit. Super service maandag besteld dinsdag middag in huis zalig.

Plots wierp ik beter!

Voor je overgaat naar een aankoop van darts moet je eerst een beetje theorie onder de knie krijgen. Wat is je stijl van werpen, welk pad volgen de darts in de lucht als je werpt en welk type kan je hierin ondersteunen. Met deze know how kwam ik bij deze shop en ja hoor: uitgebreide keuze om dat pijltje te vinden dat bij jou zou moeten passen. De eerste worpen lieten het effect direct zien, waar de dart je helpt. Top!

Snelle en correcte levering van mijn bestelling

Grote keuze op jullie website.

Helemaal in orde en snelle levering

Alles volgens order, geen 'verrassingen'

Goede dartpijlen, wel op voorraad

Actuele voorraad producten op de site, snel verzonden

Zeer snel en goed!

Duidelijke site en snelle afhandeling van alles, gewoon 1 dag later alles binnen. Gewoon top dus, volgende keer bestel weer hier. Er zijn een aantal louche sites in de omloop met slechte levering en aanvaringen. Dat is deze zeker niet! Aanrader!

Goed!

Shafts en flights besteld. Goede producten, nette prijzen, goede afhandeling bestelling

Duidelijke website, snelle levering. In mijn geval verstuurd met brievenbuspost maar via track en trace te volgen. Ben erg tevreden.

Goede service en alles geleverd wat besteld is.

Professioneel.

Goed product en snelle levering.

Alles verliep prima, duidelijke en correcte informatie over de bestelling en een super tof resultaat van de gepersonaliseerde flight! Top service

Correcte en snelle levering volgens afspraak!

Mijn bestelling is snel, correct en in goede orde afgeleverd volgens afspraak. De sets pijlen gooien fijn en de prijs/ kwaliteit verhouding is zeer goed!

Correcte levering

Correcte levering. Prima materiaal, mooie darts Ben zeer tevreden.

prettig en snel

fijne pijlen voor een goede prijs. Ruime voorraad aan onderdelen

Snel hersteld

In eerste instantie een product geleverd welke afweek van de foto. Dit is goed, snel en correct hersteld.

Alles top en snel geleverd

2 dezelfde setjes darts besteld werd geleverd met 2 x 3 extra shafts en 2 x 3 extra flights in verschillende kleur Bestelling binnen 2 dagen binnen

Dikke prima!!

Eind 2021 besteld en begin 2022 bezorgd. Grote keuze in dartborden, snel geleverd en goed verpakt. Dikke prima!!

De zending was netjes en zeer snel geleverd

kennedylaan 65

5051xe Goirle