Goede service en snel bezorgd had zowel de wagen als het voetendek de volgende dag in huis

• Welk product heb je aangeschaft? 4 lingwagen

prettig contact gehad met Frances over de producten van de Babykraam. Ze zijn klant vriendelijk . Vlotte afhandeling van de bestelling producten op tijd ontvangen.

• Welk product heb je aangeschaft? baby flesjes en fopspeen

Goede service met attente verkopers

Wow.. super attente verkopers. Eerst een mailtje of de bestelling wel klopte i.v.m. Belgische stopcontactbeschermers terwijl we wonend zijn in Nederland, vervolgens super snel het pakketje geleverd en dan ook nog een leuk persoonlijk geschreven kaartje vinden!!!

• Welk product heb je aangeschaft? Belgische stopcontactbeschermer en een auto racebaantje

Fijne communicatie en goed geholpen

Meerdere artikelen besteld waar ik ook wat vragen over had. Via de whatsapp ging de communicatie heen en weer tot het gelukt was. Heel blij met de slaapzakken en de juiste keuze gemaakt ook op basis van de antwoorden op de vragen die ik had.

• Welk product heb je aangeschaft? slaapzakken vanaf 3 jaar oud

Snel antwoord op mijn vragen en vervolgens een hele snelle levering. Top service

• Welk product heb je aangeschaft? Schommelstoel

Snel geleverd en persoonlijk contact

Ik heb een en vierlingwagen van Familidoo besteld via Babykraam. Ik had niet verwacht dat de wagen al zó snel geleverd kon worden, dus ik was blij verrast! Ook het persoonlijk contact via mail en telefoon vond ik heel fijn.

• Welk product heb je aangeschaft? Familidoo vierlingwagen

Goed. Snelle levering

Goede verzending. Goed verpakt.

• Welk product heb je aangeschaft? Roze toilettas

Prima levering

Goede kwaliteit en prijs verhouding

• Welk product heb je aangeschaft? Slabben

Superervaring!

De bestelling was snel binnen, alles was netjes verpakt en er zat zelfs een handgeschreven kaartje bij. Heel attent!!

• Welk product heb je aangeschaft? louise band en bath glove

Sneller dan gedacht

• Welk product heb je aangeschaft? Oliefant krukje

Super service!!

Ik heb hier een luiertas besteld, deze was niet op voorraad dus netjes een mail ontvangen of ik wilden wachten of mijn geld terug wilden. Ik had geen haast dus ik heb netjes gewacht :) ook fijn om een persoonlijk tintje te krijgen dmv een kaartje en bloem zaadjes! Volgende keer bestel ik hier zeker weer! Bedankt voor de fijne persoonlijke service!!

• Welk product heb je aangeschaft? Een luiertas

Vlotte levering

Snelle levering, goed verpakt met leuke attente kaart.

• Welk product heb je aangeschaft? Speelkleed

Snel en persoonlijk

Ik heb mijn bestelling de volgende dag ontvangen. Het pakketje (gender reveal kaarten) waren naar wens. En heel leuk was het persoonlijke kaartje van Frances en Henk.

• Welk product heb je aangeschaft? Gender reveal kaarten

snelle service!

Product was heel goed verpakt en stond 24u later al aan mijn deur. top!

• Welk product heb je aangeschaft? nuby wcpotje

Snelle levering en goede communicatie. Mooie spullen.

• Welk product heb je aangeschaft? Verschillende producten voor een kraammand.

Bestelling en levering oké

Ik heb besteld en de levering liet niet lang op zich wachten goed verpakt ook.

• Welk product heb je aangeschaft? Baby speeltentje

Goede producten, snelle levering naar nl

• Welk product heb je aangeschaft? Hegen voorraadbakjes, speendoekje en krabwantjes

Prima levering en product

Snelle levering en tevreden over de geleverde producten.

• Welk product heb je aangeschaft? Wubbanub en een voedingssjaal

Hardstikke goed bevallen

• Welk product heb je aangeschaft? Slabbetjes

Super snel en gemakkelijk

Door corona lastig een kado te regelen voor een geboren kindje van vrienden, maar de babykraam maakt dit heel makkelijk en mogelijk

• Welk product heb je aangeschaft? Baby badjasje

Ziet er goed uit. Zo had ik het verwacht!

• Welk product heb je aangeschaft? badjasje

Super vriendelijk

Super vriendelijk, perfecte service.

• Welk product heb je aangeschaft? Schapenvachtje

Prima kwaliteit van product en snelle levering.

Alles is prima verlopen.

• Welk product heb je aangeschaft? Slaapzak

Leuke baby spulen en kinderenspulen

Precies wat op de internet staat de kinderenriem bedankt heel mooi

• Welk product heb je aangeschaft? Kinderenriem

Tweede bestelling en laatste.

Ik heb 8 dagen geleden een luiertaart besteld, wat overigens heel verwarrend werd aangegeven op de website. Je kon drie maten bestellen. Ik dacht dat je een keuze kon maken uit de foto's die op de website stonden. Dit was dus niet het geval. Na 8 dagen krijg ik een bericht dat ze moeite hadden met mijn bestelling. Het was niet helemaal duidelijk voor hun. Ik gaf aan dat ik de luiertaart wilde hebben met de ooievaar erop en dan bedoeld voor een meisje. Ik kreeg een tegenbericht dat de ooievaar niet inbegrepen zat en dat ik die apart erbij zou moeten bestellen. Ik was al niet echt helemaal tevreden dat ze het nog niet eens geleverd hadden, laat staan dat ik nog eens extra zou moeten betalen voor een knuffeltje wat notabene gewoon op de foto stond. Erg jammer, terwijl mijn eerste bestelling hier zo goed verliep. Ik heb mijn hele bestelling geannuleerd. Ik ga nu zelf maar een luiertaart in elkaar flansen.

• Welk product heb je aangeschaft? Luiertaart

Haag 111

3930 Achel

Over De Babykraam

DeBabykraam. Babywinkel boordevol biologische, ecologische, logisch en vooral leuke babyspullen en kadootjes. De leukste winkel van .... euh ... de Wereld?? Wij, Frances & Henk vinden van wel :-)