Snelle reactie en verzending.

Enige puntje van aandacht is dat een artikel wat op de site stond na bestellen niet meer voorradig was. Verder fijne communicatie

Tevreden

Ik ben tevreden dat ik zo goed ben geholpen.

• Welk product heb je aangeschaft? Wielen van de vierlingwagen en een regenhoes

Snel en correct

Snel geleverd, hoe het er echt uitziet weet ik nog niet want is een kraam kado

• Welk product heb je aangeschaft? Wiegje voor buiten opklapbaar

Very bad

Initially out of 7 items only 3 arrived. I had to email multiple times to ask where the rest of the order was. After over 1 month I got the rest of the order and in this one there was one item was already used...Also, I should have received refund for an article and 2 months later I still don’t have it. I do not recommend this shop!

Goede service. Telefonisch goed bereikbaar.

• Welk product heb je aangeschaft? Regenhoes 4 ling wagen

Ronduit slecht

Ik bestelde 4 dingen. 2 dingen bleken toch niet op voorraad. Kan gebeuren, ik kreeg een vriendelijk bericht of ik de overige 2 items wilden laten leveren of de gehele order wilde annuleren. Ik koos voor de laatste optie aangezien de 2 niet aanwezige items het belangrijkste waren. Ik kreeg netjes bericht dat ik mijn geld terug zou krijgen. Tot op heden nog geen geld ontvangen. Meerdere malen heb ik geprobeerd contact te zoeken via email en whatsapp, er komt geen reactie. De bestelling is van eind januari, dus ondertussen zou ik toch wel mijn geld terug verwachten of op zijn minst een reactie!

• Welk product heb je aangeschaft? Uiteindelijk niks

Prima en snel

Via Google op de site terecht gekomen omdat ik een specifiek product zocht. Op de site ontbreekt wel een goede zoekfunctie, om op kledingmaat ed te kunnen zoeken. Verder wel goede service en snelle nette levering (ondanks levering van België naar Nederland; slechts 1 dag wachten). En de prijzen zijn ook goed. Ik heb hier inmiddels opnieuw besteld.

• Welk product heb je aangeschaft? Ergopouch slaapzak

snelle goede service!

• Welk product heb je aangeschaft? slabbertjes en speeltje

Vriendelijk en klantgericht

Spijtig dat 1 slab niet meer in voorraad was. Maar dit hebben ze correct laten weten en de keuze aan mij overgelaten. Zeker voor herhaling vatbaar om nog eens te bestellen.

• Welk product heb je aangeschaft? Slabben

Erg goed

Snelle levering, super leuk product en goede service

• Welk product heb je aangeschaft? Druppies laarsjes

Mooie dingen. Besteld en keurig volgende dag in de brievenbus. Keurig berichtje gekregen dat het geleverd was.

• Welk product heb je aangeschaft? Zebra

Goede service!

Snelle antwoorden op alle vragen. Geweldige ervaring.

Hele leuke web-winkel. En een fantastische service, heel leuk en gezellig contact gehad en ben super geholpen.

• Welk product heb je aangeschaft? Speen

Op tijd, netjes verzonden, attent

• Welk product heb je aangeschaft? Boxmatras en hoes

leuke shop, snelle levering

Netjes alles volgens afspraak

• Welk product heb je aangeschaft? krukje "olifant"

Prima levering!

Het pakketje is snel en keurig in orde ontvangen. Prima service!

• Welk product heb je aangeschaft? Naïf baby zonnecreme

Slecht

Jullie vragen mij ,dat ik moet zeggen wat ik van jullie denk,teneerste heb ik nog mijn paketje niet gekregen,dus dan kan ik ook geen antwoord geven.

Te veel betaald

Beste Francis en Henk, Eerst heb ik gekozen voor achteraf betalen, maar dit is niet gelukt. Toen heb ik met ideal betaald. Ik heb €1,99 te veel betaald( 27,44 betaald in plaats van 25,45). Krijg ik dit bedrag van €1,99 terug gestort op mijn bankrekening? Want ik vind de verzendkosten al hoog genoeg! Ik heb een email hierover naar u gestuurd maar kreeg daar geen reactie op. Met vriendelijke groet, R. Martineau

• Welk product heb je aangeschaft? Luieremmer

Super, bestelling volgende dag al in huis

Leuke winkel voor kraamkadootjes, volgende dag al in huis, zelfs met handgeschreven bedankje. Echt een aanrader.

• Welk product heb je aangeschaft? diverse kraamkadootjes

Goed en snel geleverd.

Wat ik nog het mooiste vind is het persoonlijk geschreven kaartje. Het is snel en goed geleverd en voldoet aan de verwachting.

Super netjes

Mijn bestelde speelkleed super snel geleverd met de mogelijkheid om achteraf te betalen. Zeker aantebevelen om hier een bestelling te doen.

• Welk product heb je aangeschaft? Speelkleed voor kleizoontje

Heel tevreden met de babyriempjes.

Heel tevreden met de babyriempjes, supersnel verzonden en met een leuke kaart en een zakje thee er bij. Ik raad het iedereen aan !

• Welk product heb je aangeschaft? Riem voor baby/peuter.

Zeer vriendelijk en mooie service!

Zeer tevreden. Via mail snel en correct antwoord op elke vraag, ondanks er vertraging was. Mooie duidelijke communicatie.

Super in een vertrouwelijke omgeving!

De goederen voldoen precies aan de verwachtingen maar daarnaast is de persoonlijke aanpak een vette meerwaarde! Echt een aanrader voor iedereen die in de sales zit! (En het persoonlijk geschreven kaartje plus attentie heb ik al laten zien aan andere ondernemers die zeer positief waren!)

• Welk product heb je aangeschaft? Slabbetjes

Perfect! Snelle levering, goede prijs en een gezellige persoonlijke boodschap.

• Welk product heb je aangeschaft? Wubbanub

Haag 111

3930 Achel

Over De Babykraam

DeBabykraam. Babywinkel boordevol biologische, ecologische, logisch en vooral leuke babyspullen en kadootjes. De leukste winkel van .... euh ... de Wereld?? Wij, Frances & Henk vinden van wel :-)