Netjes en correct

Product was niet op voorraad meer maar werd prima alternatief geboden. Zelfde dag nog verstuurd en mooi op tijd binnen.

• Welk product heb je aangeschaft? Uil van Taf toys

Vriendelijk, snelle reactie en ontzettend snelle service.

• Welk product heb je aangeschaft? Slaapzak

Hier voelt een pakketje bestellen als een cadeautje uitpakken

Product was de volgende dag al in huis. Duidelijke website. Goede service, waarbij het pakketje ook nog eens leuk was ingepakt.

• Welk product heb je aangeschaft? Slaapzak Australian pouch 0.2 tog

Voorbeeldig

Vlotte en snelle bestelling. Voor herhaling vatbaar.

Goede producten en vriendelijke service, menselijk en goed

Leuke producten te koop tegen een goede prijs. Snel verzonden in een ecovriendelijke verpakking. Duidelijk dat het om een lokaal bedrijf gaat, wat digitaal al charme heeft maar als je service nodig hebt echt z’n meerwaarde heeft. Vriendelijk geholpen en daardoor erg blij met mijn spullen. Voortaan eerst hier kijken voor ik de grote websites open!

• Welk product heb je aangeschaft? Afwasborstelset, tekenboekje

Erg persoonlijk

Had een swaddle besteld, deze bleek uiteindelijk niet meer te leveren. Heb toen een andere besteld. Deze werd zeer vlot geleverd. Met een lief kaartje erbij van Frances en Henk, met hun dank voor mijn geduld. Erg persoonlijk. Dankjewel Babykraam, Marianne

• Welk product heb je aangeschaft? Swaddle

Dankjewel voor de snelle levering en het netjes verpakken van mijn bestelling. Én nog een cadeautje erbij.. heel erg leuk!

• Welk product heb je aangeschaft? Zomer slaapzak met lange mouw en een puzzel

the best

everything ok :))))))

• Welk product heb je aangeschaft? la millou feria

Perfecte service

Alles is vlot verlopen en er zat nog een leuk persoonlijk kaartje bij. Zeker voor herhaling vatbaar.

• Welk product heb je aangeschaft? Dooky zonnescherm en veiligheidshoekjes

Wat een super snelle levering en top service

Zeer snel mijn pakket ontvangen, en heel leuk om een persoonlijk kaartje erbij te krijgen ! Heel leuk gedaan, dat maakt het nog leuker om een pakketje te krijgen.ik raad het iedereen aan om hier bij de babykraam een bestelling te doen. Heel erg bedankt Frances en Henk voor de leuke en snelle service. En de extra kadootjes vond mijn Dochtertje helemaal leuk! Wij zelf natuurlijk ook ;)

• Welk product heb je aangeschaft? Naif, attitude en babyboek 1 tot 4 jaar

Hele leuke kraamcadeau!

Mooi materiaal!

• Welk product heb je aangeschaft? Bamboo servies - kikker

Een hele goede ervaring

Snelle verzending en heel lief met die persoonlijke kaart erbij.

• Welk product heb je aangeschaft? Auotstoeltafeltje

Snelle levering met een leuk handgeschreven kaartje erbij!

Goede, snelle levering. Hoge verzendkosten voor een brievenbuszending.

• Welk product heb je aangeschaft? Kraskaarten hij of zij?

Handgemaakte babydeken met naam - Mooi en Uniek kado

Op de website het product gekozen. Was lastig de juiste kleur te kiezen en helaas was de kleur die ik koos niet op voorraad dus zou er een voor mij te hoog bedrag bijkomen. Na wat heen en weer gemail gekozen voor een andere kleur die wel op voorraad was. Resultaat was super! En kwam binnen de gecommuniceerde levertijd. De ontvanger was ontzettend blij met haar kado.

• Welk product heb je aangeschaft? Handgemaakte babydeken met naam

Good buy

Good buy of a quality product cheaper than other sites. Small delay in delivery though, had to ask for delivery update.

• Welk product heb je aangeschaft? CoZee

Heel blij met mijn bestelling

Ik ontving deze puzzel al meteen de dag na mijn bestelling. Er zat ook een leuk kaartje bij Frances & Henk en eenzakje thee, dat was een leuke verrassing (en de thee was ook lekker)! Ik heb de puzzel thuis al eens gemaakt, hij ziet er helemaal uit zoals ik verwacht had. Nu nog hopen dat de meter ja zegt ;-)

• Welk product heb je aangeschaft? Puzzel wil je mijn meter worden?

een heel positieve eerste kennismaking

een heel positieve eerste kennismaking

• Welk product heb je aangeschaft? boxmatras en babyspeelgoed

supper

Snelle levering goede prijs

• Welk product heb je aangeschaft? kaarten

Gewoon super!

Dat persoonlijke berichtje doet et em plat gezegd! Gewoon super service en leuke spulletjes!

• Welk product heb je aangeschaft? Dobbelsteen, kras stickers en muggenstickers voor kind.

Goede service, denken mee, snelle levering

1 artikel op de site klopte niet. Bij de bestelling zagen ze dit en ze hebben hierover keurig gebeld. Super netjes

• Welk product heb je aangeschaft? Riem en bril

Mooie producten en goede, snelle service

Nadat ik mijn bestelling plaatste werd er vrijwel direct telefonisch contact met mij opgenomen om dingen af te stemmen en kreeg ik de producten snel geleverd na verzending (op donderdag verstuurd in Belgie en op vrijdag aangekomen in NL). Mooie kwaliteit en toen een dag later bleek dat een gespje stuk was, werd er op de dag van melding per email direct een nieuwe toegestuurd. Dat is pas service!

• Welk product heb je aangeschaft? bretels, blouse, riem, knielbeschermers

'n snel en communicatief team, die twee..

Frances&Henk zijn gewoon goed bereikbaar en snel. Mooie collectie en zorgvuldig&leuk verpakt, met dat leuke zakje twee en handgeschreven kaartje.

• Welk product heb je aangeschaft? 'n bola (lange ketting met tinkelbol, om op je buikje-in-verwachting te dragen.

Hele snelle bezorging

Fijn dat er in de babykraam een slaapzak te vinden was die perfect lijkt voor babies met een spreidbroekje. Erg blij mee

• Welk product heb je aangeschaft? Swaddle slaapzak voor babies met spreidbroekje

Echt een top ervaring!

Erg tevreden met deze webwinkel. Binnen een dag had ik het product in huis. Ook erg leuk dat er een persoonlijk handgeschreven kaartje bij zat. Dat maakte de hele ervaring met deze webwinkel erg leuk. Zal hier zeker nog een keer bestellen!

• Welk product heb je aangeschaft? Tattou Tio babyfoon

Pakket keurig op tijd, netjes verpakt met leuke kaart

Service en nazorg is heel klantvriendelijk

• Welk product heb je aangeschaft? Nachtlampje olifant

Haag 111

3930 Achel

Over De Babykraam

DeBabykraam. Babywinkel boordevol biologische, ecologische, logisch en vooral leuke babyspullen en kadootjes. De leukste winkel van .... euh ... de Wereld?? Wij, Frances & Henk vinden van wel :-)