Allereerst wat een fijne site en een hoop keuze uit slaapzakken in grotere maten. En bovenal een dunne slaapzak met lange mouwen, aangezien mijn zoontje het liefst lange mouwen heeft maar dan moet ie natuurlijk wel dun zijn voor de warmere dagen. Erg blij met deze smallvips slaapzakken. Een lief handgeschreven kaartje bij de bestelling en alles prima verlopen qua verzending.

• Welk product heb je aangeschaft? slaapzakken smallvips

Fijne slaap/hartslag knuffel, goede prijs en snelle verzending

Heel blij mee, meteen 2 knuffels gekocht (voor beide kindjes) want zo voordelig. Snel verzonden

• Welk product heb je aangeschaft? Zazu knuffel Sven

Snel en prima

Alles naar wens. Lief persoonlijk kaartje bij de bestelling gekregen! Zeker voor herhaling vatbaar.

• Welk product heb je aangeschaft? Kraskaarten

snelle levering top materiaal

• Welk product heb je aangeschaft? reisbox

Snel geleverd, leuk persoonlijk kaartje erbij en kleine attentie. Top service

• Welk product heb je aangeschaft? Nacht bh

Zeer tevreden.

Vlugge levering. Verzorgd. Voldoet aan de verwachtingen.

• Welk product heb je aangeschaft? Broekje en trui.

Top service!!!

Wat een lieve mensen zijn Henk en Frances. Top geregeld als er even iets mis gaat. Super fijne samenwerking!!

• Welk product heb je aangeschaft? Familidoo 4lingwagen

Pakketje kwam vrij snel,mooi verpakt,Super lieve kaart bijgevoegd..en de ontvanger was ook blij verrast..dank jullie wel!! Fijne zomerdagen ook!! Succes met de winkel,complimenten uit Groningen,gr van Froukje

• Welk product heb je aangeschaft? Popje biologisch katoen

Alles meer dan prima! Erg snelle levering!

• Welk product heb je aangeschaft? Elodie Blinkie

Super tevreden

Snelle levering, alles op een leuke manier met extra aandacht verpakt. Wij zijn super tevreden en hopen dat ons kleinkind er van gaat genieten.

• Welk product heb je aangeschaft? Zazu hartslagknuffel Coco

Snel en goed

• Welk product heb je aangeschaft? Bepanthen

Mooie producten, keurig verpakt en geleverd

Super leuke kraamcadeautjes, of gewoon lekker voor je eigen kindjes! Het wordt netjes verpakt, in ons geval ook met een klein briefje erbij en ook snel geleverd!

• Welk product heb je aangeschaft? Glazen potjes voor melktandjes en haarlokken en een roze springkoe

Tevreden met mijn bestelling

Bestelling zag er netjes uit. Het wensdoosje vond ik er op de foto iets anders uit zien dan in het echt. Maar zeer tevreden, ook het kaartje van jullie vind ik er leuk!

• Welk product heb je aangeschaft? Ik wil je wat vertellen doosje.

Super service, ik kan niet anders zeggen!

Ondanks dat ik had meegedeeld dat er geen bloedspoed was, werd het pakket toch de volgende middag afgeleverd met extra persoonlijke noot. Verder word je direct gewaarschuwd wanneer zaken die niet voorradig zijn, weer beschikbaar zijn. Heel fijn. Ik ga jullie aanbevelen binnen mijn 'baby netwerk'. Toffe lui van de Babykraam <3

• Welk product heb je aangeschaft? spenen, lakentje voor ledikant, siliconen rietjes

Snel en persoonlijk

Het speeltafeltje werd snel geleverd. Alles prima in orde. Leuk om er een persoonlijk handgeschreven kaartje bij te krijgen.

• Welk product heb je aangeschaft? Speeltafel

Snelle levering, goede producten

Artikelen snel in huis. Ik vind het een groot pluspunt dat dit verstuurd wordt in een oude (wijn) doos, zouden meer bedrijven moeten doen.

• Welk product heb je aangeschaft? Bamboe waskussenhoes en tuby towel

Leuke plas stickers, snelle verzending.

• Welk product heb je aangeschaft? Plas stickers

Prima service mooie webshop ruime keus

Positief wel een beetje chaos met bestelling ivm verhuizing maar goed geprobeerd op te lossen

• Welk product heb je aangeschaft? Diversen Sophie de giraffe spullen helaas niet alles geleverd

voor herhaling vatbaar

• Welk product heb je aangeschaft? Meerdere

Leuke webshop

Tijdens mijn zoektocht naar kleine cadeautjes voor een kraammand kwam ik terecht op de website van de Babykraam. Best veel keus en duidelijk en overzichtelijk. Helaas zorgde PostNL voor heel wat verwarring tijdens de levering. Erg leuk vond ik dat er een handgeschreven persoonlijk kaartje bij zat. Al begreep ik niet helemaal wat er op stond. De cadeautjes moeten nog weggegeven worden maar daar zullen ze ongetwijfeld blij mee zijn!

• Welk product heb je aangeschaft? Kraamcadeautjes

‘S avonds besteld en de volgende dag al in huis.

• Welk product heb je aangeschaft? Kraskaart gender reveal

Leuke winkel

Netjes en correct (er waren enkele dingen niet beschikbaar, heb alternatieven voorgesteld gekregen) leuk dat er een persoonlijk kaartje bijstak!

• Welk product heb je aangeschaft? Een aantal dingen: speelgoed, bordje, kleding,...

Snel en kwalitatief goed

Het pakketje was grappig verpakt, maar kwam vlot aan in Nederland. Leuke kleertjes!

Lekker snel. Prima!

Toppie!

Makkelijk bestellen en in de doos een persoonlijk bedank kaartje! Erg Leuk!

• Welk product heb je aangeschaft? Voedingskussen

Haag 111

3930 Achel

Over De Babykraam

DeBabykraam. Babywinkel boordevol biologische, ecologische, logisch en vooral leuke babyspullen en kadootjes. De leukste winkel van .... euh ... de Wereld?? Wij, Frances & Henk vinden van wel :-)