Leuke spullen voor leuke prijzen

Leuke spullen voor leuke prijzen. Snel verzonden met handgeschreven kaartje erbij. Erg leuk.

• Welk product heb je aangeschaft? Kinderriem

Uitstekende service!

Wij hadden enkele vragen gesteld in de chat, en kregen onmiddellijk antwoord. Bedankt! Ook de levering is zeer vlot verlopen.

Vlotte bestelling en levering

De bestelling verliep vlot en de levering was ondanks de corona snel.

• Welk product heb je aangeschaft? Muggenarmband voor kinderen

Uitstekende service!

Uitstekende service en een leuke persoonlijke touch, een aanrader.

• Welk product heb je aangeschaft? Potette set

Super ervaring!

Heel snelle levering, mooi verpakt en een persoonlijk noot. Zeer tevreden! Een aanrader.

• Welk product heb je aangeschaft? Vip sleeper

Pakje mooi aangekregen met bedankkaartje en zakje thee heel leuk om zo een pakje te onrvangen is werk ingestoken

• Welk product heb je aangeschaft? Muziekboekje

Superleuke dingen voor kleine prijsjes

Ik heb laatst twee bestellingen gedaan achter elkaar. (Had al besteld en kwam nog meer leuke dingen tegen ) kreeg alles snel geleverd in 1 pakket en hadden ze heel lief de verzendkosten van een bestelling terug gegeven.

• Welk product heb je aangeschaft? Teveel om op te noemen haha

Ik heb het pakketje nog niet ontvangen.

Dus ik kan het nog niet beoordelen.

• Welk product heb je aangeschaft? Sierraad

Heel tevreden

Snel en netjes verzonden, met extra persoonlijke aandacht waardoor het een feestje is om uit te pakken. De slaapzak zelf is zoals altijd bij ErgoPouch een succes. Lekker dunne slaapzak voor warme dagen.

• Welk product heb je aangeschaft? ErgoPouch Slaapzak 0.3 TOG

Snel, kwalitatief, goed geprijsd

Snel, kwalitatief, goed geprijsd

• Welk product heb je aangeschaft? Lodger rompers, speenkoord, slimfit ondergoed, gratis kledingstuk

Tevreden

Onlangs de maxi cosi be safe modular aangeschaft ben er tevreden mee, vond alleen dat het beter verpakt mocht worden met iets van plastic eromheen want heb krasjes op de kap en handvat.

• Welk product heb je aangeschaft? Maxi cosi izi go modular

Goede services! Pakket super snel. ontvangen.

Zeer tevreden met de ontvangen bamboe-zomer slaapzak. Mooi materiaal en netjes afgewerkt. Snelle en persoonlijke touche bij het pakket waren geweldig. Dank jullie wel! In het najaar kijken wij weer voor de herfst/wintercollectie

• Welk product heb je aangeschaft? Dunne bamboe zomer slaapzak

Helaas is mijn bestelling niet geschikt voor de zelfgemaakte kinderstoel door opa, maar het is werkelijk een kadootje, hoe lief en vooral persoonlijk mijn bestelling met zorg is verpakt en zo stuur ik het ook weer retour. Tot de volgende keer!

• Welk product heb je aangeschaft? Kindestoelverkleiner

Super levering

Pakketje was met 2 dagen binnen en zag er zo mooi uit! Echt een cadeautje. De personal touch maakt het helemaal af!

• Welk product heb je aangeschaft? Kraskaarten gender reveal

Zojuist mijn pakketje binnen gekregen. Speelkleed besteld voor mijn kleindochter. Woensdagavond besteld anderhalve dag later al binnen. Een persoonlijke kaartje en een zakje thee erbij, een persoonlijk detail, vooral in deze tijd. Helemaal Geweldig! Dank je wel.

• Welk product heb je aangeschaft? Speelmat

Fantastisch! Super snelle service en persoonlijk!

Ik had een bestelling gedaan maar geen bevestiging gekregen dat het verstuurd was. Aangezien ik het die dag nodig had heb ik met Henk gebeld. Hij wist n.av. mijn bestelling wie ik was en gaf direct aan dat het onderweg was. Ik heb een bijbestelling gedaan en die heeft hij direct op de post er achteraan gestuurd. In beide doosjes zat een persoonlijk bericht waar ik direct een glimlach van op mijn gezicht kreeg! Een persoonlijke, vriendelijke webshop die graag dat stapje extra voor je doet! Ga zooo door!!!

• Welk product heb je aangeschaft? Kraskaarten voor het geslacht van de baby

Mijn bestelling (slaapzak) werd zeer snel geleverd in een gerecycled zak, met een kleine attentie en persoonlijk kaartje. Zeker een aanrader.

• Welk product heb je aangeschaft? Slaapzak Ergopouch

Alles geheel naar wens

Mooie duidelijke website , goede mails om je op de hoogte te houden van de bestelling! Lekker stevig verpakt....

• Welk product heb je aangeschaft? Taf Toys baby stuurtje

Great!

I am from Philippines working in Singapore and I ordered for my cousin's baby in Netherlands. I wanted my gift to be received in time. The delivery was fast which is great. I just hope you have an option for gifts. If it's a gift no receipt to be sent to the receiver and maybe a gift wrap option would be nice.

• What kind of product did you buy? Musical soft toy, Baby's first year blanket (lulujo)

Vind wel dat er moeilijk contact gemaakt k an worden .had een vraag gesteld via een ticket maar geen reactie op gehad. Jammer ....

• Welk product heb je aangeschaft? Luiertaart

Geweldig goede en snelle levering!

Ik heb 2 slaapzakjes van ergococoon besteld. 2 dagen later had ik alles netjes aangekregen met een leuke boodschap!

• Welk product heb je aangeschaft? Ergococoon

Absolutly beautiful.

The care that was taken to pack and send Indy was beyond my expectation. In a box with a personal note from Frances and Henk. In every way a delight to receive and to give. Also sustainable and durable. Yes, a 5star experience.

• Welk product heb je aangeschaft? Indy

Ik ben zeer tevreden. Mijn pakketje was netjes binnen twee dagen bij mij bezorgd, terwijl een hoop andere bedrijven in deze tijd (coronacrisis) toch vertraagd leveren. Verder was het pakketje ook netjes verpakt.

• Welk product heb je aangeschaft? Baby slaapzak

Netjes en correct.

Mijn ervaring met dit bedrijf is gewoon goed

• Welk product heb je aangeschaft? Blue tooth projector met sterrenhemel

De website geeft een "welkom, persoonlijk gevoel" ook al is het online

Mijn bestelling was met een dag binnen, heel fijn. Goed verpakt in een "tweedehands" doos, prima toch. Daarbij een gezellig, handgeschreven bedankkaartje voor mijn bestelling. Een klein gebaar voor een goed gevoel. Super. Als ik voor mijn kleindochter weer iets nodig heb, ga ik zeker jullie site weer bezoeken.

• Welk product heb je aangeschaft? Lamsvacht voor buggy

Haag 111

3930 Achel

Over De Babykraam

DeBabykraam. Babywinkel boordevol biologische, ecologische, logisch en vooral leuke babyspullen en kadootjes. De leukste winkel van .... euh ... de Wereld?? Wij, Frances & Henk vinden van wel :-)