Goed contact, goed en leuk verpakt en goed op de hoogt gesteld van de levertijd.

• Welk product heb je aangeschaft? Knuffeldoekje Elodie

Mooie webshop, snelle levering

Heel positieve ervaring. Grondige omschrijving van het product op de website en snelle verzending. Zelfs tijdens de verhuis en met Corona-postvertraging had ik de buikband snel in huis.

• Welk product heb je aangeschaft? Buikband Louise

Nette en snelle service

Snel geleverd en netjes verpakt met een leuk persoonlijk kaartje. Ik bestel hier zeker nog eens!

Netjes op tijd geleverd, producten voldoen aan de verwachtingen

De producten voldoen aan de verwachting, zoals afgebeeld op de website.

• Welk product heb je aangeschaft? Zazu wally en producten van naif

super! snel en correct

Fijn dat de mailtjes gestuurd werden, zodat ik op de hoogte was wanneer en dat het pakket in 2 etappes kwam.

• Welk product heb je aangeschaft? familidoo + 2 voetenzakken

Erg tevreden

Ik ben gek van miniaturen dus vandaar Dat ik hier erg blij mee ben!

• Welk product heb je aangeschaft? Bepanthen babyzalf 3,5 gr

Goede service, snelle levering, persoonlijk kaartje.

Goede service Snelle levering Persoonlijk kaartje

• Welk product heb je aangeschaft? Boxmatras hoeslakens

Snelle bezorging. Fijn dat je meteen iemand aan de lijn krijgt als je belt met een vraag. Leuk dat de eigenaren zo enthousiast zijn als je iets bestelt :)

• Welk product heb je aangeschaft? VSM Puur Mama

netjes verzorgd opgestuurd

Had kleine dingen besteld. Deze konden ze niet zo snel vinden i.v.m. de in gang zijnde verhuizing. Dit mailden ze dan ook. Ik kon ook de bestelling annuleren als alternatief. Gevraagd of het langer dan 2 weken zou duren. Maar dit was niet het geval, dus kon ik er op wachten. Het is netjes en op tijd bezorgd ! TOP in deze hectische tijd met verhuizing.

• Welk product heb je aangeschaft? vingerpoppetjes

Prima service!

• Welk product heb je aangeschaft? Krab met lichtjes

Super geholpen denkt mee in oplossingen.

Komt met alternatief als iets er niet is en geeft tips. Alles netjes geleverd.

• Welk product heb je aangeschaft? Matras en hoes

Supersnelle levering

Ondanks moeilijke tijd werd het pakje heel snel bij mijn kleinzoontjes afgeleverd !

• Welk product heb je aangeschaft? Stapelstein balance board

Zaak met hart

Ondanks corona bestelling binnen enkele werkdagen ontvangen. Goede kwaliteit, leuke producten en zachte prijzen. Nuet voorhanden product kon worden geruild of geld teruggestort. Maar het beste van alles: de persoonlijke benadering. Stickertje met naam op de verpakking, handgeschreven kaartje erbij. Voelde meer als een cadeautje dan een aankoop. Super.

• Welk product heb je aangeschaft? Draagdoek, badthermometer

Precies wat ik had besteld en mooi op tijd!

Ondanks de Corona maatregelen erg blij dat ik dit nog in het weekend mocht ontvangen zodat ik het kon gebruiken. We hebben er leuke reacties op gekregen. Dank u wel.

• Welk product heb je aangeschaft? Kraskaart geslacht baby

Het boek is snel geleverd uit België naar Nederland. Er zat een lief kaartje in van Henk en Frances.

• Welk product heb je aangeschaft? Boek: The Dad

Top service!

Snelle levering en snel contact!

• Welk product heb je aangeschaft? Koeka producten

Tevreden van snelle service en producten.

• Welk product heb je aangeschaft? Kniebeschermers

Super leuk

Pakje was op tijd aangekomen Jelte was dolgelukkig met zijn pakje. Super bedankt

• Welk product heb je aangeschaft? Knuffel aap

Super service

Ik heb een tijdje geleden bij de baby kraam een 4zits buggy gekocht. Ik zou het eigenlijk op komen halen in de winkel maar ik kreeg een mailtje dat ze in de buurt waren dus ze kwamen de buggy kosteloos even thuis brengen. Echt een super service! En erg vriendelijk personeel.

• Welk product heb je aangeschaft? 4ling buggy

Prima geregeld, op tijd ook. Of het bevalt weten we pas over 7 maanden. mvgr

Prima, maar ik moet nu al te veel invullen, daarom doe ik hier nooit aan mee.

Supersnelle en persoonlijke service

Mijn bestelling werd meteen de dezelfde dag nog verstuurd, ondanks dat De Babykraam midden in een verhuizing zat en het tijdens de corona crisis was dat ik iets bestelde. Mijn pakketje was leuk ingepakt en er zat een persoonlijk bedankje bij. Super leuk!

• Welk product heb je aangeschaft? Gender Reveal Kraskaarten Little Zmooz knuffelpopje Rubber bijtring van Sophie de Giraf

Mooie artikelen. Vriendelijke mensen. Persoonlijk tintje maakt het extra leuk

• Welk product heb je aangeschaft? Baby deken

Met aandacht bezorgd!

bedankt voor het lieve kaartje!

• Welk product heb je aangeschaft? Warmies puppy

Heel fijn om zo’n gepersonaliseerd pakje te ontvangen

Je weet wat je besteld hebt maar door alle extra’s is het net alsof je een groot cadeau voor jezelf uitpakt. ^_^

• Welk product heb je aangeschaft? Kraskaart, flexibelt en buiksteunkussen

Alles is goed, zoals het hoort

Haag 111

3930 Achel

Over De Babykraam

DeBabykraam. Babywinkel boordevol biologische, ecologische, logisch en vooral leuke babyspullen en kadootjes. De leukste winkel van .... euh ... de Wereld?? Wij, Frances & Henk vinden van wel :-)