Leuke spullen, goed bereikbaar

Vlotte communicatie over niet juist geleverd artikel! Prima, heel klantvriendelijk.

• Welk product heb je aangeschaft? Tetra's, handkolf, kleding, flesje

Als enige kon ik hier het benodigde product nog vinden, erg fijn! Het product werd snel verzonden en werd goed op de hoogte gehouden via de mail.

• Welk product heb je aangeschaft? Cody de krab nachtlamp

Nette en snelle service

Wij hebben van de week voor het eerst besteld hier. Is een leuke website met veel leuke artikelen. Paar producten besteld en netjes op de hoogte gehouden van de levering, en de spullen in goede orde mogen ontvangen.

• Welk product heb je aangeschaft? Fox

Zeer tevreden over het geheel, product verzending enz.

• Welk product heb je aangeschaft? Kruik xl

Goed!!!

Uitstekend!

Ik ben gek op Bepanthen en op miniatuurtjes. Dus ik was heel blij dat ikk ze tegenkwam. Deze zijn niet voor gebruik maar voor de heb, ze zijn zo schattig! Erg snel en keurig afgeleverd. Monique Voskuil

• Welk product heb je aangeschaft? Bepanthen 3,5 mg 2x

Binnen enkele dagen mocht ik mijn pakketje ontvangen waar een leuke kaart was bijgevoegd!

• Welk product heb je aangeschaft? Nachtlampje

persoonlijk

Heel snelle, vlotte opvolging en fijn dat er een handgeschreven, persoonlijk kaartje bij zat!

• Welk product heb je aangeschaft? zwangerschapsbola

Super goeie winkel

Snelle levering en goede service

• Welk product heb je aangeschaft? Lepeltjes

Product kwam snel binnen en goede communicatie

Kniebeschermers gekocht voor mijn dreumes van 20 maanden die nog niet zelfstandig loopt. Ze zijn denk ik meer voor binnen maar voor buiten gaat t ook redelijk goed. Broekjes slijten minder en minder pijn aan haar knietjes.

• Welk product heb je aangeschaft? Kniebeschermers

Prima verzorgd

Zoals verwacht, goed geleverd.

• Welk product heb je aangeschaft? Babybestek en eetset

snel en met liefde

snel en met liefde ingepakt

• Welk product heb je aangeschaft? flesjes boekje slabber

netjes en snel

Ik was verbaast over het feit dat het beborduurd was en dat voor die prijs. Erg blij mee. Goede kwaliteit en snelle levering

• Welk product heb je aangeschaft? slab

meedekend

Fijne en snelle communicatie, snelle verzending.

Ik ben zeer tevreden. Na bestellen binnen een paar dagen binnen, zelfs in deze tijd met de corona crisis. Goede service!

• Welk product heb je aangeschaft? Crèche en oppasboek

Prachtige producten

Superleuke site en geweldige service. Er was iets niet op voorraad van mijn bestelling en werd netjes gebeld hierover en had de mogelijkheid om er dan iets anders voor uit te zoeken. Ga vast en zeker vaker bestellen bij Frances & Henk.

• Welk product heb je aangeschaft? meerdere

Helaas ontevreden

Ik ben erg goed geholpen door Frances. Veel contact gehad over een specifiek product. Dat ging snel en vriendelijk. Helaas niet tevreden over het product zelf. Op advies een kleinere slaapzak aangeschaft, echter na 1 wasbeurt is deze nu te klein voor onze zoon.

• Welk product heb je aangeschaft? slaapzak Smallvips

Super snelle en prettige communicatie

Nadat bleek dat de slaapzak van mijn keuze niet op voorraad was in overleg met Frances een ander model gekozen. Hele snelle communicatie. Super fijn dat er werd meegedacht bij de keuze van een vervangend artikel. Ik beveel de Babykraam zeker aan! Niet alleen prettige klantenservice maar ook snel verzonden. De Babykraam verkoopt echt hele mooie producten.

• Welk product heb je aangeschaft? Slaapzak van ergopouch

nette levering

er was 1 produkt niet voorradig echter dat probleem werd meteen opgelost door een alternatief aan te bieden. zeer tevreden afgehandeld.

Uitstekende ervaring. Goede prijskwaliteit en super snelle levering.

• Welk product heb je aangeschaft? Dekbed + dekbedovertrek + deken

Top service!

Mijn bestelling is heel erg snel aangekomen, en ecologisch verpakt, wat wil zeggen dat ik dit wel respecteer in deze drukke wegwerpmaatschappij! Ikzelf zit ook in de online-wereld (cosmetica) en ik maak me wel zorgen over het milieu op deze manier! Voor de rest is alles duidelijk op de site en heel erg handig om mee te werken/bestellen! Zoiezo ben ik ook heel erg sociaal en hou ik van de persoonlijke aanpak (waaronder een zelfgeschreven kaartje!) Waarvoor dank! Zodra ik nog iets nodig zal hebben, zal ik zeker als eerste jullie site bekijken!

• Welk product heb je aangeschaft? La Millou Voedingskussen en 2 Hoeslakens voor het park.

Super service

Echt een super service. Leuk ook hoe het pakketje werd afgeleverd! Goede kwaliteit spullen!!!

• Welk product heb je aangeschaft? Herstslaapzak

Goede service!

Goede service met snelle aflevering!

Top in corona tijd!

Snel netjes goed verpakt Wij zijn er zeer blij mee.

• Welk product heb je aangeschaft? Handschoentje tegen bijten

Haag 111

3930 Achel

Over De Babykraam

DeBabykraam. Babywinkel boordevol biologische, ecologische, logisch en vooral leuke babyspullen en kadootjes. De leukste winkel van .... euh ... de Wereld?? Wij, Frances & Henk vinden van wel :-)