Leuk geprijsd, snel geleverd en leuke verpakking

Goede ervaring :-)

• Welk product heb je aangeschaft? Babyfoon

Een eerste goede ervaring

Fijn geholpen toen ik een vraag had over een speelkleed. Mooie producten en het was verrassend snel in huis, had geen haast, maar ik had het de volgende dag. Een leuk aanvulling om op te spelen voor onze kleine. Ik zou zeker deze winkel aanbevelen en er zelf ook nog eens terugkomen (online dan :) ).

• Welk product heb je aangeschaft? Groot speelkleed

Prima service en kwaliteit

Er was keuze genoeg en ik ben vlug geholpen.

• Welk product heb je aangeschaft? Matras voor babybox

kolfbeha heel tevreden!

heel tevreden, mooie beha!

• Welk product heb je aangeschaft? kolfbeha

Persoonlijke, behulpzame en zeer snelle service!

Henk en Frances zijn zeer behulpzaam en ze verkopen fantastische producten. Ik heb al vaker bij De Babykraam besteld en de service is zeer snel!

• Welk product heb je aangeschaft? Deze bestelling 3 Ergopouch slaapzakken

3 cadeautjes gekocht, en ben heel te vrede Netje op tijd geleverd, goed verpakt. Ik kom zeker terug nu ik oma wordt.

• Welk product heb je aangeschaft? drie kleine cadeautjes

Topservice

Ik heb een boxmatras besteld, deze was supersnel in huis! Topservice :)

• Welk product heb je aangeschaft? Boxmatras

Goede service en vlot contact

Kreeg vlot en vriendelijk antwoord op mijn vragen. Bij een artikel wat niet op voorraad bleek te zijn werd ik meteen op de hoogte gebracht en kreeg ik een vervangend artikel. Super service.

• Welk product heb je aangeschaft? Verzorgingsproducten en fles

Origineel

Een fijne, mooie en genderneutrale manier om het geslacht van je kindje bekend te maken.

• Welk product heb je aangeschaft? Gender reveal kraskaarten

De bestelling was snel in huis. Zeer goede levering. Zal zeker nog een keer bestellen als ik iets nodig heb.

• Welk product heb je aangeschaft? 3

Keurige prijs, snelle afhandeling en levering

Gewoon precies zoals je het wilt en het moet zijn.

• Welk product heb je aangeschaft? Deurstoppers

Twee slaapzakjes besteld als kraamcadeau op zaterdag en op maandag verzonden. Kreeg geen automatische melding dat het verzonden was dus even gebeld, erg vriendelijk te woord gestaan en direct de track & trace toegestuurd gekregen. Helaas was er een dag vertraging bij postnl, maar dat lag niet aan de webshop.

• Welk product heb je aangeschaft? Ergopouch 0.2tg

Fijne winkel met mooie producten

Gewoon een goede winkel met goede service! Leuk ook om een persoonlijk kaartje erbij te krijgen. Een tevreden klant!

• Welk product heb je aangeschaft? Speelgoedmand

Eerste aankoop in deze webshop is een goede ervaring!

Snelle en correcte levering, kwalitatief product. Een tevreden klant dus :-)

• Welk product heb je aangeschaft? Borstvoedingssjaal

Snelle levering en persoonlijk

Ik had pas aan het einde van de dag mijn product besteld (rond 16.30), maar kreeg het de volgende dag al binnen, fijn! Blij met het speelkleed voor ons dochtertje en leuk dat er een handgeschreven kaartje van jullie bij zat.

• Welk product heb je aangeschaft? Speelkleed

Snelle en persoonlijke service bij online bestelling

Per toeval kwamen we bij deze winkel online terecht, omdat we een afwijkende maat hebben van een boxmatras. Fijn dat ze die hier hadden! Deze dus besteld en daarna bedacht ik mij dat we ook nog een hoes nodig hadden. Even gemaild of dat bij de bestelling erbij gevoegd kon worden. Was geen probleem. De volgende dag in huis, met een leuk persoonlijk handgeschreven berichtje erbij. Bovendien is er geen onnodig verpakkingsmateriaal gebruikt, heel fijn!

• Welk product heb je aangeschaft? Boxmatras, hoeslaken en lipbalsem

Snel en persoonlijk!

Snelle en persoonlijke service. Leuk handgeschreven kaartje erbij.

• Welk product heb je aangeschaft? Bordje

Slechte communicatie

Drijfpakje besteld zou de zelfde dag verzonden worden helaas duurde het 5 dagen. Na contact de dame die de pakjes maakt zou hem op sturen was hun reactie na 3 dagen vroeg ik mijn geld terug nooit meer iets gehoord

• Welk product heb je aangeschaft? Zwem drijfpakje

Prima service!

Ik heb een familidoo vierling wandelwagen besteld. dure verzendkosten maar wel super snelle levering. Kortom erg tevreden!

• Welk product heb je aangeschaft? Familidoo 4 Ling wagen

Heel goed, snel en accuraat

Was ergens naar op zoek, s'avonds gechat , volgende dag contact gehad en alles snel en prima afgehandeld.

• Welk product heb je aangeschaft? Baninni loopfiets

Snelle service, mooie spullen

Ik heb een aan de tafel plakkend bord en kom besteld, en bamboe lepeltjes welke alle van mooie kwaliteit blijken te zijn. Mijn dochtertje er goed zelf mee leren eten. Daarnaast werd de bestelling snel geleverd. Dank daarvoor!

Een woord : top

Wij hebben eenkras lot besteld om aan te kondigen dat we een kindje verwachten . De levering ging zeer vlug en de kaart is echt top kwaliteit , netjes verpakt , gewoon top Echt een aanrader , we gaan hier zeker en vast nog veel meer bestellen

• Welk product heb je aangeschaft? Kraslot

Goede producten maar wel veel verzendkosten en erg duur! Ik had de mimijuminfles en was voor 1 fles 35 euro kwijt :o snap wel dat je voor goede producten meer betaald maar goed, hoop echt dat deze fles het waard is en dat mijn kleine flesweigeraar deze accepteert 😬

• Welk product heb je aangeschaft? Mimijumi

Netjes geleverd , mooie webshop en winkel

• Welk product heb je aangeschaft? 2 slabbetjes in solden

Geweldig!

Ik had een aantal dingen besteld, Henk belde eigen direct dat mijn bestelling het helaas niet ging worden maar kwam gelijk met alternatieven! Echt super!!

• Welk product heb je aangeschaft? Kraskaarten

Haag 111

3930 Achel

Over De Babykraam

DeBabykraam. Babywinkel boordevol biologische, ecologische, logisch en vooral leuke babyspullen en kadootjes. De leukste winkel van .... euh ... de Wereld?? Wij, Frances & Henk vinden van wel :-)