Snelle service... Super kwaliteit

Super winkel

Goede en snelle service. Netjes verpakt en goed materiaal. Al een aantal keer besteld hier!

• Welk product heb je aangeschaft? Broekjes, kaartjes om geslacht baby bekend te maken, bijtring

Fijne goede service

Duidelijk web side en goede snelle levering Toppi

• Welk product heb je aangeschaft? Foam mat

Ik ben tevreden met het pakketje. Moet alleen zelf iets van een verhaal verzinnen bij het boekje. Maar dat gaat goed komen. Echt een aan reader.

• Welk product heb je aangeschaft? Magic Potty

Heerlijk persoonlijk en snelle service!

Snelle service en verzending en met een handgeschreven bedank-kaartje...zeer persoonlijk! Daarnaast was het pakketje letterlijk als een cadeautje verzonden, erg leuk! Petje af!

• Welk product heb je aangeschaft? Kraskaaryen gender reveal

Duidelijke website. Snelle levering. Product netjes verpakt. Heel leuk idee, er zat een bedankt kaart in, zo leuk , zo persoonlijk!

• Welk product heb je aangeschaft? Puzzelmat Foam 36 stuks

Leuke winkel!

Goede website, snelle levering, goede producten en vriendelijke en persoonlijke behandeling! En natuurlijk niet te vergeten leuk verpakt!

• Welk product heb je aangeschaft? Oa baby sokjes en slabbetjes, zoogkompressen en lippen balsem

Levering volgens afspraak

Onze bestelling werd eerst niet geleverd, blijkbaar door een communicatieprobleempje met de toeleverancier. Maar na een mailtje kwam het gauw in orde.

• Welk product heb je aangeschaft? Kiddie ride on meerijdplankje plus zitje

Positieve ervaring

Wij bestelden een peuter dekbedovertrek van Snurk. Overzichtelijke website, snelle levering. De bedrukking van de kussensloop heeft een iets andere tint dan die op de dekbedovertrek maar ik denk dat dat aan de fabrikant ligt.

• Welk product heb je aangeschaft? Peuterdekbed Snurk

snelle levering. Afwerking van het product (de bandje waarmee de headbumper aan het ledikant worden bevestigd) iets minder mooi. Verder alles praktisch in orde.

• Welk product heb je aangeschaft? Headbumper ledikant

Goede, vriendelijke service

Snelle levering, goed omschreven en Loef briefje

• Welk product heb je aangeschaft? Hakaa

Tevreden

Tevreden,geven goed advies!!

• Welk product heb je aangeschaft? Zomerslaapzak bamboe smallvips

prima site, prima levering

tevreden over de communicatie en levering

• Welk product heb je aangeschaft? boxmatras, glazen flesje, molton

Snelle en persoonlijke service!

Ik had hetzelfde product op Bol.com gezien, maar ben blij dat ik voor de directe aanpak gekozen heb en het artikel bij jullie heb besteld. Snel geleverd en met persoonlijke boodschap bij de factuur! Top!

• Welk product heb je aangeschaft? Playtray voor in de wagen

Snelle en persoonlijke service

Blij verrast met de persoonlijke boodschap die bij de bestelling zat om ons te feliciteren met de zwangerschap.

• Welk product heb je aangeschaft? Kraskaarten gender reveal

Correct stipt en vriendelijk

Op zoek nr dunne slaapzak. Tog-waarde duidelijk vermeld. Veel keuze. Online besteld. stipte levering + vriendelijk briefje bij bestelling toegevoegd. Een aanrader

• Welk product heb je aangeschaft? 2slaapzakjes

Leuke baby zaak

Goede site, makkelijk te gebruiken. Snelle levering. Goed verpakt voor verzending.

• Welk product heb je aangeschaft? Unicorn loop wagen

Fijne winkel met een persoonlijk tintje

De kleur van de bestelde draagdoek was niet meer leverbaar. Ik kreeg daarop een e-mail of ik een andere kleur wilde. Ik ben erg goed op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling. Draagdoek is netjes verpakt en vergezeld van een persoonlijk berichtje aangekomen. Top!

• What kind of product did you buy? Babylonia draagdoek

Snel en servicegericht

Ik heb een prima ervaring gehad met het bestellen van meerdere producten bij de Babykraam. Snel, helder en persoonlijke service.

• Welk product heb je aangeschaft? Spenen en fles

Super producten en snel geleverd

De babykraam heeft fijne producten voor je baby. Levering was snel en zag er netjes en verzorgd uit. Producten waren zoals omschreven op de site.

• Welk product heb je aangeschaft? Diverse producten van Haaka

Een netjes en snel bedrijf

Een mooie grote web winkel in baby spullen die snel en duidelijk verzend. Je wordt goed op de hoogte gehouden en er zijn vele betalingsmanieren.

• Welk product heb je aangeschaft? Tas

Goede service, persoonlijke benadering. Kortom, uitstekend!

• Welk product heb je aangeschaft? Riem

super goed geholpen

super goed geholpen, ook toen het technische verhaal van mijn bank me even in de steek liet, was er een geweldige oplossing en heel snel kreeg ik een reactie waar ik ook iets mee kon! Alles was op tijd binnen (en kon mee op vakantie!)

• Welk product heb je aangeschaft? potette

Super tevreden

Heel persoonlijk snelle levering ik ben super tevreden kan niks anders zeggen als ga zeker nog eens bestellen

• Welk product heb je aangeschaft? Baby flessen

Heel Goed

Heeft vouten goed op gelost

• Welk product heb je aangeschaft? Fopspenen

Haag 111

3930 Achel

Over De Babykraam

DeBabykraam. Babywinkel boordevol biologische, ecologische, logisch en vooral leuke babyspullen en kadootjes. De leukste winkel van .... euh ... de Wereld?? Wij, Frances & Henk vinden van wel :-)