Pluspunten

Snelle levering, persoonlijke noot. Gewoon prima!

Pluspunten

Super levering en super pakket. Zat een lief kaartje bij.

Pluspunten

Je word persoonlijk verder geholpen, wanneer je niet direct weet wat je best kan bestellen. Ze geven doelgericht advies en denken hierbij niet enkel aan centjes verdienen, maar ook aan wat de klant vraagt en verlangt. Ze kunnen zeer goed juiste items matchen en hebben een zeer uitgebreid gamma baby producten, die ook soms ook nog biologisch zijn! Wanneer de bestelling toekomt is het ook naar volle verwachting en dat vind ik top!

Soms is het onduidelijk welk item je kan kopen (bij meerkeuze artikelen qua kleur, verschillende artikelen etc.). Dan staat er een omschrijving bij en meerdere foto's, maar dan lukt het mij soms niet om de juiste prent bij de juiste omschrijving te plaatsen. Gelukkig helpen ze je dan telefonisch vriendelijk verder, maar dit maakt bestellen soms iets ingewikkelder.

Pluspunten

Persoonlijk, eerlijk en meedenkend. Toen het op de post was gedaan was het pakket snel binnen en leuk dat er wat proefmonsters en een persoonlijk kaartje bij zat!

Pluspunten

Helaas was niet alles leverbaar. Dit hebben ze super netjes opgelost!

Pluspunten

Handgeschreven kaartje en snelle service. Voelt persoonlijk, heel fijn! Extra attentie erbij was ook lief!

Extra attentie is onnodig. Jullie kunnen kosten besparen door dit niet te doen of wat kleiners erbij te doen, want het handgeschreven kaartje is al meer dan genoeg aandacht en meer dan andere bedrijven doen!

Pluspunten

Alles. Goede service, snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Erg leuk dat er een bedankkaartje bij zat vanuit de babykraam.

Pluspunten

De persoonlijke touch! Love it!

Pluspunten

Snelle levering en een stuk goedkoper dan andere websites.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Heel erg leuk dat mijn bestelling kwam met een handgeschreven kaartje met een felicitatie erop!

Pluspunten

Snelle levering, leuke attentie bijgevoegd

1e keer besteld, heb verder nog geen verbeterpunten of tips

Pluspunten

Snelle levering met een leuke persoonlijke boodschap

Pluspunten

Snel geregeld, persoonlijke benadering. Leuk!

Pluspunten

Het mooie vloerkleed zou binnen 10 werkdagen komen maar was er vliegensvlug binnen 3 werkdagen. Het was netjes verpakt en ik werd tussendoor goed per mail op de hoogte gehouden waar het pakket was mbt verzending. Hier kon ik tevens met een VVV-cadeaukaart betalen; dat kan tegenwoordig ook niet meer overal en kwam dus zeer goed uit!! Daarbij was het kleed nog mooier dan op de foto. Het gaat een mooi plekje krijgen; we zijn er heel blij mee. Dikke plus: het vloerkleed kan in de wasmachine. Heerlijk idee! Win-win-win.

Pluspunten

De eigenaars zijn bedreven en je hebt gelijk de juiste persoon aan de lijn.

Pluspunten

Snel geleverd en nog een lief kaartje erbij gekregen als bedankje

Pluspunten

Snelle en vriendelijke verkopers!

Pluspunten

Persoonlijke aanpak, mooie website, leuke verrassing

Pluspunten

Leuke artikelen en in mijn geval een bijthandschoentje. Ze hebben er een persoonlijk kaartje bij gedaan, ook dat is erg leuk en als bonus kreeg ik er een potje biologische voeding van Hipp bij. Erg leuk. Ik zal vaker bij jullie bestellen.

Pluspunten

Netjes verpakt, leuk kaartje erbij!

Pluspunten

Snelheid .. service gericht .

N.v.t

Pluspunten

Bestelling was snel op de post gedaan en ondanks dat het brievenbuspost was toch netjes in een plat doosje ingepakt.

Pluspunten

Snelle en correcte service!

Haag 111

3930 Achel

Over De Babykraam

DeBabykraam. Babywinkel boordevol biologische, ecologische, logisch en vooral leuke babyspullen en kadootjes. De leukste winkel van .... euh ... de Wereld?? Wij, Frances & Henk vinden van wel :-)