Pluspunten

Steeds snel geleverd en heel vlotte communicatie als je vragen hebt. Vallen producten groter of kleiner dan normaal, dan vermelden ze dit op hun website. Echt top! Eerder bij toeval op hun website verzeild geraakt omdat ik een heel specifiek product zocht (sluitband) en sindsdien nog veel bestellingen geplaatst. Ruim gamma, ook voor niet alledaagse producten... hier vind je ze!

Niets wat ik kan bedenken :-)

Pluspunten

Leuk, duidelijk, leuke spullen

Weinig op voorraad

Pluspunten

Netjes goedkoop

Pluspunten

Bestelling geplaatst nog geen 5 minuten voor sluitingstijd. Werd al snel gebeld, het door mij bestelde product was niet op voorraad. Kreeg het voorstel om te kiezen voor een andere kleur. Dit gedaan. Volgende dag het product al in huis. Erg goede service en zeer snelle levering. Ik ben zeer tevreden. Product ook erg netjes verpakt.

Pluspunten

Ik werd opgebeld n.a.v. een gedane bestelling. Ze adviseerden me een andere maat boxmatras dan ik besteld had. Uiteindelijk had babykraam meer dan gelijk en ben ik ontzettend blij met deze maat! Dus super dat ze meedachten met me.

Pluspunten

Nette afhandeling van bestelde produkten.

Wanneer product niet voorradig is, tussendoor even laten weten, hoe lang het nog duurt, voordat de bestelling wordt geleverd.

Pluspunten

snelle afhandeling en een vlugge levering.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

geen

Ik had een vierlingwandelwagen besteld. Deze werd incompleet gebracht, ik ontving alleen het onderstel. De chauffeur was erg onbeschoft, stond met draaiende motor voor de deur en er kon geen goededag vanaf. Ik heb meteen naar jullie gebeld omdat ik deel twee miste en kon vertellen hoe onbeschoft de chauffeur was. Ze zouden contact met hem opnemen over de tweede bestelling om nog die dag te brengen. Einde van de dag was mooi zonnig weer, nog steeds geen complete wagen en geen belletje. Zelf maar weer gebeld, de chauffeur kregen ze niet meer te pakken, en daar konden ze niks meer aan doen.Daar zat ik dan met een volle gastouderopvang, met kids en ik kon nog geen kant uit. Ik vind dat als een chauffeur niet reageert je hem desnoods prive belt, je wilt toch als bedrijf lijkt mij een tevreden kant. Heel erg jammer en gemakzuchtige houding. De volgende dag werd het alsnog het tweede deel geleverd van mijn vierling wagen. Helaas zal ik dit bedrijf niet aanbevelen bij mijn collegas.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Ruim assortiment - Kwalitatief waardige materialen - Snelle en goede respons bij (nog) niet geleverde producten.

Als je een product in t winkelmandje hebt gelegd, krijg je een hinderlijke balk bovenin je scherm (die je niet weg kan klikken of ik snap niet hoe), waarop staat voor hoeveel euro je nog moet bestellen voor een gratis verzending. En als je dan boven dit bedrag bent blijft deze balk, met felrode letters, steeds terugkomen.

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijk.

Pluspunten

Ik heb gevonden wat ik zocht voor een erg goede prijs! Het systeem waarbij je kunt besluiten de bestelling af te halen bij een servicepunt is fijn en overzichtelijk, en het briefje bij de bestelling geeft de aankoop een persoonlijk tintje. Volgende keer kijk ik weer bij de Babykraam!

Het product dat ik wilde had ik gevonden via Google, maar verscheen niet in de resultaten van de zoekmachine van de site zelf.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Persoonlijk

Mijn moeder kocht me een cadeaubon via de webshop en voegde aan haar mandje een bon toe voor 10% op een volgende bestelling. Toen ik de cadeaubon wou gebruiken, kon ik slechts maar 1 code ingeven. Dus enkel de cadeaubon & geen 10%. Toen ik een artikel wou kopen met mijn cadeaubon, moest ik wel nog verzendkosten betalen. Terwijl ik eigenlijk voor 130€ aankocht (waarvan 100 wel al betaald was met de cadeaubon). Hier had mijn moeder geen rekening mee gehouden. Jammer!

Pluspunten

Heel prettige communicatie en netjes de spullen thuis bezorgd door hen zelf! Ik werd op de hoogte gehouden van de bestelling via mails, vooraf gebeld wanneer ik thuis was om de bestelling te ontvangen en zelfs 20 min van tevoren weer gebeld dat ze er aan kwamen. Het product is ook helemaal goed afgeleverd en ik ben er heel blij mee! Ik had de nieuwe familydoo vierlingwagen besteld. Rijd super fijn!

Pluspunten

Supersnelle en vriendelijke service!

Pluspunten

Zéér goede service, zéér snelle service. Ik was aangenaam verrast toen ik dit artikel nog vóór vaderdag ontving.

Tot zover geen, dit was één van mijn beste internetaankoopervaring.

Pluspunten

Persoonlijk kaartje bij de bestelling. Super snelle service. Goede kwaliteit

Pluspunten

Nette eerlijke service! Ze denken met je mee en adviseren zelfs een andere kinderwagen die ook nog iets goedkoper is! Echt super!

Pluspunten

Ik was op zoek naar de lepeltjes van I can spoon een die zijn bijna niet te krijgen, fijn dat ik ze bij jullie wel kan bestellen.

Ik vond het vervelend dat ik er nog wat bij moet bestellen omdat ik niet aan het minimale bestelbedrag kwam.

Pluspunten

Uitgebreid aanbod. Het leuke is als je je dood opent van je bestelling zit er een leuk kaartje bij met de afbeelding van de winkel welke trouwens SUPER gezellig is. En op de achterkant van het kaartje staat een persoonlijke tekst van de eigenares van de winkel. Dit vindt ik super leuk en daarom zal ik hier nog meer bestellen! Super die zo verder!

Eigelijk geen min punten alleen Spijtig dat jullie geen winkel bij ons om de hoek hebben anders sprong ik er wekelijks binnen.

Pluspunten

Snellen en goede levering

Site iets overzichtelijker maken

Pluspunten

super snelle bezorging

alles ok

Pluspunten

Goede service! Netjes dat er werd gebeld!

Het borduur werk op het badjasje is wel heel klein. Valt haast niet op!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bij problemen een oplossing gericht antwoord!! Nadat wij verkeerde geslachtskaartjes ontvangen hadden, konden wij om 22.00 uur nog bellen met de eigenaar. De volgende dag kwam deze meneer vanuit België naar Nederland om de juiste kaartjes te overhandigen, top oplossing! Zo konden wij toch op de afgesproken dag aan familie laten weten welk geslacht onze baby heeft. We zijn ook nog gecompenseerd door een extra pakketje kraskaart te krijgen!

Pluspunten

Snelle levering Super service en leuke persoonlijke service

Haag 111

3930 Achel

Over De Babykraam

DeBabykraam. Babywinkel boordevol biologische, ecologische, logisch en vooral leuke babyspullen en kadootjes. De leukste winkel van .... euh ... de Wereld?? Wij, Frances & Henk vinden van wel :-)