Pluspunten

Super snelle levering. Voor 17 uur besteld volgende dag in huis, ook in Nederland! Bestelling bij opening met handgeschreven briefje erbij dit maakt je aankoop heel persoonlijk.

Pluspunten

Snelle en goede levering. Werd gebeld omdat 1product niet leverbaar was.

Niets

Pluspunten

Vroeger voor mijn kindjes op deze site besteld nu voor mijn nichtje, altijd correct, snelle service en meteen paraat voor vragen te beantwoorden. Ze hebben zelfs extra moeite gedaan voor iets vast te krijgen voor mijn nichtje wat ik nergens meer vond waar ik nog altijd heel blij voor ben.

Pluspunten

Snel geleverd en prima verpakt, goed geprijsd

Geen tips

Pluspunten

Heel tevreden zelfs aan de telefoon heel klantvriendelijk. Dik in orde

Pluspunten

Super goeie en enthousiaste service!

Heb ik niet. Ze hebben me echt op alle fronten goed geholpen en te woord gestaan. :)

Pluspunten

Persoonlijke aandacht, snelle levering

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijk overzicht van de producten. - Veelzijdig aanbod - Snelle afhandeling - Persoonlijk contact om aan te geven dat het bestelde product niet voorradig was in de gevraagde hoeveelheden: vriendelijk, er werd een alternatief aangeboden en ik had zelf de keuze om te wachten of voor het alternatief te gaan. Veel beter dan een onpersoonlijke mail die ik al van andere webshops ontvangen heb !!!

Misschien een link leggen tussen het gevraagde aantal van een artikel met stockvoorraad ? Maar is echt maar een kleine opmerking - werd vooral goed gemaakt door het persoonlijk contact.

Pluspunten

mooi product, gezellig kaartje er bij

Pluspunten

Top geholpen!

Niks.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

aanbod wat ik nergens anders vond; goede afhandeling van bestelling

als je onder een minimaal bedrag iets besteld, moet je extra betalen anders verzenden ze niet

Pluspunten

Leuke geste, de bijgesloten persoonlijke note.

Als je vraagt om het allerbelangrijkste, naast betrouwbaarheid van de webshop, zorg dan dat meerdere items aan te vinken zijn ipv één.

Pluspunten

snel geleverd vooral ook heel leuk het hand geschreven kaartje erbij!

ik heb met mijn mobiel besteld dan is de site niet heel overzichtelijk. als het kan doe wat aan die enorme hoge verzendkosten het is dat ik het boek nergens anders meer kon krijgen en heel graag wilde hebben anders had ik deze zeker niet bestel.

Pluspunten

Leuke producen, snel en netjes geleverd.

Ik vond het bestel/betaalproces nog voor verbetering vatbaar.

Pluspunten

Snelle levering en contact. Het bleek dat onze kleur niet leverbaar was. We werden snel gebeld en alle alternatieven werden voorgelegd. Prima oplossing zo. Jammer dat de voorraad info niet klopte, maar is dus netjes opgelost.

Pluspunten

Persoonlijk, handgeschreven kaartje!

De bestelde kaartjes hadden makkelijk door de brievenbus gekunnen. € 4,95 verzendkosten is dan erg duur!

Pluspunten

Hebben alle moeite gedaan om bestelling nog voor pakjesavond bezorgt te krijgen, ondanks 1 onderdeel niet op voorraad bleek te zijn, werd dit toch 2 dagen voorafgaand aan pakjesavond uitgeleverd. Chatten hierover verliep vlekkeloos, direct, spontaan en er werd meteen werk van gemaakt. Men hield zich aan gemaakte afspraken.

Pluspunten

Snelle levering; goede service, ook bij annulering bestelling.

Pluspunten

Ik werd netjes gebeld toen mijn bestelde artikel niet geleverd kon worden. Alleen een andere kleur hadden ze nog. Deze kreeg is voor dezelfde prijs. Dus een super nette service!

N.v.t

Pluspunten

Snelle verzending en leuk kaartje bij de bestelling!

Pluspunten

Heel vriendelijk en denken met je mee

Iets duidelijkere website

Pluspunten

Persoonlijke aanpak en correct! Zelfs een handgeschreven kaartje met eindejaarswensen! Snelle verzending en een juiste prijs! Leuke shop

Haag 111

3930 Achel

Over De Babykraam

DeBabykraam. Babywinkel boordevol biologische, ecologische, logisch en vooral leuke babyspullen en kadootjes. De leukste winkel van .... euh ... de Wereld?? Wij, Frances & Henk vinden van wel :-)