Pluspunten

Goede communicatie. Behulpzaam, wanneer je iets zoekt dat niet op de site staat kijken ze of ze het voor je kunnen bestellen. Goed geprijsd.

Pluspunten

Super snelle levering, goede service, met zorg verpakt, prima prijs en leuk om handgeschreven kaartje in de doos aan te treffen.

Pluspunten

Snelle levering, alles tip top in orde!

Pluspunten

Klantvriendelijk, snelle levering. Gekozen product zoals aangegeven.

Pluspunten

Altijd al zeer tevreden geweest met bestellingen maar deze keer hebben ze extra moeite gedaan, een kussentje bestelt voor mijn nichtje wat ik 4 jaar geleden kocht en waarvan we nu hetzelfde zochten. Supercontent dat ze al die moeite deden en we het kussentje gekregen hebben wat trouwens nergens meer te bestellen was. Echt supervriendelijke mensen en alles verloopt supersnel.

niets op aan te merken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super snelle verzending en heel persoonlijk!

Website mag wat meer met de tijd mee. Beginpagina is wat oudbollig.

Pluspunten

Pakketje was de volgende dag binnen

Er was een verkeerde kleur verstuurd, maar heel netjes en supersnel opgelost. Dus eigenlijk geen verbeterpunt om op te noemen

Pluspunten

Er ging iets niet helemaal goed met de controle van de betaling en de mailtjes die ik had verstuurd. Na een telefoontje had ik het product de volgende in huis. Super fijn!

Pluspunten

Bij het product word netjes vermeld of het op voorraad is en de levertijd en mijn bestelling was super snel geleverd echt toppie

Ga zo verder en blijf dicht bij de wensen van klanten en toekomstige klanten voor prijs en kwaliteit

Pluspunten

Vriendelijk scherp geprijsd en snelle levering via budel nl

Pluspunten

Het persoonlijke kaartje wat bij de levering zat vond ik erg leuk

Op de website aangeven dat als je op zaterdag bestelt het pakket dinsdags komt en niet de volgende werkdag zoals er staat

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke voorwaren op de site.

geen.

Pluspunten

Top! Snelle service en levering. Superleuk met een persoonlijk kaartje erbij, dat voelt dan toch anders. Dat iemand echt zijn best heeft gedaan om je bestelling goed te verzorgen i.p.v. dat het afstandelijk voelt. Bedankt!

Pluspunten

Snelle levering en kwaliteit van het produkt

Pluspunten

Snel antwoord op mijn vraag.

Moeilijk meerdere dingen aan je winkelwagen toe te voegen.

Pluspunten

De "personal touch"! Heel leuk dat er een persoonlijk bedank kaartje bij de bestelling wordt gedaan. Geeft het gevoel dat je als een echte klant behandeld wordt.

Pluspunten

Snelle levering! Persoonlijk kaartje erbij dat was heel leuk.

Pluspunten

Wat een heerlijke persoonlijke benadering! Blij verrast dat dit soort service nog bestaat! Leuke foto, trouwens...... :-)

Pluspunten

Goed geholpen op de chat, snel verstuurd met persoonlijk kaartje

Pluspunten

Wauw, wat een snelle reactie kreeg ik terug, met ook nog eens positief nieuws. Mijn vraag was of de viltenrugzak nog binnen kwam. Wat bleek, de levarancier had net gemaild dat ze binnen zouden komen. Een perfecte timing en ook nog eens heel snel de tas in huis. Ik was dan ook heel verbaast toen de postbode mij de tas in ontvangst gaf na 23 3 daagse eerder betaling. Ik zeg een top bedrijf

Geen, mijn eerste ervaring met jullie is een hele goeie ervaring!

Pluspunten

Leuke artikelen, divers. Mooie kortingen.

Pluspunten

Goede service en snelle levering. Zeer klantvriendelijk.

Haag 111

3930 Achel

Over De Babykraam

DeBabykraam. Babywinkel boordevol biologische, ecologische, logisch en vooral leuke babyspullen en kadootjes. De leukste winkel van .... euh ... de Wereld?? Wij, Frances & Henk vinden van wel :-)