Pluspunten

De website staat een beetje rommelig. Kan niet alles vinden. Bepaalde artikelen zijn veel duurder dan elders.

Pluspunten

Prima levering, het persoonlijke briefje vond ik vooral erg attent.

Pluspunten

Zeer alerte mensen, die er zelfs een spookbestelling uit filteen!

Pluspunten

Snel en vlot

Pluspunten

Snelle levering ! Duidelijke communicatie en nog een leuk persoonlijk kaartje erbij. Top !

Pluspunten

vlotte levering, samenwerking met bol.com

Pluspunten

Snelle verzending. Leuke persoonlijke noot erbij

Eigenlijk geen. Ben niet tevreden over het product maar daar kan de babykraam niks aan doen. Is meer het product wat zijn verwachtingen niet waar maakt

Pluspunten

Persoonlijk en klantgericht. Snelle levering. Bericht wanneer en hoe laat het pakje bezorgd zal worden. Een leuke persoonlijk geschreven kaart bij de bestelling. Het is niet alleen maar een pakje wat je krijgt, je krijgt er persoonlijke aandacht bij waar je vrolijk van wordt en denkt volgende keer kijk ik als eerste weer op die site.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering , persoonlijk kaartje, levering voldoet aan verwachting

Pluspunten

Leuk kinderkapstokje besteld en al snel ontvangen. Aanrader!

Pluspunten

Chatservice website werkte goed. Fijn persoonlijk timtje

Foto's website erg wisselende kwaliteit waardoor kleur moeilijk inschatten is

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering mooi volgens afspraak

Brievenbus pakje had iets beter verpakt kunnen worden. Bv noppenfolie envelop,want de originele verpakking was plat gedrukt en de inhoud slingerde door het doosje

Pluspunten

Hele snelle verzending! Doos mooi ingepakt en een persoonlijke naamsticker erop leuk om te ontvangen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke pagina en snelle levering

Pluspunten

Zeer snelle service

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Na een negatief bericht erop gezet te hebben vragen ze omdat te veranderen na mail contact. Mijn ervaring met hun wil ik terug draaien in negatief . Comunicatie is rondom belachelijk te noemen bedrijf stuurt een kortingscode die niet te gebruiken is ,ze zijn op de hoogte want dat heb ik hun gemailt maar je hoort noets meer van ze . Dus voor mij geen vervolg bij hun nog iets te bestellen

Slechte comunicatie !!!!!@

Pluspunten

Super behulpzaam en klantvriendelijk en bereid om mee te denken. Overzichtelijke website met groot en niet allerdaags aanbod en een snelle chat mogelijkheid :)

Vooral door gaan met de geboden service! Enige tip is misschien de koper op de hoogte houden mbt verzenden vd goederen

Pluspunten

Zeer snelle levering. 1 product was niet in voorraad, meteen telefoon gekregen met de vraag of ik graag iets anders zou willen. Zo zou het overal moeten zijn.

Pluspunten

Vriendelijkheid, leuk kaartje erbij, maakt t persoonlijk

Website is wat druk

Pluspunten

Altijd reacties gekregen op vragen! Vriendelijke behandeling.

Pluspunten

Er was een vertraging in de levering van mijn product. Ik vond het heel prettig daar op tijd over geïnformeerd te worden met een duidelijke reden erbij waardoor het voor mij geen probleem was even wat langer te wachten.

Pluspunten

vriendelijke en correcte afhandeling van de bestelling

bestelling vanaf 1ste keer beter nakijken, zodanig er nadien niet achter moet gestuurd worden

Haag 111

3930 Achel

Over De Babykraam

DeBabykraam. Babywinkel boordevol biologische, ecologische, logisch en vooral leuke babyspullen en kadootjes. De leukste winkel van .... euh ... de Wereld?? Wij, Frances & Henk vinden van wel :-)