Pluspunten

Super snelle levering met vriendelijk kaartje erbij.

Die heb ik niet.

Pluspunten

Communicatie rondom aanschaf duidelijk, eenvoudige betaalprocedure met bevestiging betaling en verzending, snelle levering. Zelfs handgeschreven kaartje!

Pluspunten

Eindelijk gevonden wat ik zocht: een 'borstvoedingstent' in een leuk motiefje! Duidelijke website, snelle levering, blij mee!

De ene website biedt gratis levering boven de 20 euro, de ander boven een hoger bedrag en de ander helemaal niet, naar mijn mening zou gratis levering boven de 20 euro en gratis retourzending voor alle webshops mogelijk moeten zijn. Je maakt als consument immers een beslissing vanaf een plaatje en pas thuis weet je zeker of het product naar wens is, de kans op terugsturen (ipv weer terugleggen in het winkelschap en doorlopen) is daardoor iets groter, als dit kosteloos kan zou dit klantvriendelijker zijn (en mogelijk ook meer klanten op leveren want ik ken veel mensen die afhaken vanwege de verzendkosten en mogelijke retourkosten). Gelukkig is er bij mij nu geen sprake van een retourzending, ik ben blij met mijn aanschaf.

Pluspunten

Service heel goed, zelfs eenkleurige kaartje bij de levering gekregen wat het geheel heel persoonlijk maakt, producten heel goed, communicatie per mail heel erg goed

Nalevering even vermelden, dut was vergeten. Maar na een mail te hebben gestuurd werd dit meer dan keurig opgelost. Sja, gewoon perfect geregeld allemaal

Pluspunten

Goede & snelle service Leuke boodschap bij de bestelling Niets op aan te merken !

Pluspunten

Ik ben heel tevreden over de artikelen en heel blij

Pluspunten

Mijn betaling werd niet onmiddellijk aan mijn bestelling gekoppeld, waardoor de levering paar dagen vertraging opleverde, maar dit werd zeer snel opgelost door hen

Pluspunten

Snelle, vlotte en correcte levering!

Een afknapper voor een webshop, vind ik, is dat er retourkosten worden aangerekend. Zeker als het om kledij gaat en dergelijke. Hier dus niet het geval. Houden zo!

Pluspunten

Ruim assortiment en gebruiksvriendelijke website, enorm leuk bezorgd met de persoonlijke ansichtkaart!

Ga zo door! Ik beveel jullie zeker aan!

Pluspunten

Snelle en persoonlijke service!

Pluspunten

Zelfs de verpakking had een persoonlijke touch :-) Klantvriendelijk tot in de kleine details!

Het duurde even voordat ik de sale pagina vond. Die balk bovenaan sprong voor mij dus niet zo in het oog.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijk en netjes. Lief persoonlijk berichtje bij de bestelling, in 1 woord super

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Problemen worden snel opgelost!! En op een hele vriendelijke manier.

Pluspunten

Goede service en erg vriendelijk

Misschien pakbon bijsluiten.nu factuur uitprinten voor boekhouding.

Pluspunten

Leuk dat je een persoonlijk geschreven kaartje erbij krijgt!!

niet

Pluspunten

Snelle levering en een leuke persoonlijke boodschap van de verkoper bij de bestelling

Pluspunten

Enorm klantvriendelijk Snel contact

Pluspunten

Snelle reactie op vraag en supersnelle verzending.

Als je producten bekijkt die niet in de winkel aanwezig zijn, maar wel besteld kunnen worden, krijg je onder in beeld de melding of je een seintje wil krijgen wanneer het product weer op voorraad is. Het lijkt dan alsof je het product niet kunt bestellen terwijl dit wel kan, dit werkt verwarrend. Het zou duidelijker zijn als deze melding alleen in beeld komt als je producten daadwerkelijk niet op dat moment kan bestellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en nette behandeling via de chat. en super snelle levering.

Pluspunten

De bestelling is heel goed toegekomen en op tijd . Er stak een heel leuk kaartje bij met een lieve bedanking en dat vind je bijna nooit.

geen.

Pluspunten

Persoonlijk contact en super snelle levering

Pluspunten

overzichtelijk en goede service

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Via Bol.com dus uw site niet gezien.

Pluspunten

I have ordered 3 times through this online shop. The first time, I was called that the brand that I chose was not available, and given the option to get a similar one (more expensive; without extra costs). So, thumbs up for the service! Unfortunately, the package came very late (after over a week) and I had to pick it up at a Primera shop; but that's due to some problems with the post service as there was a strike. The content of the package itself, though, were perfect, as it was described. The second and third time around, the packages came without any problem. There are great varieties of products and some are very affordable yet have high quality. What I love the most is that they always came with personal hand-written message from the owners! Very lovely shop!

Geen.

Pluspunten

Super service met een persoonlijk kaartje bij de aflevering van ons kleed.

Haag 111

3930 Achel

Over De Babykraam

DeBabykraam. Babywinkel boordevol biologische, ecologische, logisch en vooral leuke babyspullen en kadootjes. De leukste winkel van .... euh ... de Wereld?? Wij, Frances & Henk vinden van wel :-)