Pluspunten

Pluspunten

Persoonlijke noot door briefje gericht aan de geadresseerde

Pluspunten

Een van de artikelen dat ik besteld had was niet in de pakket. Maar ik heb gebeld en het was snel geregeld. Bedankt voor jullie reactiviteit!

Een van de artikelen dat ik besteld had was niet in de pakket maar ja het kan gebeuren, ik vind het eigenlijk niet erg.

Pluspunten

Overzichtelijke uitgebreide site Goede en snelle levering. Bij mail contact met het bedrijf een supersnelle reaktie en een snelle afhandeling. Goed voorbeeld voor andere bedrijven.

Pluspunten

Persoonlijke en snelle beantwoording van vragen via de mail en hele goede service! Bestelling snel en netjes verpakt ontvangen met een persoonlijke boodschap erbij, dat maakt webwinkelen toch gezelliger!

Persoonlijk vind ik de site wat onoverzichtelijk/verouderd, maar ik meen ergens gelezen te hebben dat jullie aan een nieuwe site werken?

Pluspunten

Goed te vinden via google producten scherp geprijsd zonder account kunnen bestellen leuk kaartje bij de bestelling snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

nvt

nvt

Pluspunten

Mooie spullen. Lief en persoonlijk berichtje bij de levering.

Bij lagere bedragen ook kunnen bestellen..ik was nu verplicht om iets bij te bestellen.. ik snap dat dit extra inkomen oplevert maar het ik denk er onvervuld 2x over na om nog eens te bestellen

Pluspunten

Leuk en persoonlijk briefje bij het postpakket. Vlotte levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Ontzettend mooie verpakking, waardoor je het gevoel hebt dat er een cadeautje wordt bezorgd. En het meest bijzondere vind ik het handgeschreven kaartje die in het pakje zit. Dit geeft het gevoel echt post te ontvangen, een warm gevoel!

Pluspunten

zeel vlot (bestelling en levering) en supervriendelijk! veel keuze, goede prijs

Pluspunten

Erg tevreden over de snelle en perfecte service! Alles naar wens, niets aan te merken!

Pluspunten

Zeer snelle levering, genoeg keuze kwa betaalmogelijkheden, ...

Een e-mail met de melding dat het artikel verzonden is.

Pluspunten

Erg leuk om er een persoonlijk met de hand geschreven kaartje bij te krijgen. Vond ik echt leuk. Echt aandacht voor de klant, vriendelijk en persoonlijk.

geen

Pluspunten

Snelle levering met persoonlijk bericht. Heel leuk!

Pluspunten

- snelle levering - netjes verpakt -persoonlijke boodschap van de eigenaren

Pluspunten

Vriendelijk dienst aan de chat en snelle levering

Heb ik niet.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede, complete presentatie op de website

Betere communicatie indien product niet op voorraad is. Ik heb een product gekocht voor een verjaardagsfeest. Pas na herhaaldelijk contact, bleek het product niet op voorraad te zijn. Later werd gecommuniceerd dat het product verzonden is, maar dat was niet het geval. Na nogmaals bellen werd het product alsnog (te laat) bezorgd..

Pluspunten

Dit bedrijf wordt gerund door 2 fanatiekelingen, en dat wordt snel duidelijk. Contact per telefoon en niet per e-mail, en een handgeschreven kaartje erbij om voor de bestelling te bedanken.

De website ziet er naar mijn idee enigszinds amateuristisch uit (maar dat mag iedereen voor zichzelf beoordelen)

Pluspunten

Correct en snel en duidelijk

Pluspunten

Kwaliteit product, servicegerichtheid (snelle en correcte levering), persoonlijke benadering (kaartje)

Pluspunten

vlotte levering en een handgeschreven bedankkaartje in de verpakking.

Haag 111

3930 Achel

Over De Babykraam

DeBabykraam. Babywinkel boordevol biologische, ecologische, logisch en vooral leuke babyspullen en kadootjes. De leukste winkel van .... euh ... de Wereld?? Wij, Frances & Henk vinden van wel :-)