Fijn product voor een goede prijs.

De accu was goed verpakt en is de volgende dag geleverd, echter bij de buren, waar ik geen briefje van had gehad, van de postbesteller. Gelukkig zei de buurvrouw het zelf. Verder niks op aan te merken.

Gemakkelijk en zeer snel

's middags besteld en de volgende ochtend in huis. Duidelijke bestelprocedure.

Uitmuntend

Ervaring met de accuman is zeer goed. Ik heb een oude boormachine van zeker 30 jaar oud en daarvoor een accu gekocht bij de Accuman Werkt meteen weer als vanouds. Super

Vertrouwelijk adres!

Goed adres voor reparatie aan fiets-accu, snelle levering tijdens zomervakantie, top!

TOP

GOED MATERIAAL SNELLE LEVERING

Geen klachten voor levering en bestelling

Art. Niet aanwezig. Keurig gebeld.

Kan u helaas niet beoordelen. Artikel was niet aanwezig. Is er misschien een vervangend artikel.

snelle service

het is een goede accuboor die ik gekocht heb

Mail gestuurd gelijk antwoord gelijk geholpen gelijk opgestuurd

fantastisch

Top bedrijf

Ze hebben mij goed geholpen, en snel geleverd toen het weer op voorraad was. Goed bedrijf wat naar zijn klanten luisterd. Top

zeer goed

gezocht product is goed terug te vinden op de site en geen lange wachttijd op verzonden product

Geen op-of aanmerkingen

Zie onder

Omruil verkeerde (door mij besteld) accu na een telefoontje prima opgelost

Snel- duidelijk- klantgericht

Het artikel was goed.

Goede was de andere dag al binnen.

Nette service!

Nadat ik iets besteld had na een week niets ontvangen, 1 mailtje en de nieuwe verzending werd gelijk verstuurd, de volgende dag in huis!

Goede service en topkwaliteit

Snel geholpen en kwalitatief product.

Prettig contact.

Fijn geholpen. Geleverd wat ik had besteld. Je bent een paar dagen je accu kwijt, maar deze werd netjes in een goede doos teruggestuurd.

Zoals ik had begrepen in de info zou mijn fiets na omruil acc nu 25 km/p uur moeten fietsen maar de begrenser is zoals hij was 22 km. Verder een snelle levering.

Prima zaak EN vriendelijke mensen

Snelle levering en goed geholpen, juist toen er een deel van de zending niet in orde was. Gewoon de "geen gezeur aanpak" en het probleem a la minute opgelost.

Helemaal goed

Aan te bevelen

Goede website, snelle levering, klantvriendelijk bij telefonisch contatct

De levering was snel en het product was netjes verpakt. Werd bij een telefonisch contact op een klantvriendelijke benaderd.

Fijne duidelijke website, snelle en correcte afhandeling, kwaliteit van de accu's kan pas blijken na langer gebruik...

De Ruijterweg 22

2014AV Haarlem