Ik raad Parfumânia ten zeerste aan, ze zijn superbekwaam, zeer snel met levering. Alles wordt altijd zeer goed verpakt geleverd. Ze bieden altijd wat extra nieuws. Uitstekend en topkwaliteit.

Ruime keuze en vlugge levering

Ik ben tevreden over mijn aankoop

Een hele leuke ervaring

Mijn allereerste kennismaking was een hele leuke ervaring. De producten werden snel en vlot geleverd en waren goedkoper dan ik elders had gezien. Zo kan het dus ook.

Parfait

commande impeccable, juste un petit retard dans le délai proposé

Super snel

Heel gemakkelijk en eenvoudig kunnen bestellen, en daarna supersnel geleverd !! Dus top voor ons

Prima en snel

Goed geholpen en snel en keurig geleverd!!!

Goed en snel

Ben zeer tevreden van de snelle levering En de goede service

Dik in orde

Fles parfum besteld voor de feestdagen. Mooi op tijd verzonden en aantrekkelijk geprijsd. Dik in orde

Altijd correct

Steeds juiste informatie en correcte en vlugge levering. Ook n groot assortiment

perfect geleverd

ik vind het fijn om bij Parfumania te kopen een echte aanrader

Super snelle levering. TOP

Mijn 1e bestelling. Mooie prijs en de levering ging super snel. Toppie

Snelle verzending!

Snelle verzending en goed verpakt de producten die ik gekocht had roken erg lekker

Goed bedrijf

Goede prijs snel geleverd

Scherp tarief producten en redelijk vlotte levering.

Afspraak is afspraak

Producten op de afgesproken dag geleverd, daar hou ik van.

Ruime keuze, prima service!

Goede producten en snelle levering

Goede producten en snelle levering

Een super snelle, lekkere, goede prijs kwalitatieve parfum.

Ik was op zoek naar de parfum Devotion van Dolce & Gabanna, om mezelf mee te verwennen, die ook nog eens qua prijs aantrekkelijk zou zijn. Die heb ik bij jullie gevonden. En dan ook nog met een extraatje in een super mooie verpakking, daarbij een snelle levering, wat wil je nog meer! Dat het maar snel Kerstmis is.

Hemels.

Supergoed verpakt en alles was goed te volgen. Mooie aanbieding en tevens een klein sample van een geweldige roomspray mogen ontvangen . In een woord heerlijk. Onbekend met dit merk maar ga deze zeker in de toekomst bestellen.

Prima en op tijd afgeleverd

Snel en accuraat

Service

Alles was naar wens, besteldatum op tijd. Vriendin was gelukkig met het pakje, was alles naar wens het cadeau verpakking … Raad mensen wel aan Nog keer bedankt

Alle snel bezorgd , alles staat duidelijk op de website , parfummania heeft een pefecte prijsklassen , en scheelt wel wat met douglas of ici paris , nogmaals ik ben heel blij met jullie !

Goede en snelle levering netjes ingepakt Top site

Zuperrrrrr !!!!!!!!!!!!

Al het bestelde netjes ingepakt volgens toezegging ontvangen. Zoals het hoort. Blijf dit service niveau vasthouden

Excellent

Enorme keuze in het uitgebreid assortiment. Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Postbus 296

9400AG Assen