Snel en goed geleverd

Om 16.30 uur besteld de andere dag keurig netjes verpakt bezorgd.

Duidelijk en makkelijk te bestellen

Alles is goed en makkelijk te vinden en de bestelling is mooi op tijd bezorgd

Heel tevreden over mijn bestelling.

Alles is goed ingepakt en snelle levering!

Fantastische service .betalingsmogelijkheden en levering ..well done ..thank you

Goed en altijd origineel

Al jaren klant, lieve, leuke attenties, maar ook prachtige mooie geuren, en aparte geuren te kopen. Mooie cadeau dozen. Kortom voor dames, heren, kids, altijd iets moois te vinden. Prachtig verpakt, als men dat wil, en vaak een presentje erbij.

Mooie producten

Hele fijne producten waaronder de bestelde Portugese geurstokjes, snelle levering

Van daag besteld volgendag bezorgt

was heel goed

het ruikt lekker snel geleverd en alles goed opgelost

mij zeer goed bevallen

precies wat ik besteld heb en goed verpakt en keurig op tijd,

Precies zoals omschreven

Snelle levering, top producten!

De levering was weer snel en de producten waren goed verpakt. Heel blij met mijn roomspray en het monstertje wat er bij zat!

Super!!!

De ene dag besteld, de volgende dag geleverd. Top!!!! En mijn man ruikt weer heerlijk

Ben heel blij altijd

Kan alléén maar schrijven dat ik meer dan te vreden ben met jullie. Alles duidelijk. Mooie site. TOP.

Wat een super bedrijf, altijd vriendelijk en snelle levertijd. En ook nog een betaalbare prijs! Ga vooral zo door!

Altijd heerlijke zeep! Ik hou ervan!

Verzorgt verpakt goed beschermd en een lekker ruikend staaltje

Betrouwbaar, snel en adequaat.

Simpel te bestellen, kwaliteit altijd goed. Hoef niet na te denken.

Fijne webshop

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Snelle levering, goed product

Laagste prijs en snelle levering

Na online opzoekingswerk kwam ik terecht bij jullie. Zeer tevreden!

Fijne website, snelle levering

Producten zijn makkelijk te vinden en ook de levering is keurig en vlot. Ik had gekozen voor inpakken. Was ook heel netjes gedaan. Blij mee! Zeer tevreden dus!

Geleverd met snelle sevice

Het geleverd art voldoet volledig aan mijn verwachting. Zeer vlug en correct geleverd. Verpakking was uitstekend voorzien om geen beschadiging op te lopen tijdens transport. Uitstekende service.

Gemakkelijke site, besteld en zoals beloofd de dag erna bezorgd!

geuren en kleuren

Heerlijke geuren, prachtige kleuren en een rijkdom aan mogelijkheden. Het enige nadeel is dat er zoveel is dat je moet kiezen...

Online bestellen gaat vlot en is duidelijk, de levering is correct en snel , ben heel tevreden.

Postbus 296

9400AG Assen