Reactie van het bedrijf
Beste Annemarie,
Wat vervelend dat u niet tevreden bent over uw bestelling. Wij waren niet op de hoogte van uw klacht en we vinden het jammer dat wij uw klacht langs deze weg hebben moeten vernemen en dat u dit niet rechtstreeks aan ons kenbaar heeft gemaakt, zodat wij in de gelegenheid waren geweest om u een toelichting te geven en om het probleem op te lossen.
Voor de goede orde willen wij benadrukken dat alle producten die wij verkopen gegarandeerd 100% originele merkparfums zijn. Wij leveren beslist géén namaakgeuren. De verkoop van namaakgeuren is bovendien bij wet verboden.
De door u ontvangen producten hebben wij recentelijk binnengekregen en zijn derhalve splinternieuw. Wij begrijpen de verwarring overigens wel. Recentelijk heeft Hugo Boss de geurlijnen gerestyled en voorzien van nieuwe verpakkingen. Uw huidige fles is waarschijnlijk vóór deze restyling gekocht. De nieuwe gerestylde verpakkingen kunt u terugvinden op de officiële website van Hugo Boss.
Wat de sterkte van de geur betreft, is het mogelijk dat wanneer u een eventuele andere fles al enige tijd in gebruik had, deze onder invloed van licht en temperatuurverschillen wat sterker is gaan ruiken, zeker wanneer er nog maar een beetje in de fles zit. Een aangebroken fles blijft ongeveer 3 jaar houdbaar. Daarna gaat de geur in kwaliteit achteruit, waardoor hij vaak scherper gaat ruiken. Het geurverschil met een nieuwe, frisse fles wordt dan steeds groter.
Wij hopen met deze informatie uw twijfel omtrent uw aankoop weggenomen te hebben. Mocht u alsnog problemen ondervinden, neemt u dan gerust nog even contact met ons op.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice Parfumania