TOP!

Ik bestel regelmatig bij Parfumania. Ontzettend veel keus in producten en daarnaast ook scherp geprijsd. Supersnelle levering in een goede verpakking. Erg leuk is ook de sample die meegezonden wordt zodat je ook andere merken/geuren kan testen. Ivm Koningsdag heeft PostNL mijn bestelling op zondag ochtend geleverd. Hierdoor kan ik de zondag met een nieuw fris geurtje beginnen! TOP.

Fijne webwinkel

Bestel regelmatig producten bij Parfumania, en ben erg tevreden!

Mijn bestelling heel vlot verlopen

Super snelle levering

Alles wat ik zoek is leverbaar en super snel thuis bezorgd.

Top koop

Snelle levering, betere prijzen dan bij de parfum winkel. Al met al doet parfumania goeie zaken!

Geweldig verlopen

Zoals afgesproken geleverd

Ik heb hier voor de eerste keer besteld en zeker niet voor de laatste.x Veel keuze en betaalbare prijzen snel geleverd ook.dit is zeker een aanrader.

Top.!

Luchtje blijft heerlijk.! Super snel verzonden

Heel tevreden !

Het pakje werd tijdig geleverd en voldoet volledig aan de beschrijving op de site. En de prijs is net enkele € goedkoper dan de prijzen die ik terugvind op andere sites.

Super snelle levering.

Snelle levering. Niet ingewikkeld om achteraf te mogen betalen. Een heerlijk gratis proefmonster bij de bestelling ontvangen.

Alles was snel geleverd, en ik ben tevreden.

Super snel

Besteld..netjes de mail, en Anderedag in huis ??? Geweldig. Een dikke tien

Makkelijke website , duidelijk , en snelle bezorgtijd

Duidelijke website, daardoor makkelijk om je product te zoeken. Snelle afhandeling.

super goed

alles netjes ingepakt. heel blij mee. dank je wel.

Uitstekend.

De bestelling ging als gesmeerd. Heel snel en adequaat. De correspondentie daarna ging ook prrfect. Ik werd op de hoogte gehouden wanneer de bezorging plaats zou vinden. En de bezorging was precies op tijd. Alles ging helemaal niet perfect.

Fijne en snelle service

Ik heb parfumania als erg prettig ervaren. Een mooie en duidelijke site en een makkelijke betaling. Mijn product was een cadeau en was netjes ingepakt.

Super producten en hele snelle correcte levering

Het was dat ik per toeval op deze website terecht kwam. Ik zocht een bepaald product die ik ooit kado had gekregen en ik heb meteen diverse setjes gekocht. Heel erg blij mee! Ik kom zeker terug bij Parfumia.

Mooie producten en snel geleverd!

Top en snelle verzending! Producten zijn ook goed en de prijs-kwaliteitverhouding is top.

Snelle levering, netjes verpakt en een heerlijke geur nu in mijn huis

Goede service, en snelle bezorging

Super, altijd netjes en op tijd geleverd.

Ik bestel regelmatig, en nooit problemen met leveren. Top!!

Uitstekende service, super snelle levering. Top product, top webshop!

Super geregeld

Zeer snel en keurig geregeld

Zie hier onder.

Zeer klant vriendelijk en een goede service. Daarna de spoedige levering van het bestelde product. Mijn complimenten hiervoor.

Wat ik heb besteld is snel geleverd en is precies wat ik verwachtte. Mooie set , goede prijs en snel geleverd

Postbus 296

9400AG Assen