Perfecte aankoop en levering

Producten heel stevig verpakt en supersnelle levering. Zeer tevreden klant

De bestelling is keurig op tijd geleverd. De producten waren heel goed.

Snelle correcte levering

Het juiste product is op een snelle en correcte manier geleverd. Door de brievenbus dus geen verspilling met grotere doosjes. Top!

Snelle verzending en top prijzen ! Er was iets mis met mijn bestelling en dit is ook echt fantastisch en snel opgelost Aanrader !

Voortreffelijk!

Overzichtelijke site. Artikelen makkelijk te vinden. Duidelijke omschrijving van product. Makkelijk bestelling te plaatsen en te volgen. Snelle en verzorgde levering.

Vlotte en snelle levering van topprodukten

Sterk in aanbod en levering.

Groot assortiment op duidelijke website. Makkelijk in bestellen en afrekenen. Vlotte levering. Alles tot volle tevredenheid.

Snelle levering, super mooi ingepakt, super service !

Doen wat men beloofde op de website!

Prima producten en snelle levering.

Zeer goed!

Ruime keuze, snel bezorgd

Goede prijs!

Zeer snel en zeer goed

Ik zocht last minute een moeilijk te vinden cadeau en heb deze onmiddellijk gevonden bij Parfumania. Zeer snelle levertijd ook, voor 17u besteld is morgen in huis en dit klopte ook! Zeer tevreden!

Issey douchegel

Zo leuk en mooi ingepakt voor een heel klein prijsje. En de douchegel was ook hier het voordeligst.

HAPPY HAPPY HAPPY

Allemaal mooie spulletjes

Goede en snelle service

Een hele snelle levering en mijn kado was erg mooi ingepakt

Snelle correcte levering

Was voor mij voor het eerst dat ik parfum one line heb gekocht, durfde dit eigenlijk nooit. De levering is goed snel en correct gegaan, en erg leuk dat er een monstertje bij zat en wat kortingsbonnen

Goed!

Snelle levering goed ingepakt mooie spullen

Keurig verpakt en snel geleverd

Duidelijke website, met zorg verpakt en snel geleverd.

Bestelling was eenvoudig en de bezorging was ook supersnel

Uitstekend!

Niets op aan te merken! Keurig bericht, juiste bezorging!

Super snelle service!

Mijn bestelling bij Parfumania verliep simpel en snel! Ik ga mijn volgende parfums zeker bij Parfumania bestellen.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Duidelijke webshop, snelle levering.

Versace geurtje gekocht voor zoon. Met 33 % korting. In de middag besteld en de volgende dag geleverd. Duidelijke webshop, makkelijk in te vullen. Betaling ging goed. Een mail ter bevestiging gekregen.

Overzichtelijke website en degelijke communicatie vanwege Parfumania naar de klant toe

Alhoewel Parfumania een snelle levering beloofde had de eigenlijke levering door PostNL toch heel wat voeten in de aarde. Het tijdstip van levering werd een aantal keer met een paar uur uitgesteld en uiteindelijk werd het produkt, daar waar de levering beloofd was voor de zaterdag, pas op dinsdag simpelweg gedeponeerd in een afhaalpost zonder dat het aan huis werd aangeboden. Voor het overige geen klachten.

Mijn zoontje heeft deze parfum voor zijn vriendinnetje der verjaardag gekocht Ook met roze verpakking ingepakt Leuk!!

Postbus 296

9400AG Assen