ik ben te vrijden

fantasties

keurige en snelle levering

Duidelijke omschrijving, snelle levering, producten in goede staat!

parfum olie

lekker ruiken

Fijne website en de prijzen zijn ook oke, zeker niet teveel! Keurig geleverd

Perfecte service

Het was voor mij de eerste keer dat ik bij jullie bestelde,ik ben heel tevreden over de goede service en de snelle levering, Dankjewel

Super goede service

Snelle levering, goed verpakt, leuk geschenkje extra gekregen, blij dat ik de site ontdekt heb. Ik ga zeker nog bestellen!

Service is en blijft goed

Service is en blijft goed, helaas vind ik de bestelde herengeur qua prijs / kwaliteit verhouding de plank een beetje misslaan (Aqua di Parma - Yuzu) maar dit is niet te verwijten aan Parfumania

Goedkoop en betaalbaar en een super snelle service Raad ook iedereen aan om een kijkje te nemen op de website zie en vergelijk .Ik bestel altijd hier mijn producten

Keurig, punktueel, informatief

Ik bestel wat gewenst is, tegen een goede prijs, krijg meteen na betaling een bevestiging, word op de hoogte gehouden van de verwachte bezorgingsdatum, er wordt bevestigd dat er bezorgd is, de verpakking is duurzaam klein, faktuur en klein geurmonster is bijgesloten. Dit is bestellen en leveren zoals ik het graag heb; keurig, punktueel en informatief!

Netjes geleverd.

Mooi verpakt en zonder beschadiging ontvangen.

Ruim aanbod tegen de laagste prijs en snelle levering.

Ruim aanbod tegen de laagste prijs en snelle levering.

Correcte bestelling van prijs van het artikel tot en met de levering aan huis, top!

Na het vergelijken van de prijzen van onze gewenste artikelen kwam Parfumania goed naar voren als één van de voordeligste verkopers. Zowel de bestelling als de levering gingen vlot. Ps: op de doos stond er geen sticker dat het over breekbare artikelen ging. Gelukkig konden we het pakket zelf in ontvangst nemen, maar wat als we niet thuis zijn en de pakjesbezorger het vaak over ons hekken gooit?

Snel en mooi product

Goede ervaring, snel geleverd Mooi product

perfect

super de snelle levering

Goedkoop en goede service

Ben altyd tevreden

Volgens afspraak geleverd

Zeer tevreden!

top

Snelle levering en heerlijke lage prijzen ik denk dat ik vaker ga bestellen bij jullie

Snelle levering,top producten en mooie kortingen

Zeer goede afhandeling van mijn bestelling

Vlotte en snelle levering van mijn bestelling

Goede winkel

Een goede winkel, bezorgd altijd op tijd en als zij het artikel niet in huis hebben wordt jij dan gevraagd, zal ik de artikelen die ik in huis heb eerder opsturen of wachten of eventueel wachten tot dat ik alles in huis heb. Het is dan aan jou ja / nee te zeggen. Al met al een goede service wat hen betreft. Reeds meerdere artikelen bij hen besteld en ik nog steeds tevreden.

Correcte levering

Goede prijs

Suuupper!!

Word hiermee elke dag ingesmeerd en huid is zeker minder droog!!

Perfect service

Snele levering van mijn producten en heel erg blij mee

Postbus 296

9400AG Assen