Altijd goed.

Ze hebben een ruim aanbod tegen redelijke prijzen. Verder wordt het snel geleverd Dus kortom altijd zeer tevreden!

Snel en goed

Ik moest snel een kadootje hebben. Bij Parfumania was dat snel geregeld.

Príma gegaan

Bestelling is snel en netjes geregeld

Geweldige service!

Ik had een cadeautje voor mijn dochtertje besteld, de optie cadeaupapier erbij. Bestelling werd heel netjes de volgende dag geleverd en het cadeau was zo mooi ingepakt! Mijn dochter bleef er maar naar kijken en ze was er ontzettend blij mee! Het was mijn eerste bestelling hier en ik ga hier zeker vaker bestellen! Neem een kijkje op de site en geloof me, het zal je echt niet teleurstellen!

Ben blij ermee en goedkoper dan in de winkel

mooie website, snelle levering en veel keuze

wanneer ik een heerlijk geurtje wil bestellen ga ik altijd naar Parfumania. de levering is snel, er is veel keuze, ook merken die ik ergens anders niet kan vinden. En ook de prijs is prima. dus voor mij voldoende redenen om bij Parfumania te bestellen.

Snel en goed geleverd!

De parfum arpege was aan de dure kant. Op diverse sites staat deze parfum voor 29.,50 Te koop! Dat is even slakken vooral in deze dure tijd. De andere was okee! Mvr gr G.A.A SELDER

Topservice met topproducten!

Zeer kwalitatieve producten die zeker niet overal te vinden zijn. Laagste prijs en topservice. Ik ben fan!

Alles naar wens

Prima, snelle bezorging van bestelling dat netjes verpakt was.

Fijn dat het produkt zo snel werd geleverd

heel goed

rappe service en gekregen wat je vraagt

Ruim aanbod, zeer scherpe prijzen en snel geleverd

Wat wil een mens nog meer?!

Waanzinnig snel en betrouwbaar

Goeie website met ruim assortiment en goede aanbiedingen. Snelle levering

Qua prijs prima

Geweldige site. De beste.

Al heel lang vaste klant. Voor ieder wat wils, mooie goede geuren, ook leuke presentjes voor iemand op de site te vinden. Persoonlijk contact uitstekend. Als cadeautje prachtig verpakt, en vaak nog een extra proefje of presentje erbij. Voor mij is dit de beste parfumerie site.

Prima service en snelle levering.

Prima service en snelle levering van het bestelde product. Als er vragen zijn worden deze snel en helder besproken. Vandaar mijn maximale score voor Parfumania.

Bestellen en de volgende (werk) dag geleverd. Vanaf mijn 1e bestelling tot heden uitsluitend deze ervaring. Gewoon goed!

Altijd tevreden, vlugge levering en prijs bewust

Goed te vreden over mijn aankoop

Prijs, kwaliteit en levering perfect

Bestel er al jaren en zeer tevreden.

Hele goede ervaring

Wat ik uitzoek wordt heel snel toegezonden. De prijs is te betalen.

Snelle levering en mooie prijs.

Is goed.

supersnel en goed

vandaag besteld, morgen in huis. Keurig verpakt. Kan niet beter.

Makkelijk, goed en op tijd

Iedere keer weer verrast door de vlotte service

Alles wat je mag verwachten van een goede webshop!

Duidelijke site en omschrijving van het gewenste product. Goede verpakking. Bezorging op de toegezegde dag.

Postbus 296

9400AG Assen