Fijne merken voor fijne prijzen.

Normaal koop ik graag bij de plaatselijke obdernemer. Maar hier hebben ze mijn merken en voor een heel aantrekkelijke prijs. Dus beveel ik Parfumania zeker aan. Dikke duim.

Snelle en eerlijke webshop

- snelle levering - goede prijs/kwaliteit

uitstekende ervaring.

Veel keus en een snelle levering.

Snelle en perfecte levering

Sinds enkele jaren bestel ik mijn Van Gils producten voor een hele scherpe prijs bij PARFUMANIA naar volle tevredenheid.

Alles uitstekend!

Mooi assortiment, goede prijzen en het hele bestel- en leverproces verliep uitstekend!

Makkelijk te bestellen en ook nogeens goedkoper dan in de gerenommeerde zaken zoals IciParis en Doug

Snelle levering en service, helemaal top.

Heel tevreden en stipte levering

Alles verliep snel en efficiënt

Een prachtig artikel. Prijs en kwaliteit verhoudt zich goed

Goede producten & Goede service

Duidelijke en overzichtelijke website. Duidelijke communicatie via mail. Snelle levering.

Fantastisch!

Supervriendelijk en Behulpzaam!

Altijd correct

Paar keer besteld en nooit teleurgesteld. Makkelijk, correct en op de afgesproken dag en tijd afgeleverd.

Uitgebreid aanbod aan essentiële oliën

Op zoek naar essentiële oliën die mijn geurdiffuser niet verstoppen; kwam ik terecht bij Parfumania. Het aanbod in werkelijk ongelooflijk. Daarom heel moeilijk kiezen uit de diverse merken en aroma's. Maar blij met de bestelde artikelen. Het experimenteren kan beginnen!

Keurig geleverd

Het pakketje werd keurig op tijd geleverd.

Duidelijke site, snelle levering en keurig verpakt! Kleine attentie erbij, helemaal super!

Een tevreden klant!

De website is overzichtelijk. Mijn bestelling werd snel en netjes verpakt thuis bezorgd. Ook werd ik op de hoogte gehouden van het tijdstip van verzending. Ik ben een erg tevreden klant!!

super

Kwaliteitsproducten tegen de juiste prijzen Super snelle service Ik raad aan zonder aarzeling

Snelle levering en keurig verpakt

De parfum is snel geleverd en keurig verpakt. Als je het vergelijkt met de winkels is het veel goedkoper. Ben zeer tevreden.

gewoon een vlotte en correcte len goede levering

gewoon een vlotte en correcte levering van de gevraagde goederen

Correct !

Heel goed bedrijf

Top bedrijf .. keurig bezorgd volgende dag, updates over bestelling, kwaliteit voor een mooie prijs

Erg goede webshop

Op de goed ingerichte website kiezen voor mijn product. Bestelling plaatsen met betaling doen en de 1e volgende dag (op werkdagen) heb je de bestelde product(en) in huis. Top Ook zorgen ze voor informatie mbt verzending van de bestelde producten per mail.

Prima bedrijf, snelle service

Prima bedrijf, snelle service, goede prijs/kwaliteitverhouding. Niets op aan te merken dus!

Fijne webshop

Gewoon super

Kan alleen maar positief zijn,super snelle levering en ook goed verpakt. Bedankt voor de goede service en zal jullie zeker aanbevelen in mijn directe omgeving

Prima prijs en snelle levering!

Bestelde parfum werd snel geleverd en voor een leuke prijs!

Postbus 296

9400AG Assen