Slecht

Ik heb een parfum besteld en er stond dat parfum lang zal houden niet dus ik heb voor niks geld uit gegeven aan een parfum die ik niet eens meer gebruik dank jullie wel echt top dus niet

Keurig verpakt

Prima contact via de mail; keurig verpakt en super snel bezorgd!!

Goede collectie bij deze website, mooie voordeligere aanbiedingen . Blij mee .

Bestelling zeer vlot geleverd en prima kwaliteit.

Goede aanbiedingen

Wilde mijn parfum opnieuw kopen, en zag ineens dat hier een geschenkdoos voor hetzelfde bedrag als alleen de parfum te koop was. Nu heb ik er een douchegel, bodycreme en een toilettasje van Versace bij. Volgende keer zal ik weer op zoek gaan naar zo’n combi pakket in de aanbieding. Levering is snel, was de volgende dag al in huis. Enige dat ik mis, is de mogelijkheid een gratis kaartje met je eigen tekst bij te voegen voor bij een cadeau. Maar misschien komt dat in de toekomst nog.

Eerste keer bij Parfumania besteld, Levering en service snel zoals als beloofd. Erg blij er mee.

100% tevreden

Snelle levering zoals beloofd op de site

Correcte en snelle levering.

Duidelijke website, snelle levering, goede prijzen

uitstekend

zeer correcte en vlugge bestelling! alles tip top!

Prima site

Super snelle levering en echt heel voordelig. Hier kom ik zeker vaker voor m’n bestellingen terug. Niks moeilijk site, maar duidelijk en eenvoudig!

Super tevreden

Parfum besteld… levering op mijn gewenste dag. Vlotte communicatie. Aanrader

Beste prijs en snelle levering!

Enorm veel keuze goede website snelle levering

Daar zat geen enkel 'vies' luchtje aan(-;

Snelle levering, super veel keus, met andere woorden... AANRADER!!!

geweldig

goede prijs snelle levering

Goede, snelle service

Komen de afspraken goed na

Op tijd en netjes geregeld

Niets op aan te merken, duidelijk en snelle verzending, goed te volgen en goed ingepakt

Goede prijs, snelle levering!

Ruime keuze uit de grote merken tegen een prima prijs, snel en goed geleverd. Een aanrader!

Duidelijke website, vlugge, correcte levering! Een aanrader voor iedereen!

Super goed !!

Goede producten lekker goedkoop en snelle levering … Top

Helemaal goed

Het parfum dat ik kocht was hier het goedkoopst. Goed parfum, goed verpakt en snel geleverd. Helemaal goed.

goede prijs kwaliteit

reeds meerdere malen heb ik iets besteld bij Parfumania en ik ben zeer tevreden. Er is veel keuze, de prijzen zijn interessant en er wordt vlot geleverd !

Super mer kan ik niet zeggen .

Ik moet zeggen dat de leveringen altijd op tijd aan komen . Dit is toch eerder zelden hoor. Maar bij jullie top !!

Wat een genot!

Ik bestel al meer dan 15 jaar mijn parfums bij Parfumania en ik blijf dat doen. De keuze is reuze en de prijzen heel scherp. Vaak krijg je er een cadeautje bij, overigens hebben ze ook andere dingen dan parfum. Als je weet wat je wilt is dit het beste adres.

Postbus 296

9400AG Assen