Uitstekende service en schitterende producten

Heel goede service ,goed verpakt ,mooie prijzen en goede kwaliteit.Een echte site om aan te raden .

Prima en snelle levering

Parfumania is helemaal top en een goede en duidelijke website en mooie prijzen.

Snelle levering en goede service

Fijne site met artikelen die echt onder de winkelprijzen liggen.

Gemak dient de mens

Super site, snel, voordelig en geheel naar wens

Een hele fijne manier om luchtjes te kopen.

Ik was verbaasd dat parfumania het product wat ik wilde kon leveren terwijl verder geen enkel bedrijf, wat ik bezocht op internet, het in voorraad had. Ik was er van overtuigd dat dit niet kon kloppen en heb, op de dag dat het artikel geleverd zou worden, hen gebeld. Ik werd zo vriendelijk te woord gestaan door iemand van de klantenservice en zij was ook zo hulpvaardig dat mijn verbazing alleen maar groeide. Wie verwacht dit nou in deze tijd. Het artikel werd keurig op de afgesproken dag bezorgd. Bedankt voor de service.

⁵prima

Goede service, alleen vergeten afzender te vermelden, het was nl een cadeau. Dat gaf wat verwarring.

Heel snelle levering en heel mooi ingepakt!! Aanrader.

Alles perfect verlopen.

Supersnelle levering ondanks de drukte voor kers optijd binnen gekregen, de prijs was uitstekend.

Zo handig was volgende dag al in huis. Was ideaal voor de laatste kerstgeschenkjes.

Prima heb er niks aan toe toevoegen

Klasse

Ik had voor kerst een bestelling geplaats die werd geleverd waar helaas een fles was gaan lekken. Ik heb contact opgenomen met parfumania en het is helemaal netjes opgelost. Dank u wel parfumania

Snelle levering van herengeur Cartier dun soir voor een redelijke prijs.

Topproduct met topprijs én toplevering

High level product (Sisley) tegen een voordelige prijs en levering de dag na de bestelling. Zonder franjes, maar top.

Ik heb de service als heel prettig ervaren

De site is overzichtelijk en ik kon makkelijk mijn bestelling plaatsen en vinden. Ik had gevraagd voor inpakken van het cadeau en dat is netjes verzorgd. Daarnaast vindt ik het een mooie service dat jullie dit er ook bij doen. Ook is de bestelling snel verzonden, al met al een tevreden klant, ga zo door!

Gewoon perfect

Correct besteld en aankomst

Ondanks dat ik niet vaak besteld is dit super verlopen vanaf de bestelling tot aankomst van pakje ben zeer tevreden bedankt hiervoor

Geweldig webshop

Jullie hebben een ongelooflijke uitgebreide keuze aan geuren en kado artikelen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Als je het hier niet je geur kan vinden dan vind je het nergens. Vandaar dat ik altijd als eerste bij jullie rondneuzen aan het grote aanbod en vervolgens nier verder meer ga zoeken. Jullie hebben een zeer goede service, en correcte levering. De beste wensen voor 2023 en fijne feestdagen

Heel snel geleverd en.mooi verpakt.

Prettige ervaring. Ik had problemen met de website. Zocht dus via telefoon contact. In korte tijd werd mijn bestelling afgehandeld. De volgende dag werd het bezorgd. Super

Goedkoop en snel

Ideale manier om een cadeau te kopen. Leuke aanbiedingen en vlot bezorgd.

Fijn bedrijf

Snelle levering en goede parfum

Mij mama vindt haar kerstcadeau geweldig. Ze wou al zo lang een fles j'Adore van Dior en nu heeft ze het. Dankzij jullie website! Ik zal er sowieso meer bestellen in de toekomst!

Magnifique

Ik heb dit parfum gekocht als kerstcadeau voor mijn man. Ik heb het natuurlijk nog niet afgegeven maar de levering was alvast super snel. De parfum zelf kent hij wel , het is zijn lievelingsparfum en ik heb er het volle vertrouwen in dat de parfum van parfumania dan ook top is. Ik vind de website ook super dankzij de vele actieprijzen enzo heb je uw favoriete parfum in een wip in huis en kan je genieten van die lekkere geur of wat anders je maar wilt in een korte levertijd. Ik zal parfumania dan aan iedereen ook aanraden !

Voor mij was het een eerste kennismaking en direct een zeer goede. Groot aanbod, leuke cadeaupakketten met daarin leuke, exclusieve gadgets en dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs! Ik ben alvast fan en zal hier vaker bestellen.

Snelle, perfecte levering

Postbus 296