Mooi product en snel geleverd.

goed bereikbaar, vriendelijk en snel in huis

Per ongeluk had ik de verkeerde cartridges besteld. Na een telefoontje werd dit me duidelijk. Aangegeven dat ik niks retour stuurde maar toch de retourbon binnengekregen. Ook de zending vd juiste patronen was er de volgende dag. Vooral dat laatste is erg fijn wanneer ze op zijn :-)

Kan ik ook inkt los bestellen.

zeer tevreden

snelle bediening en degelijke verpakking

Goede prijs-kwaliteitverhouding verhouding.

Ze werden goed verzonden, ze doen het goed en goede prijs!

Prima en snel

Prima voor elkaar

geweldige ervaring

goede omschrijving artikel en juiste en snelle levering zoals aangegeven,

Op tijd en tegen een zeer goede prijs!

Zeer vlotte levering.

Prima. Voordelig en snelle afwerking.

product die ik aanvroeg werd snel (en goed) geleverd

Elke bestelling is nog altijd optijd en zorgvuldig afgeleverd

Elke bestelling is nog altijd optijd en zorgvuldig afgeleverd

Uitstekende inkt

Heerlijk snel geleverde inkt en het scheelt veel geld in deze dure tijden

Snel accuraat en goedkoop

Super shop

Mijn ervaring met de inktknaller was altijd uitstekend.

Erg goed

Altijd goede communicatie en snelle levering. Ook voor garantie zit je hier goed.

Het is heel goed

Snelle levering en goed. Deze inktcartridge werken ook echt goed vergeleken net andere leveranciers

Super snel geleverd

Altijd tevreden

het bestelde werd zeer vlot geleverd

prima prijs en snelle levering

Dankzij blackfriday sales was de printer die ik wilde hebben nog een stuk goedkoper bij Inktknaller. De snelle levering beviel me uitermate goed. Ben nog wel aan het stoeien met de a3 invoer maar dat is ook een kwestie van tijd nemen om de instructie door te lezen.

prima prijs en snelle levering

Goede ervaring

Mijn ervaring met de inktknaller was altijd uitstekend. Alleen bij de laatste bestelling heb ik per ongeluk een foutje gemaakt waardoor het voor mij minder voordelig uitkwam. Ik had 2 x een multipack gekocht voor € 37,90 i.p.v. Een Canon Duopack voor € 34,95 inclusief extra 1 zwart van € 5,50. Dat heeft inktknaller helaas niet gecorrigeerd.

trés content

je suis trés satisfait du produit

trés content

je suis trés satisfait du produit

Snelle en verzorgde levering.

Snelle en verzorgde levering.

Lemmerweg 17

8608AA Sneek

Over Inktknaller.nl

Inktknaller is gespecialiseerd in de verkoop van eigen merk inktcartridges, toners, drums van Premium kwaliteit (vergelijkbaar met origineel) met printgarantie voor printermerken Brother, Canon, Epson, HP, Dell en Samsung.... Opgericht in 2008 en Verkozen tot beste winkelier 2019 van Friesland in de categorie elektronica winkels. Daarnaast vindt u bij ons veel soorten kantoorartikelen. Het doel is printen betaalbaar te maken en te houden zonder verlies van kwaliteit en service. Uiteraard is bezorging door heel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland mogelijk. Voor zakelijk klanten kunt u ook terecht op inktknallerzakelijk.nl voor het totaal aanbod van ruim 22.000 artikelen.