Laat geleverd en niet compleet

Duurde een week voor ik mijn bestelling binnen had en deze miste een item. Dit is wel netjes opgelost dit kon wel snel opgestuurd worden.

Snelle levering en prima service

Na de bestelling de volgende dag de bezorging al via POSTNL (brievenbuspakket) Ook nadien bleek dat er na telefonisch contact naar een snelle oplossing werd gezocht en waarbij een zeer goede afwikkeling en service tot stand kwam.

Inktknaller is een aanrader voor aankoop van diverse kantoorartikelen!

Mijn diverse aankopen bij Inktknaller zijn prima verzorgd bij mij aangekomen en ook op de kwaliteit van het geleverde was niets op aan te merken. Kortom, Inktknaller is een uitstekende leverancier!

goede ervaring

De inkt doet het goed, snelle levering.

goed advies, snelle levering

persoonlijk advies, snelle actie

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en service

inktknaller positief, vervoerder negatief

De service van inktknaller is goed en zou kunnen verbeterd worden indien er zich een probleem voordoet tussen bestelling en levering een mailtje te sturen met kennisgeving van het probleem en de eventuele oplossing of vertraging

Nvt

Nvt

Heel goed geholpen met een printer probleem.

Inktpatroon gaf foutmelding. Uitgebreide hulpmail en een nieuwe chip ontvangen.

heel goed

heel vlug

Snelle levering bestelling inclusief advies.

Niet te lezen -onduidelijk- (te weinig inkt ?)

goed en goedkoop, jammer maar begrijpelijk van de verzendkosten. Te ver om af te halen. Het lukt me naar jaren nolg steeds niet een account bij Inktknaller te verwezenliken. Gaarne hulp.

Gewoon goed

Volgens mij is de printer er blij mee

Goed en goedkoop

Snelle levering!

Snelle levering en prima inkt

Gewoon super

Koop regelmatig mijn cartridges. Super goede kwaliteit. Aanrader dus.

Snelle levering en redelijke prijs.

Prima.

goede prijs

goede ervaring

Snel, accuraat en compleet!

Mooie toevoeging aan jullie service is dat jullie controleren of het bestelde wel past bij je printer!

Steeds correcte en tijdige levering

Het beste bedrijf waar ik tot nog toe de printers en printermaterialen bestelde

Deze week problemen met printer voorgelegd aan Inktknaller (Marcel). Hij rekende me voor dat ik goedkoper een nieuwe kon aanschaffen waarmee ik in de toekomst nog eens ruim de helft bespaar op de supplies. Eerder bestelde niet gebruikte toners onder zonder meer worden geretourneerd. Dit heet meedenken met de klant!

Goede ervaring snelle levering

Goede ervaring

Goed en snel geregeld

Enige minpunt is het moeten invullen van verplichte velden in deze beoordeling

Lemmerweg 17

8608AA Sneek

Over Inktknaller.nl

Inktknaller is gespecialiseerd in de verkoop van eigen merk inktcartridges, toners, drums van Premium kwaliteit (vergelijkbaar met origineel) met printgarantie voor printermerken Brother, Canon, Epson, HP, Dell en Samsung.... Opgericht in 2008 en Verkozen tot beste winkelier 2019 van Friesland in de categorie elektronica winkels. Daarnaast vindt u bij ons veel soorten kantoorartikelen. Het doel is printen betaalbaar te maken en te houden zonder verlies van kwaliteit en service. Uiteraard is bezorging door heel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland mogelijk. Voor zakelijk klanten kunt u ook terecht op inktknallerzakelijk.nl voor het totaal aanbod van ruim 22.000 artikelen.