Kwaliteitsprodukt snel geleverd.

Originele inktpatronen voor printer vervangen door huismerk van "Inktknaller". Deze werken net zo goed als de originele maar voor een voordeliger prijs. Volgende keer zal ik deze zeker terug bestellen. Ben zeer tevreden. Vriendelijke groet, Elisabeth, Johan

Superservice na klacht

Van aangeschafte set kleurencartridges gaf volle geel aan niet vindbaar te zijn. Vreemd. En lastig, want ik moest zo snel mogelijk een verslag zien te printen. Mijn redder in nood was Marcel van de klantenservice. Die zorgde ervoor dat ik de volgende dag al een nieuwe gele cartridge in huis had en die deed 't gewoon goed. Nogmaals: Dankjewel klantenservice voor een snelle en letterlijk uitgevoerde klanten-service :-)

Goed en snel

Top service!

Prodüktör was op tijd binnen en ook goed resultaat.

Aanrader

Snelle correcte levering. Blij deze gevonden te hebben. Ook super dat jullie milieu bewust te werk gaan

prima cartridges en snel geleverd

Mijn Epson cartridges zijn van prima kwaliteit

Veel te veel mail

De inkt die ik kocht was meer dan prima maar het is bloed irritant om zoveel mails te ontvangen. Waardeloos!! Laat me inkt bestellen en laat me met rust. Als ik verdomme naar de winkel ga wordt ik toch ook niet 3x per week gebeld door die winkel gebeld hoe mijn ervaring was. Nee flikker op!

bestellen en aanvoer ok : gebruik nog niet bekend

mijn printer herkende dat het geen originele cartridge was na een aantal keer proberen accepteerde de printer uiteindelijk de cartridge ( 5100 serie epson)

Keurige afhandeling van mijn order.

Mijn bestelling is keurig en zeer snel geleverd.

Teleurstellend na hoge verwachtingen

Hoewel de prijsstelling en leveringssnelheid prima waren. Blijkt eigen merk inkt,aanbevolen type voor onze printer (Brother MFC-J4620DW), totaal niet te werken of herkend te worden. We sturen de rest dus retour.

Alles netjes geregeld

Alles netjes geregeld

Goede prijs kwaliteit

Gemakkelijk besteld, mooi aanbiedingen en snel geleverd.

Het product is als de omschrijving en snelle levering. In 1 woord: top!

Goed online verkooppunt aan scherpe prijzen

Beste prijs voor goede kwaliteit

Zoals steeds is de leverantie perfect uitgevoerd

Sinds ik de printermaterialen en papier afneem van Inktknaller.nl kan ik spreken over goede ervaringen voor wat betreft de leveranties. Ik had onlangs advies nodig over plaatsing van een drum en op afstand werd de plaatsing prima begeleid. Top.

Vlot en prima afhandeling van de aankoop.

Snelle afhandeling en een goed advies.

Prima allemaal

Snelle levering. Goede kwaliteit

Correcte, juiste en snelle levering

De praktijk zal het uitwijzen of de levensduur en verbruik gelijk zijn aan de Brother cartridges en dezelfde afdrukkwaliteit zal geven.

Kan geen betere vinden ,qua kwaliteit, prijs en snelheid van leveren.

Volgende bestelling weer bij inktknaller.

harsikke goed

het contact per telefoon is bijzonder pretteg vriedelijke groet Adrie ga zo door

Goede en snelle bezorging.

Voor herhaling vatbaar

In orde

Er is wat misgelopen met mijn bestelling en de retour ervan, maar alles is netjes rechtgezet door de klantendienst.

IIk heb nu twee cartrige vervangen. Mijn printer werkt er prima op. Voor deze prijs geweldig.

Lemmerweg 17

8608AA Sneek

Over Inktknaller.nl

Inktknaller is gespecialiseerd in de verkoop van eigen merk inktcartridges, toners, drums van Premium kwaliteit (vergelijkbaar met origineel) met printgarantie voor printermerken Brother, Canon, Epson, HP, Dell en Samsung.... Opgericht in 2008 en Verkozen tot beste winkelier 2019 van Friesland in de categorie elektronica winkels. Daarnaast vindt u bij ons veel soorten kantoorartikelen. Het doel is printen betaalbaar te maken en te houden zonder verlies van kwaliteit en service. Uiteraard is bezorging door heel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland mogelijk. Voor zakelijk klanten kunt u ook terecht op inktknallerzakelijk.nl voor het totaal aanbod van ruim 22.000 artikelen.