Prima kleuren en goede service

Geen verschil met de originele afdrukken.

Prma

Geweldige service

Ik had een totaal pakket van 4 kleuren cardrigde gekocht, bleek achteraf dat er 2 x zwart in zat en dat de blauwe miste. Ik Heb hier over op gebeld, en het is keurig en super snel opgelost. De volgende dag kreeg ik de blauwe cardrigde kosteloos geleverd. Dat is nog is service!

Goede service, alles goed geregeld. Houden zo, we bestellen zeker weer via jullie.

Positief

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Snelle levering en printen is van topkwaliteit

Snelle levering en printen is van topkwaliteit

Top bedrijf

snel geleverd en waar voor je geld

Snelle levering, duidelijke site

Helemaal oke

Snel,eenvoudig en goed van prijs

prima service

cartridges voldoen aan eisen, goede nazorg ivm leveringsproblemen, ben heel tevreden met oplossing, is aan te bevelen.

Prijs van produkt is goed en produkt was snel geleverd.

Goed. Wat ik zocht kon ik krijgen. Vriendelijk en behulpzaam.

Goed. Wat ik zocht kon ik krijgen. Vriendelijk en behulpzaam.

Bij Epson XP- 2105 werken jullie Compatible voor Epson603XLpack niet

Ik ben al een paar dagen bezig maar krijg het niet voor elkaar, ze worden steeds geweigerd. Waarom brengen jullie dit op markt, als het niet deugd! Ik voel mij een beetje belazerd en vraag u of u de goede Epson 603 XL voor de XP-2105 als vergoeding aan mij wilt sturen of mijn geld terug. k heb als printer een Epson XP- 2105 In beide gevallen werken jullie inktknaller Cardridges niet!

Zeer snel

Ik zou mijn inkt na 3 a 5 dagen ontvangen vanwege de sneeuw, de dag erna had ik het al, super bedankt

Vier patronen goed, één minder.

Bestelling verliep prima. Eén van de patronen lekte waardoor mijn vingers bij het inzetten rood kleurden. Verder blijken de patronen niet helemaal leeg als de printer aangeeft dat ze vervangen moeten worden.

Alles perfect verlopen.

Was allemaal goed geregeld, inkt was perfect.

Na veel heen en weer gemaild te hebben, alles goed gekomen.

Alles goed gekomen. Goed team.

Altijd snel en prima!

Altijd goeie prijs kwaliteit verhouding, de communicatie naar de klant prima, netjes verpakt en snel in huis...dus uitstekend!

Prima service.

Levering en service goed.

Snel en heel netjes

Geweldige site en service

Heel gemakkelijk te bestellen en een snelle levering.

Goeie en snelle service

Zeer snelle levering, had het de volgende dag al in huis. Ook goed verpakt. Erg blij ermee!

Prima.

Goede uitleg welke je moet hebben. Prima prijs. Snelle levering

Heel positief

Snel geleverd, inktkasetten van huismerk zonder probleem aanvaard door printer.

Prima.

Tot nu toe geen klachten, cartridges zijn van goede kwaliteit.

Lemmerweg 17

8608AA Sneek

Over Inktknaller.nl

Inktknaller is gespecialiseerd in de verkoop van eigen merk inktcartridges, toners, drums van Premium kwaliteit (vergelijkbaar met origineel) met printgarantie voor printermerken Brother, Canon, Epson, HP, Dell en Samsung.... Opgericht in 2008 en Verkozen tot beste winkelier 2019 van Friesland in de categorie elektronica winkels. Daarnaast vindt u bij ons veel soorten kantoorartikelen. Het doel is printen betaalbaar te maken en te houden zonder verlies van kwaliteit en service. Uiteraard is bezorging door heel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland mogelijk. Voor zakelijk klanten kunt u ook terecht op inktknallerzakelijk.nl voor het totaal aanbod van ruim 22.000 artikelen.