TOP

Prima, snel, goed verpakt, duidelijke site, ga vooral zo door, bedankt

Prijzenswaardig!

Eenvoudige bestelprocedure, correcte bestelbevestiging, informatie leveringsmoment, snelle levering, keuze betaalmethode en aantrekkelijke prijs.

Uitstekende service.

Precies zoals ze zelf omschrijven , geen gedoe , bestellen , betalen en volgende dag thuisbezorgd.

ik vind de service perfect . je word betjes op de hoogte gehouden . dus ik heb er niks aan toe te voegen. toppie

Prijs, info,kwal.producten sevice prima wat kan je als klant meer wensen

Prima zaak

Snelle levering, duidelijke website. Huismerk is perfect!

Goede kwaliteit en scherpe prijs.

De levering duurde wat langer maar dat kwam mede door sneeuw en gladheid en vertraging bij de vervoerder. Op een mailtje werd snel gereageerd. Dus. Ik ben tevreden.

Goede inkt voor een prima prijs

Inkt voor mijn Canon printer gekocht, prima, goedkoop, vlotte levering. Zeer tevreden, bestel zeker weer.

Top product met prijs

Mooie prijs met goede inkt ga zo door!

Goed en snel!

Goede kwaliteit en snelle levering.

Prima service,

Mijn ervaring is goed, prima afgeleverd, zeer tevreden.

Snelle levering en goede inkt

Snel besteld en snel geleverd

Het is perfect in orde.

De inktpatronen werken perfect

Snelle levering!

goed en supersnel

Zo hoort online kopen altijd te gaan. Vele onlineverkoopsites kunnen hier van leren.

Voldoet ruim aan de verwachtingen

Goede levertijd

Aankopen was makkelijk , kort en krachtig

Not the expected quality

Not only a low quality of ink but also customer support is not handy.

Perfect en op tijd geleverd

U controleert of mijn bestelling klopt, met het gevraagde bestelling.

Snelle bezorging

Prima vlot werk

Lemmerweg 17

8608AA Sneek

Over Inktknaller.nl

Inktknaller is gespecialiseerd in de verkoop van eigen merk inktcartridges, toners, drums van Premium kwaliteit (vergelijkbaar met origineel) met printgarantie voor printermerken Brother, Canon, Epson, HP, Dell en Samsung.... Opgericht in 2008 en Verkozen tot beste winkelier 2019 van Friesland in de categorie elektronica winkels. Daarnaast vindt u bij ons veel soorten kantoorartikelen. Het doel is printen betaalbaar te maken en te houden zonder verlies van kwaliteit en service. Uiteraard is bezorging door heel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland mogelijk. Voor zakelijk klanten kunt u ook terecht op inktknallerzakelijk.nl voor het totaal aanbod van ruim 22.000 artikelen.