Snel en ik aanbieding

Printer inkt in aanbieding besteld

vlotte verwerking.

Snel en werkt altijd net als echte

Ik koop inktknaller eigen merk ik voor me Brother printer. Perfect kwaliteit ieder x. Bestelling snel gemaakt en ook snel in huis.

Fijne winkel

Makkelijk om bestelling te plaatsen, fijn dat er controle van de inktpatronen is en snelle verzending. Goede winkel!

Inktknaller maakt waar wat ze beloven !

Inktknaller maakt waar wat ze beloven !

Snelle verzending

's Avonds besteld, volgende dag thuis binnen. Snelle verzending. De printer, toners en papier waren goed verpakt. Aanrader!

Supersnelle bezorging

Deskundige hulp en zeer snelle verzending

Vlotte en correcte levering

Vlotte levering en gemakkelijk af te halen in een dicht afhaalpunt

perfekt

alles ok

Ik wist niet meer naar twee jaar wat ik besteld had. Met eppen geïnformeerd en kon direct weer een bestelling plaatsen . Dit was voor mij dus geweldig. Dankjewel hier voor Dirk

Doet wat er gewenst is!

Prima leverencier!

Zeer goede service

kwaliteit prima, afspraken prima, geen problemen met de leveringen.

Prima producten, goede kwaliteit

Heel goede service!

Très content d'avoir découvert votre magasin...

Super ! la livraison à été rapide Très satisfait de ma commande cher Inktknaller Bogdan Adelain

Super service

Ik zocht een nieuwe printer. Ben prima geholpen en had de volgende dag de printer in huis.

super

super de super topper de top

goed en betaalbaar

Na één telefoontje over een onduidelijkheid van mijn kant gewoon goed opgelost. Chapeau!

Goede prijs snelle levering en service

Brother laserprinter met reservecassettes besteld. Snekke levering en prima prijs. Met neme de tonercassettes goedkoop. Dacht dat deze niet pasten en een mail gestuurd. Zeer snelle reactie met de gebruiksaanwijzing. Pasten dus wel. Goede ervaringen met deze winkel dus.

Ben altijd happy met de snelle service

Goede en vriendelijke service

Minder snel

Heb mijn bestelling minder snel als mijn andere bestellingen binnen gekregen.

heel goed een dikke 9 ik wil niet uit laten schrijven

S'middags besteld de andere dag netjes verpakt geleverd Super !!!!

Snelle levering en goed spul

Altijd snelle levering, en tot nog toe en ik bestel hier al jaren. Geen klachten.

Lemmerweg 17

8608AA Sneek

Over Inktknaller.nl

Inktknaller is gespecialiseerd in de verkoop van eigen merk inktcartridges, toners, drums van Premium kwaliteit (vergelijkbaar met origineel) met printgarantie voor printermerken Brother, Canon, Epson, HP, Dell en Samsung.... Opgericht in 2008 en Verkozen tot beste winkelier 2019 van Friesland in de categorie elektronica winkels. Daarnaast vindt u bij ons veel soorten kantoorartikelen. Het doel is printen betaalbaar te maken en te houden zonder verlies van kwaliteit en service. Uiteraard is bezorging door heel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland mogelijk. Voor zakelijk klanten kunt u ook terecht op inktknallerzakelijk.nl voor het totaal aanbod van ruim 22.000 artikelen.