Goed en snel service

Eenvoudig bestellen. Snel geleverd.

Snel en zeer blij met de levering

Goed advies en de juiste producten. Tegen een zeer betaalbare prijs. Top!

Prima service, prima prijzen. Levert volgens afspraak

Prima service, prima prijzen. Levert volgens afspraak

Klasse Inktknaller !

Goed bedrijf! Beter kan eigenlijk niet ! De prijzen vallen ook mee .!

Cartridges zijn prima en zijn snel geleverd.

Een bedrijf met goede kennis van het product

Sales en aftersales is goed

Grandioos

Nooit klachten al Jaren

vlot, eerlijk, correct!!!

bestelling loopt vlot, eerlijk, nou, veel beter kan moeilijk

Alles prima in orde

Bestelling was goed op tijd goed ingepakt slles prima in orde

Zeer tevreden door snelle service!

Op internet bestelling geplaatst welke binnen een uur kon worden afgehaald; echt súper!!

Tevreden

Over inktknaller zelf ben ik zeer tevreden. Ik heb voor inktknaller gekozen omdat ze met post nl zouden werken maar dat werd een andere bezorgdienst waarvan we niets konden volgen en deze zomaar ineens op de stoep stond met een pallet wanneer ik niet thuis was. Het is toch een duur apparaat om een halve dag in de voortuin te laten staan. Waarschijnlijk als deze order door post nl was geleverd dan waren het 5 sterren geweest.

Goedkoop en goed!

Goede cartridges voor een lage prijs. Behulpzaam in het contact.

Snelle levering, prima prijs kwaliteit verhouding

Pr

slecht slecht

slecht hij ; geeft nog steets leeg aan gr

Correcte afhandeling van bestelling

Al meerdere malen een bestelling gedaan, en is altijd verlopen zonder problemen !

Ik ben tevreden met het verkoop

Super prijs voor dit kwaliteit

Mijn ervaring is dat ik er nog nooit problemen mee heb gehad tot nu toe ,en dat ze betaalbaar zijn.

Het is snel geleverd daar worden de mensen blij mee. En zijn ook gekoop. Bedankt

In het algemeen zeer goed, doch u verkoopt vulpennen maar niet de bijhorende vullingen, die moet ik ergens anders zoeken, raar he.

Perfecte en snelle levering!

Betaalbare inkt! Perfecte en snelle levering

Super tevreden niets op aan te merken.

Al vaker besteld bij inktknaller en altijd perfekt verpakt en snel verstuurd. Dus alle lof. Dat Post.nl het dan af laat weten is een ander verhaal. Daar heb ik een appeltje mee geschild. Maar nogmaals : zeer tevreden over Inktknaller.nl

besteld en keurig geleverd

precies zoals het hoort

Snelle en correcte levering

Dit was mijn eerste bestelling bij Inktknaller.nl en ik ben tevreden over de snelle en volledige levering. Over de inkt kan ik nog niets zeggen, want er hoefde nog niets vervangen te worden.

Lemmerweg 17

8608AA Sneek

Over Inktknaller.nl

Inktknaller is gespecialiseerd in de verkoop van eigen merk inktcartridges, toners, drums van Premium kwaliteit (vergelijkbaar met origineel) met printgarantie voor printermerken Brother, Canon, Epson, HP, Dell en Samsung.... Opgericht in 2008 en Verkozen tot beste winkelier 2019 van Friesland in de categorie elektronica winkels. Daarnaast vindt u bij ons veel soorten kantoorartikelen. Het doel is printen betaalbaar te maken en te houden zonder verlies van kwaliteit en service. Uiteraard is bezorging door heel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland mogelijk. Voor zakelijk klanten kunt u ook terecht op inktknallerzakelijk.nl voor het totaal aanbod van ruim 22.000 artikelen.