Prima cd box voor die prijs, duurde alleen lager dan aangegeven werd in de webshop.
Prima snelle levering van prima product.
Snelle levering en goed produkt.
Besteld en snel en goed verpakt ontvangen
Heel tevreden van 10 op 10
Precies wat ik zocht.
Komen afspraken ns
Makkelijk online te vinden wat je nodig hebt; Prima prijs-kwaliteit verhouding; Snel verstuurd; De bezorging was wat later maar dat had met de decemberdrukte van Post.nl te maken...;-)
Erg traag en door na het overzetten van bestanden moest de stick geformateerd worden. Nee kiezen kon niet. Na formateren waren alle bestanden weg.balen dus
Alles prima
Duidelijke website. Duidelijke communicatie en erg snel geleverd.
Na het plaatsen van de bestelling bleek dat niet alles op voorraad was. Dit is echter meteen opgelost door vervangende artikelen te leveren tegen dezelfde prijs! Wat een keurige SERVICE !!! Complimenten daarvoor.
Uw bestelprocedure en betalingsgemak kan nog beter volgens mij, ook al heb ik er niet echt verstand van en daarom had ik er moeite mee en lukte het me pas de 2e keer, maar ik ben 85 en dus niet zo handig met de PC. Dus ik steek ook de hand in eigen boezem. Verder ben ik zeer tevreden, behalve in de bovenste eerste zin. Er bestaan min of meer voorgeschreven tarieven bij PTT Post en u bent tot nog toe de enige die daarvan doelbewust afwijkt. Ik doe ook regelmatig aankoop van 2 HP cardriges bij 123 Inkt en die passen niet in de brievenbus maar ze rekenen slechts € 3,85 wat dan weer te laag is. 5,95 is normaal in zo'n geval. Zeurpiet vind je niet?!! Niettemin een tevreden klant en heb er al gebruik van gemaakt i.v.m. het maken van Kerst/Nieuwjaarskaarten met een persoonlijke tintje. Met vriendelijke groet Henk de Haan
Ook in de kerststukje snel geleverd
Mooie zwarte DVD dozen
Mooie prijs en snelle levering, top.
Wel licht geïrriteerd geraakt over de hoeveelheid mails die gestuurd wordt om een beoordeling af te dwingen
Beste, Ik heb mijn bestelling goed ontvangen, maar er waren helaas 2 doosjes stuk. Wat kan u hieraan doen? Kan u mij 2 nieuwe bezorgen? Met vriendelijke groeten, Raoul Verbraeken
Pakket werd snel bezorgd, goed verpakt
Naast de goede service en verwerking, heeft de verkoper een duidelijke website, zij het soms gecompliceerd. Aanbevolen.
goede spullen en aardig personeel
mooi spul
Het is wel goed zo.
The quality of the product is not good. Some of the jewel cases broke when I tried to open them.
Stellendamhof 26
3086ZB Rotterdam
Dvdboxshop al sinds 2003 een betrouwbare leverancier voor al uw printerinkt dvd / cd opberg artikelen.