Pluspunten
accuraat en snel
Pluspunten
snelle verzending, goede klachten afwikkeling
Pluspunten
Bezorging bestelde producten snel en compleet. Regelmatig interessante aanbiedingen. Goede prijs / product
Verbeterpunten(nog) geen.
Ik bestelde 3 sets van 5 Dvd-boxen voor 4dvd's, voor 5dvd's en voor 6 dvd's. Bij de levering bleek het allemaal dezelfde boxen te zijn. Geen onderscheid in de 15 boxen. Als ik dit geweten had, had ik slechts 1 set van 5 boxen besteld.
Pluspunten
Snelle levering. Goede informatie.
VerbeterpuntenZo doorgaan.
Pluspunten
Levertijd meestal 2 werkdagen, wordt ook daadwerkelijk nagekomen.
Verbeterpunten7mm blu-ray dubbeldoosjes iets beter beschermen bij de verzending. Verder is de verzending Oké.
Pluspunten
Zeer tevreden duidelijke uitleg via telefoon
Pluspunten
snelle levering, redelijk concurrerende prijzen
Verbeterpuntenzending beter controleren en kwetsbare zaken beter verpakken.
Pluspunten
snelle levering!
Verbeterpuntensommige dvd doosjes waren kapot. Misschien van tevoren de bestelling checken.
Pluspunten
Over alles zeer tevreden.
kan alleen maar zeggen TOP
Pluspunten
Snelle en goede levering. Alles klopte precies.
VerbeterpuntenDe gratis verzending is pas vanaf € 50,00. Dit zou in mijn ogen iets lager kunnen (bijv. € 25,00).
Pluspunten
snel geleverd, niets op aan te merken.
Pluspunten
Snel betrouwbaar netjes en niet duur
Pluspunten
Ga zo door
VerbeterpuntenNiets
Stellendamhof 26
3086ZB Rotterdam
Dvdboxshop al sinds 2003 een betrouwbare leverancier voor al uw printerinkt dvd / cd opberg artikelen.