Pluspunten
Pluspunten
Prijs en snelle levering.
Kwaliteitsverbetering.
Dergelijke vragen om een veer in je kont te krijgen stel je later. Ik heb het pakketje net binnen en dit zou voor mij een reden zijn om bij jullie nooit meer iets te bestellen
Geachte heer Bosman Naar aanleiding van uw reactie hebben we besloten om de mail voor de beoordeling voortaan pas 5 dagen naar verzending we de bestelling te versturen. U heeft gelijk dat de periode vrij kort, is om net na ontvangst van de bestelling gelijk al deze te moeten beoordelen. We leren als bedrijf elke dag van onze klanten, en willen u dan ook bedank voor deze terechte klacht. Met vriendelijke groet, Dvdboxshop
Verzendkosten naar Belgie aan de hoge kant!!!!!!
Stellendamhof 26
3086ZB Rotterdam
Dvdboxshop al sinds 2003 een betrouwbare leverancier voor al uw printerinkt dvd / cd opberg artikelen.