Verbeterpuntenmatig verpakt dure verzending
Als er meer wordt besteld dan in voorraad is even een melding op de website.
Pluspunten
Snelle levertijd. Ik had mijn order geplaatst om 16:29 uur. Om 16:42 uur was de status reeds veranderd naar Verzonden. Volgende dag werd product keurig geleverd. Top!
Pluspunten
Het gevraagde wordt snel en accuraat geleverd.
Verbeterpuntenzou het niet weten
Pluspunten
Snelle levering van een goed product.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
VerbeterpuntenIk heb wel eens 2 cd doosjes van betere kwaliteit gehad.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle levering en goede prijs
Verbeterpunten-
Hoe haal je het in je hoofd om een herinnering te sturen voor een beoordeling! Schandalig
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenDe doosjes die ik besteld heb waren niet de kwaliteit die ik zocht. De jewelcases transparant waren wel goed De dubbele en de zwarte niet zo.
Pluspunten
Duidelijke website, prijs product verhouding goed. goede duidelijke terugbelden. En bijzonder snel geleverd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Product was goed verpakt. Duidelijke communicatie en snelle levering.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Vlotte bezorging
VerbeterpuntenBeschadigde materialen, 5 doosjes, op zich geen drama maar het is niet tijdens het bezorgen gebeurd, de doosjes zaten stuk in de plastic verpakking. Beetje slordig. Tip: iets steviger kwaliteit doosjes, niet alleen vanwege bezorging, ze zijn fragiel.ook in gebruik.
Stellendamhof 26
3086ZB Rotterdam
Dvdboxshop al sinds 2003 een betrouwbare leverancier voor al uw printerinkt dvd / cd opberg artikelen.