Ik heb eerder bestellingen gedaan en sta dus in het klantenbestand. Toen ik nu mijn email invoerde kreeg ik als melding 'kan niet, want dit adres is al in gebruik' en niet 'we kennen u en zullen uw gegevens uit ons bestand halen'. Waarschijnlijk sta ik nu twee keer in het klantenbestand.
Pluspunten
SNELLE LEVERING
VerbeterpuntenMATERIAAL VAN DJ KOFFERTJE ERG ZWAK IK HEB ZELF VERBETERD MET TAPE
Pluspunten
Overzichtelijke site, goede prijs en snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs kwaliteit
Pluspunten
snelle service en levering
Verbeterpuntengewoon doorgaan met deze service
Pluspunten
Wat een snelheid! Geweldig! Goed ingepakt.
VerbeterpuntenHet duurde even voordat ik jullie had voor lege cdee doosjes. Hoe noem je dat nou als zoek term.??
Pluspunten
bestellen-betalen en leveren. Niets mis mee
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
zeer kundig
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Het bedrijf heeft het product wat ik wil (niet in winkels te koop) en heel prettig meteen leveren en precies volgens afspraak in huis.
VerbeterpuntenGezien mijn ervaring nu: geen.
Pluspunten
snel en betrouwbaar
Verbeterpuntenik bestel in de hoofdzaak plastic cd hoesjes zonder flap en de laatste zending is de juiste zending de paar keer hiervoor vond ik de hoesjes minder, daar zit aan de zijkant ook een te grote naad de laatste zending zijn bijna naadloos en glad dat werkt voor mij bijzonder makkelijk, het zijn de hoesjes die ik ook op mijn eerste bestelling kreeg, hebben helaas geen productnummer dus het risico dat ik bij de volgen bestelling weer anderen krijg is groot.' vriendelijke groet albertjan daalmeijer
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenZat geen verzend doku bij levering. Dus nog even factuurtje vragen
Stellendamhof 26
3086ZB Rotterdam
Dvdboxshop al sinds 2003 een betrouwbare leverancier voor al uw printerinkt dvd / cd opberg artikelen.