Pluspunten
snelheid en kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle correcte levering. Voordelig
Pluspunten
Enorme scherpe prijs en veel keus
VerbeterpuntenVerzenden goedkoper maken, de verpakking kon door de brievenbus en had 2 postzegels nodig maar heb wel volledig verzendkosten betaald
Heb inktpatronen besteld voor mijn canon printer. Gegerandeerd werd dat deze zouden passen. Niet dus!
Pluspunten
Ze zijn erg klantvriendelijk en leveren goede kwaliteit.
Pluspunten
Overzichtelijke website.
VerbeterpuntenAssortiment cartridges mag wel wat uitgebreider. Voor de recente serie (Brother) printers zijn er geen compatible cartridges.
Pluspunten
Snelle, goede correcte snelheid qua levertijd en bestelde producten
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
geen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
weet ik niet. De inkt nog niet gebruikt
Verbeterpuntenn v t
Verrichtingen Post.nl controleren.
Geachte heer Plokker Helaas hebben we als bedrijf geen invloed op de bezorgtijd van post.nl. Echter uw bestelling is op 23-3 verzonden en op 25-3 bij uw afgeleverd, in 99% van de gevallen worden bestellingen door post.nl binnen 24 uur afgeleverd die wij verzenden. Helaas blijft ook post.nl een bedrijf waar mensen werken en kan het wel eens voorkomen dat om de een af andere reden zoals ook bij Track en Trace netjes word vermeld, dat uw bestelling met 1 dag vertraging word afgeleverd. Uiteraard doen we er als bedrijf alles aan om snel en correct uw bestelling te leveren, en zullen we ook waar nodig post.nl als bedrijf er op aanspreken als bestelling te vaak niet binnen 24 uur worden afgeleverd. Met vriendelijke groet, Dvdboxshop
Pluspunten
zie hierboven
Stellendamhof 26
3086ZB Rotterdam
Dvdboxshop al sinds 2003 een betrouwbare leverancier voor al uw printerinkt dvd / cd opberg artikelen.