Pluspunten
Lekker snel geleverd, precies wat ik nodig had. Goed verpakt. Prima.
VerbeterpuntenGeen, het was al perfect.
Pluspunten
De MAGNENTA lekte in de verpakking (hoelang ik er nou mee doe ,weet ik niet)
VerbeterpuntenZorgen dat de inkt goed verpakt en afgesloten is
Pluspunten
Vlotte levering en vlotte communicatie.
VerbeterpuntenVerzendkosten voor gekozen product buiten proportioneel. 6,75 voor een verzonden enveloppe. ( 1,80 korting gekregen op verzending moet ik er wel bij zeggen ) maar dan nog zijn de verzendkosten veel te hoog en zou voor mij reden zijn om uit te wijken naar een andere leverancier. Sterker nog, ik heb voor proef 1 bestelling gedaan om te kijken of dit beviel daar ik er in de toekomst veel meer nodig ga hebben. Deze ga ik elders bestellen tenzij dit in te toekomst gewijzigd / gecompenseerd word.
Pluspunten
Wereldbedrijf, snel geleverd en goedkoop.
VerbeterpuntenZou niet weten wat.
Pluspunten
Zeer snelle afhandeling en bezorging.
Pluspunten
Onvoorstelbaar snel geleverd in het buitenland.
VerbeterpuntenEen kleine korting op een megapack (6 spindels van 100 stuks) is geen must, maar zou leuk zijn.
Pluspunten
Zeggen wat zij gaan doen...en doen wat zij hebben gezegd
VerbeterpuntenKlink gek maar misschien mindere emails? (b.v. een of twee samenbundelen?)
Pluspunten
Heerlijk om snel en makkelijk de juiste ptronen te kunnen vinden, zelfs als je een min of meer obscure printer hebt.
Pluspunten
telefonisch bereikbaar
Pluspunten
prijs / kwaliteit verhouding : Zeer goed snelle levering is ook zeer goed (de dag na de bestelling was het al binnen)
Verbeterpuntenga vooral zo door !
3 cd boxen (welke ik nu mis in het assortiment) tevens zou ik graag 2 cd boxen in jullie assortiment willen zien (NIET DIE NIEUWE JEWELCASES TER DIKT VAN 1 CD) maar de ouderwetse dikke hoesen
Pluspunten
Makkelijk bestellen, levering prima op tijd.
Stellendamhof 26
3086ZB Rotterdam
Dvdboxshop al sinds 2003 een betrouwbare leverancier voor al uw printerinkt dvd / cd opberg artikelen.