Pluspunten
Kwaliteit goed. Ik ben verbijsterd over de goeie service en snelheid waarmee het produckt wordt afgeleverd. Ik heb dit echt de laatste jaren niet meer meegemaakt en ik ben echt geen piepkuiken. 74!
VerbeterpuntenGeen, jullie doen het goed. Geen reden om achterover te gaan hangen.
Pluspunten
Zeer snelle en correcte beantwoording van een vraag en snelle bezorging
Pluspunten
Snelle levering, goedkope inkt cartridges, scheelt me erg veel in de kosten van mijn opleiding, top!
VerbeterpuntenDuidelijkere productinformatie, printer geeft wel vaak foutmeldingen aan.
Pluspunten
Goede kwaliteit en snel bezorgt
Pluspunten
snelheid van handelen en versturen
Verbeterpuntenwaarom hebben jullie geen inktcatrits voor de epsonstylus photo 950. en als jullie ze zouden hebben, wat kosten ze dan?
Pluspunten
Snelle levering van 6-dvd doosjes.
VerbeterpuntenBeter controleren wat je verzendt. Van de 6 exemplaren van de 6-DVD doosjes was er een niet goed, daar konden maar 5 dvd\\\'s in.
Pluspunten
snelle en correcte levering
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Duidelijk. Snelle levering.
verpakking hadden gekunt zonder verzenden kosten, want het gaat om een kliene bestellen. terwijl u gaf aan op u wesite over gratis verzenden!!! Dus klopt het niet en vinden wij erg jammer. gr, Hanna
Best Hanna Zoals vermeld op onze webshop bij verzendkosten.: Hp cartidges passen helaas niet door de brievenbus, dus hier betaald u de standaard kosten voor die we berekenen voor pakket zendingen zie tarieven pakketten.Er staat dus niet vermeld op onze webshop, dat we uw bestelling gratis zouden verzenden. we vinden het dan ook jammer dat uw dit wel vermeld in uw beoordeling op Kiyoh.nl
Pluspunten
gewoon een top bedrijf
Verbeterpuntentotaal niet, ze doen het al hartstikke goed
De emails die je toegezonden worden corresponderen niet met wat er werkelijk gedaan is.
Pluspunten
Produkten tegen goede prijs
VerbeterpuntenLevertijd sneller
Pluspunten
Snel, betrouwbaar, goedkoop.
Stellendamhof 26
3086ZB Rotterdam
Dvdboxshop al sinds 2003 een betrouwbare leverancier voor al uw printerinkt dvd / cd opberg artikelen.